Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478944 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

1,2 ve 3. kategorilerde bilet mevcuttu satış kapanmadan hemen önce. Yarın öncelikli tek bilet olarak satışa çıkar oralar
kalmadı deniyor kaldıysa tabi çıkması gerekiyor ama bence kalmadı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

teşekkür ederim.bilgim olması açısından taksi ne kadar tutar? toplam süre ne olur semte varmak için?

havattasla direk ttaksım ordan 5 dk yyurume stada varış  :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Anıl

kalmadı deniyor kaldıysa tabi çıkması gerekiyor ama bence kalmadı :)
Abi ben baktım saat 13:50 de, 1, 2 ve 3. kategori de bilet vardı.

Çevrimdışı Efe

gumussuyu rampa inis yol kenari duzenleme bu saatte bile calisiyordu.

eski acik tarafi tarihi duvar onundeki reklam panolari sokuluyordu bir de. yarin sabah dolmabahceden gecen herkes tum guzelligi gorecek.

kadirga tarafi giris kapisi cok orijinal olmus, neden kimse fotograflamamis bugune kadar, ilginc.

sarj derdinden orhan ayhan modunda radyodan yayin gibi oldu ama idare edin iste :)

22:30 itibariyle :)

süper bilgiler teşekkür ederiz tarihi duvarın ortaya çıkmasına sevindim bize bu kadar çektiren hatta ilk gittiğimde mabetin üzerimize çökecek diye korktuğu duvarı tüm ihtişamıyla göremek hakkımız artık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

hahaha onadamı bilmiyorum ya garip olur gına gelir yani:)
ben maca gelmeye korkuyorum yaa bızede vodofone tabelası takacaklar sırtlarımıza dıee  :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı fore_kazık

çatıda kaç şeffafla kapadık günü? kaç tane kaldı?

Çevrimdışı Bekrakn

gumussuyu rampa inis yol kenari duzenleme bu saatte bile calisiyordu.

eski acik tarafi tarihi duvar onundeki reklam panolari sokuluyordu bir de. yarin sabah dolmabahceden gecen herkes tum guzelligi gorecek.

kadirga tarafi giris kapisi cok orijinal olmus, neden kimse fotograflamamis bugune kadar, ilginc.

sarj derdinden orhan ayhan modunda radyodan yayin gibi oldu ama idare edin iste :)

22:30 itibariyle :)

şimdi kimse fotoğraflamamış deyip de fotoğraf almamak olmamış abi :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 22:51:12 Bekrakn ]

Çevrimdışı Efe

ben maca gelmeye korkuyorum yaa bızede vodofone tabelası takacaklar sırtlarımıza dıee  :)
sen türkcell montuyla gel protesto et :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çatıda kaç şeffafla kapadık günü? kaç tane kaldı?
9 kaldı yine malzeme yok galiba yarın 3-4 takmaları gerekiyor yoksa pazara açılışa yetiişmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iilkerr

Nereye derken yani Ankara, İzmir vs. kastettim... Otobüs 11.30 da Alibeykoy den kalkıyorsa servis 10.30 da olur... Reklam olur mu bilmiyorum ama Kamil Koc, Pamukkale ve Anadolu Turizm için boyle saatler... her yarım saatte bir servis kalkıyor... Servis ilk olarak Barbaros' tan toplamaya baslar sonra da Gümşsuyu' ndan alır... 20 dakikada varır Alibeykoy'e... Zaten Esenler' den kalkan her otobus Alibyekoy' e ugruyor eger İstanbul' un batısına gitmezsen(Edirne, Tekirdağ vs...)... Gene de bence biletini alırken sor servis saat kacta diye...

maç biletini alayım da hiç olmadı sabah otobüsüne biner giderim. şairlerde sabahlarım. dediğin gibi bileti alırken ayrıntısıyla sorarım. çok sağolun yardımcı olduğunuz için. eyvallah :)

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Güvenlik için gerekli olabilir saha olayları gibi durumda oyuncuların felan güvenli tahliyesi için
Normal bir süreçte kullanılmaz sanırım

çocuklugumdan beri nefret ederim gerçi bizde yerin altından merdivenleri tırmanarak çıkardı futbolcular Bahattin Baydar ve top toplayıcılar takımın geldiğini trübünlere işaret eder ses yüksekliği buna göre ayarlanırdı.

hey gidi hey

:)

Çevrimdışı bürküt

Parayı verip takımım kazançlı olduğu sürece sıkıntı yok benim için.Alttaki örnekte mevcut.

1988 yılında Samantha Fox konser için İzmir'e gelecektir. Bu konserin reklamı için Fenerbahçe-Altay maçı düşünülmüştür. Bu sebeple Altay takımı sahaya "Samantha Fox" göğüs reklamıyla çıkar.

Çevrimdışı can1903

Şeffaf malzemesi olsa 6 bile takarlar. 6 takmışlardı 1 kere.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı serti67

sen türkcell montuyla gel protesto et :evillol:
statat yanastırmazlar benı turkcell montuylaaa:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı YunusEmre

Vodafone yi bu kadar elestiriyorsunuz da anlam veremiyorm arkadaşlar adamlar bbabalarinin hayrına vermiyor o kadar parayı valla adamlardan çok şikayet ediyoruz da tüm logolarıni toplasak bir dufy kadar batmıyor gözüme bir de hem Vodafone hem de Kalde reklamları 2 gundur oldukça heyecan yaptı bende gözlerim yasariyor görünce hele vodafonunkinde..  :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Yanlız filede bütün tribün etkileniyor, cam da sadece alt sıralar..
Üst taraflarda olduğum için ben camdan dolayı mutluyum :ebebe:
hayır tüm tribün değil, allianz arenaya bakabilirsin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Vodafone adamdir ve piril pirildir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

İlerde göğüs reklamını ve stadı farklı sponsorlara veririz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

statat yanastırmazlar benı turkcell montuylaaa:)
eee o yüzden söylemiştim zaten  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

konu dışı yapıp milleti bir kale arkası tel örgü / cam şokundan kurtarayım.

Weidenfeller ne toplar çıkarıyor öyle müthiş kaleci  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Özay

Skorboard reklamı için ne kadar verdi vodafone?