Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478623 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

teşekkür ederim.bilgim olması açısından taksi ne kadar tutar? toplam süre ne olur semte varmak için?
Tamamen tahmini olarak 20 lira civarıdır. Toplam süre ise 1 buçuk saat civarı olur :)
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 22:26:40 Anıl ]

Çevrimdışı celiker1

arkadaşlar uçağı ancak sabiha gökçene bulabildim.ordan en seri şekilde nasıl gelirim semte?
Havataş ile direk Taksim'e gel.daha sonra ya Taksim'den Dolmabahçe'ye inip stadı tavaf edip semte geç yada Taksim'den Beşiktaş dolmuşuna bin
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Evenf

esenlere gidicem ama Beşiktaş'taki firmalar otobüs saatinden en az 2- 2bucuk saat önce servis kaldırıyor. o gün maç bitimine özel bir şey yaparlar mı bilmiyorum ama servisle gidersem daha zor olacak büyük ihtimal yetişemem. alibeyköy'e gitmiyorum. Konya-Ankara-Karaman-Mersin farketmez özel araçlarıyla gelen arkadaşlar varsa, yakıta ortak olabilirim.
Nereye derken yani Ankara, İzmir vs. kastettim... Otobüs 11.30 da Alibeykoy den kalkıyorsa servis 10.30 da olur... Reklam olur mu bilmiyorum ama Kamil Koc, Pamukkale ve Anadolu Turizm için boyle saatler... her yarım saatte bir servis kalkıyor... Servis ilk olarak Barbaros' tan toplamaya baslar sonra da Gümüşsuyu' ndan alır... 20 dakikada varır Alibeykoy'e... Zaten Esenler' den kalkan her otobus Alibyekoy' e ugruyor eger İstanbul' un batısına gitmezsen(Edirne, Tekirdağ vs...)... Gene de bence biletini alırken sor servis saat kacta diye...
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 23:32:01 Evenf ]

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı asyakartalı

@celiker1
@Fikret
@Anıl

bilgilendirme için çok teşekkürler arkadaşlar.bi şekilde kadıköye gelip ordan vapur yapayım.bi boğaz havası alalım dimi.orda görüşmek üzere...

Çevrimdışı Efe

Abiler kusura bakmayin konu disi olacak ama benim maca gitmem buna bagli ben ikinci oncelikten tek bilet alicaktim ama biletler tukendi.Biletler normalde yarin cikiyordu deplasman tribunu biletleri yarin cikarmi bi bilgisi olan lutfen yardim etsin
yarın çıkmaz üçlü kombine tekli kombine ve üçlü öncelikli bilet tüm biletlerin tükenmesini sağladı öncelikli tekli bilet kalmadı misafir takım tarafı için 2100 bilet pazar günü 10 nisan saat 11 e çıkacak öncelik falan yok ilk giren alacak. vaziyet alın  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CUBUKLU

Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Efe

sen git 270 led yap 2 büyük skorboartı çatıya koy merdivene ışık yap ama kale arkalarına cam koy demir koy görüşü kapa olacak iş değil :bandit:  :D ortalığı karıştırayım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

bu surgulu cıkısı begenen varmı zevk meselesı tabı ama bana demode gelıyor  belkı gereklılıktır tabı bılemem
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Evenf

Sahadaki ledler kale arkalarında bitiyor... Köşelere kadar olmayacak mı?
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 22:36:36 Evenf ]

Çevrimdışı Yıldırım

sen git 270 led yap 2 büyük skorboartı çatıya koy merdivene ışık yap ama kale arkalarına cam koy demir koy görüşü kapa olacak iş değil :bandit:  :D ortalığı karıştırayım
aynen abi ya dordmund maçını izliyorum ilk 5 sarıda kimse yok   :s20: :s20:

Çevrimdışı FARUK

bu surgulu cıkısı begenen varmı zevk meselesı tabı ama bana demode gelıyor  belkı gereklılıktır tabı bılemem
Güvenlik için gerekli olabilir saha olayları gibi durumda oyuncuların felan güvenli tahliyesi için
Normal bir süreçte kullanılmaz sanırım

Çevrimdışı ozan062

rakip bursa diyedir:))

Vodafone skorbordu bile affetmemiş

haha dimi yav bunuda affetmemişler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yıldırım

bence oda gereksiz daha farklı bır çıkış tüneli hayal ediyordum sürgülü çıkış kapısı hangi devirde kaldı ya :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı ekesicil

Dortmund macinda kale arkasinda demir korkuluklar var ama millet ilk siralari bos birakmamis. Türkiyede hep bos oralari almanlarin demiri bizimkinden farklimi yoksa niye onlar orda oturuyorda biz oturmuyoruz?

Çevrimdışı empisayn

Dortmund macinda kale arkasinda demir korkuluklar var ama millet ilk siralari bos birakmamis. Türkiyede hep bos oralari almanlarin demiri bizimkinden farklimi yoksa niye onlar orda oturuyorda biz oturmuyoruz?

tribün yüksekten başlıyor ve korkuluklara pankart asılmamış .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı sallapati

bence oda gereksiz daha farklı bır çıkış tüneli hayal ediyordum sürgülü çıkış kapısı hangi devirde kaldı ya :s20: :s20: :s20:
Katiliom

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

Güvenlik için gerekli olabilir saha olayları gibi durumda oyuncuların felan güvenli tahliyesi için
Normal bir süreçte kullanılmaz sanırım
bende ondan dedım gereklılıkmı dıe acaba  dıs malzemesı felan basıt duruyo hıc sevnmem  yapılanlar ama yapcak bıse yok nese ordada vodafoen yazar nasılsa barı yazılı olurrr:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı fore_kazık

Alandan taksiyle Kartal metrosuna gidip metroya binip Kadıköy'e geçebilirsiniz. Kadıköyden de vapurla Beşiktaş :)

bence havataş veya belediye otobüsü ile taksime gitmek daha mantıklı olur. kartala sadece taksi 30 tl civarı tutar sonraki metro vapur falanda cabası. havataş la 15 tl falandı sanırım. hemde tek vasıtayla gidersin taksimden de stada yürürsün. ama tek faktör trafik olur. ne zaman inecek uçak? @asyakartalı
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 22:44:56 fore_kazık ]

Çevrimdışı Anıl

yarın çıkmaz üçlü kombine tekli kombine ve üçlü öncelikli bilet tüm biletlerin tükenmesini sağladı öncelikli tekli bilet kalmadı misafir takım tarafı için 2100 bilet pazar günü 10 nisan saat 11 e çıkacak öncelik falan yok ilk giren alacak. vaziyet alın  :D
1,2 ve 3. kategorilerde bilet mevcuttu satış kapanmadan hemen önce. Yarın öncelikli tek bilet olarak satışa çıkar oralar

Çevrimdışı ozan062

bende ondan dedım gereklılıkmı dıe acaba  dıs malzemesı felan basıt duruyo hıc sevnmem  yapılanlar ama yapcak bıse yok nese ordada vodafoen yazar nasılsa barı yazılı olurrr:)

hahaha onadamı bilmiyorum ya garip olur gına gelir yani:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AngryEagle

gumussuyu rampa inis yol kenari duzenleme bu saatte bile calisiyordu.

eski acik tarafi tarihi duvar onundeki reklam panolari sokuluyordu bir de. yarin sabah dolmabahceden gecen herkes tum guzelligi gorecek.

kadirga tarafi giris kapisi cok orijinal olmus, neden kimse fotograflamamis bugune kadar, ilginc.

sarj derdinden orhan ayhan modunda radyodan yayin gibi oldu ama idare edin iste :)

22:30 itibariyle :)