Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478671 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

arkadaslar vodafonearena uygulamasında stat planında yenı acık arkada kuyruga yapılan kısım spor salonu gozukuyor dogrumudur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı asi_kartal

Ekşi sözlük de dolaşırken stadımızın akustik çalışmasını yapan firmanın ismi geçti. Çok iyi referansları var. Vodafone arena - TT Arena - Bursa Stadı - Mersin Stadı - Bakü Olimpiyat bunlar sadece stat çalışmaları bir çok alanda çalışmaları mevcut. Dikkatimi çeken bir nokta oldu bir çok özellik var ama bizim stat da ekstra özellikler mevcut. Bu konuda bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir mi  :icool:

http://www.karakutuakustik.com/referanslar/bjk-vodafone-arena/

1- BJK Vodafone Arena : ElektroAkustik Tasarım,Gürültü Kontrolü,Mimari Akustik Tasarım
2- TT Arena : ElektroAkustik Simülasyon
3- Bursa Stadı : ElektroAkustik Tasarım
4- Mersin Stadı : ElektroAkustik Tasarım
5-  Bakü Olimpiya : ElektroAkustik Tasarım, Ölçümleme ve gürültü Ölçümü.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

1000 lira kombineye verip her mac 90 dakika bir diregi seyretmekte güzelmis :bandit:

Çevrimdışı arda

arkadaslar vodafonearena uygulamasında stat planında yenı acık arkada kuyruga yapılan kısım spor salonu gozukuyor dogrumudur

Otopark katında görünüyor spor alanı olarak, giriş katı değil yani.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yiğit

Çıkış tüneli

Kale arkası camla kapanacak gibi

Skorborda adını yazmış adam

[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 21:29:18 Yiğit ]

Çevrimdışı serti67

Otopark katında görünüyor spor alanı olarak, giriş katı değil yani.
anladım bende oraya yapılan yapıyo ole olur dıe acaba dedım dogru altta olucaktı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Arthur

Kale arkası cam olursa felaket olur. İnanmak istemiyorum. Adam gitsin en önden maç izleyim diye kombine alsın; sen git önüne 2 metre cam koy. Ne gerek var. Kale arkalarına ağ ger yeter  :s20: :s20: :steamed: :steamed: :steamed: 

Çevrimdışı ahmetx

O kale arkasında çatıdan sarkan halat koreografi olabilir mi abi? @ahmetx
bakalım bir süpriz olacak diyorlardı onunla ilgili olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Sanırım juve kale arkasida camlı idi.
Evet bizde yapılacak olandan biraz daha kısa bir cam var :)
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 21:49:11 Anıl ]

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

süpriz olacak diyorlardı her şey olabilir.
Açılışla beraber çatıya amblem çekilebilir mi? Protokolün düğmeye basımıyla acaba??

Çevrimdışı ahmetx

Cam veya tel örgü olursa çok kötü olur ön sıralar boş kalır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı iilkerr

Öncelikle konu dışı olarak burada yazıyorum kusuruma bakmayın bir şey soracaktım.

Maç çıkışı 10 u geçer diye tahmin ediyorum. Esenler otogarına 11:30 a kadar yetişebilir miyim. Uzun süredir İstanbul'a gelmeyince unuttum. Kabataş'tan Aksaray ordan metroyla Esenler yaparım diyorum. Yoğunluktan dolayı tramvayın ya da metronun geç kalkma ihtimali var mıdır? Çünkü zamanında 3-0 yendiğimiz fener maçı sonrası tramvayda baya beklemiştik. Kalkmamıştı. Yardımcı olabilir misiniz ?

Çevrimdışı umutdogan62

1
9
0
3JK

Çevrimdışı ibrahimktkc

Biraz geç oldu arkadaşlar ama akşamüstü merak ettiğiniz çuvalların icindekilerin ne olduğunu biliyorum. Paylaşılan fotolarda da var hatta. Hali sahalarda ayakkabının içine kaçan genelde siyah olan kaucuklarin ta kendisi. Saha kenarındaki suni çime dökülüyor

Çevrimdışı Efe

kale arkalarına yapılanı hiç beğenmedim çok yüksek ve ordaki il 4 sırayı kafadan etkileyecek inşallah boyu kısaltılır en azından ayağa kalkıldığı zaman bir kafa boyu geçmeli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Cam veya tel örgü olursa çok kötü olur ön sıralar boş kalır.
File veya tel örgü olmasındansa camı tercih ederim abi @ahmetx

Evet biz de yapılacak olandan biraz daha kısa bir cam var :)
Buradakiler görüsü engellemiyor. Asagi yukari reklam panolarinin boyunda. Bizde hemen koltuklardan sonra basliyor.

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 21:54:47 FARUK ]

Çevrimdışı ZEKI

belkide acilis icin havayi fisek vs icin yerlestiriyor olabilirler. tel veya cam koyacak olsalar tum tribunlere koymalair gerekir.  :biggrinking: :biggrinking:
Ama sanki yukaridan sarkan kale arkasi aglar gibi duruyor.

Çevrimdışı Anıl

Güncel
Konsept Şampiyonlar Ligi olmuş, acaba ligde nasıl olacak arka plan ama hoş görünüyor :)

Çevrimdışı celiker1

Öncelikle konu dışı olarak burada yazıyorum kusuruma bakmayın bir şey soracaktım.

Maç çıkışı 10 u geçer diye tahmin ediyorum. Esenler otogarına 11:30 a kadar yetişebilir miyim. Uzun süredir İstanbul'a gelmeyince unuttum. Kabataş'tan Aksaray ordan metroyla Esenler yaparım diyorum. Yoğunluktan dolayı tramvayın ya da metronun geç kalkma ihtimali var mıdır? Çünkü zamanında 3-0 yendiğimiz fener maçı sonrası tramvayda baya beklemiştik. Kalkmamıştı. Yardımcı olabilir misiniz ?

Maç tam 22:00 da bitse stadtan çıkıp tramvaya binmen 22:20...Aksaray'da tramvaydan inip metroya binmen 23:00.Otogara varışın 23:20.....Stadyumdan taksiyle(15-17 lira)Aksaray metroya gidiş 22:30..Aksaray'dan metroya binip Otogar'a gidiş 23:00 :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Güncel video stat dışında ki basamaklarda da aydınlatma var sanırım

harbiden oha iyimiş yav cok begendim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

harbiden oha iyimiş yav cok begendim
merdivenin altına ışık koyuyorlar aynı adamlar gidip tel örgü yüksek cam tribünlere koyuyorlar ne garip bir çelişki  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK