Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479731 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şeffaf kaç kaldı? :D :D Çok merak ediyorum artık bitsiinnnn :bandit: :bandit:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

hoperlorler gecici bu acik yetismedigi icin bu sekilde bi cozum buldular kedi yoluna dosenecektir sistem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

en son 9 du 8 e dusmustur aksamda 7 olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ver gazı bana  :D kutlamalara da çok gelirdi sezon açılışlarına da. sezon açılışları çok güzeldi 80lerin sonu 90ların başında. konserler hazırlık maçı falan çok güzeldi. bir sezon açılışında Sinan Erkoç gelmişti garibim "ben aslında galatasaraylıyım ama burada olmakdan mutluluk duyuyorum" demişti. adamcağız 2-3 şarkıyı zor söyledi küfür üstüne küfür koro halinde, ağlayarak terketmişti stadı... @sallapati
haha hayatının hatasını yapmış
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

ver gazı bana  :D kutlamalara da çok gelirdi sezon açılışlarına da. sezon açılışları çok güzeldi 80lerin sonu 90ların başında. konserler hazırlık maçı falan çok güzeldi. bir sezon açılışında Sinan Erkoç gelmişti garibim "ben aslında galatasaraylıyım ama burada olmakdan mutluluk duyuyorum" demişti. adamcağız 2-3 şarkıyı zor söyledi küfür üstüne küfür koro halinde, ağlayarak terketmişti stadı... @sallapati

aynen hatırlıyor gibiyim hayal meyal.. bu arada Sezon açılışları eskisi gibi stadımızda yapılır inşallah bundan sonra

Çevrimdışı FARUK

Bu çuvallardaki bilse bilse @FARUK bilir

Arkadaşların dediği gibi abi file olma ihtimali yüksek
3d halı da olabilir bir ihtimal

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşların dediği gibi abi file olma ihtimali yüksek
3d halı da olabilir bir ihtimal
3d halı daha mantıklı geldi bak @FARUK
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sergenyalcın

Takım antrenman yapacak diyorlardı iptal mi oldu o acaba?

Çevrimdışı Efe

kartal yuvasi nerdeyse bitmis pazar gunu malzemeleri yerlestirme iside baslar pazartesi oglen acarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı poyraz37

@poyraz37  buzlu cam değil onlar üzerinde jelatin var.

eyw tşk ettim bi an rahatladım yaw :D

Çevrimdışı kartalpençesi

İlk devre bursa bize karşı  2 kat fazla performans gösterdi. Şimdi kendilerini yırtarlar artık 4 kat fazlasını verirler baskılı oynarlar bence. ama bizde kendimiz gibi Beşiktaş gibi oynarsak rahat alırız
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı sozkul

insanlık tarihinin başından beri var olan karaborsanın suçunu BJK yönetimine atan mesajı silen site yönetimini kutluyorum.
Böyle bakış açıları yüzünden yönetimi düzgün biçimde eleştirdiğimizde bile tepki alabiliyoruz, bu yaklaşımlarla karıştırıyorlar sonuçda..

Çevrimdışı Erçin

dün bir arkadaşım stadın orada bir yöneticimizle konuşmuş.. içeride herşey tamam olacak ama çevre düzenlemesi yetişmeyeceğini İBB'nin çok geç başladığını söylemiş.
Biz toprak yollardanda gireriz sıkıntı yok  :money:

kartal yuvasi nerdeyse bitmis pazar gunu malzemeleri yerlestirme iside baslar pazartesi oglen acarlar
  :ok: :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Kapalıda çatıdan zemine urgan gibi bir şay atıyorlar

Çevrimdışı Efe

Takım antrenman yapacak diyorlardı iptal mi oldu o acaba?
cumartesi aksam bi antrenman olabilir aciklama gelir olacaksa taraftara kapali olacaktir sadece takim sahaya alissin diye konursa konur
Şampiyon Beşiktaş JK

Kapalıda çatıdan zemine urgan gibi bir şay atıyorlar
ağ olamaz çünkü kapalı ve numaralıda ne arıyacak ağ :ebebe:

cumartesi aksam bi antrenman olabilir aciklama gelir olacaksa taraftara kapali olacaktir sadece takim sahaya alissin diye konursa konur
Twitter'da görmüştü planlanıyor yazıyordu olacaktır :icool:

Çevrimdışı tangaz

aynen hatırlıyor gibiyim hayal meyal.. bu arada Sezon açılışları eskisi gibi stadımızda yapılır inşallah bundan sonra

işin ilginç tarafı sinan erkoçdan sonra fanatik gs.li coşkun sabah konser vermişti ama adam akıllı gs ms karıştırmadı işin içine harika bir konser verdi gitti "anılar" şarkısını tüm tribün söylemiştik.

o sezon açılışı çok anlamlıydı Feyyaz Uçar'ı başkan kovmuştu. biraz da o nedenle ekstra kalabalık vardı hepimiz "büyük başkan Feyyaz'ı bize bağışla" die çok yırtınmıştık o gün. o açılışdaki bir pankartı hiç unutmam "FEYYAZ'SIZ BEŞİKTAŞ YUMURTASIZ MENEMENE BENZER:D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmett.67

Bu çatı membranları bitince stat benim için bitmiş olacak :bandit:

Çevrimdışı canergiray77

maç günü kartal yuvası yüksek bir ciro yapacaktır oraya giren birşey almadan çıkmaz atkı şapka anahtarlık vs ufakta olsa herkes birşeyler alacaktır oraya daha çok calışma yapılmalı bence ki pazartesi kasa bayram etsin  :sevinc
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77