Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479832 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

son dakika : Çimlere şekil verilmeye başlandı  :super:

ooo koltuklar şekill.. ekranlar  :D

Çevrimdışı tangaz

@tangaz hangisini beğendin? :bandit:

http://talkingbaws.com/2014/10/10-of-the-most-impressive-dressing-rooms-in-football/

@sallapati sıralamaksızın monaco, sporting, psg, biraz shaktar ama en çok dün biri paylaşmıştı NY Knicks beğendim futbol takımlarından da sporting sanırım ön plana çıktı. monaco'nun ki baz alınıp geliştirilirse bizim mimariye müthiş olabilir ama bunun için iyi bir içmimar lazım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı kutalmis.pinar

son dakika : Çimlere şekil verilmeye başlandı  :super:
Aynen abi kare kare olmaya başladı :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sallapati

@sallapati sıralamaksızın monaco, sporting, psg, biraz shaktar ama en çok dün biri paylaşmıştı NY Knicks beğendim futbol takımlarından da sporting sanırım ön plana çıktı. monaco'nun ki baz alınıp geliştirilirse bizim mimariye müthiş olabilir ama bunun için iyi bir içmimar lazım.

aynen antik mimariye ahşap rengi öğeler katsalar müthiş bir şey çıkar.. duvarlara da siyah beyaz çizimler olsa  :bandit:

Çevrimdışı mmeteris

Sırf çarşıya çıkayım da stadın fotolara bakayım diye ikidir başçavuş'a yalan söylüyorum bi anlarsa öttürecek  :kop: :kop: Ama Beşiktaşım için değer bee şafak sıkıştırıyordu stadı görünce rahatladım valla çok güzel oluyor maşallah baktıkça bakasayım geliyor kim gidecek şimdi kışla'ya  :s20: :s20:

Atarsa 18 bitse kavuşssam stadaa  :sevinc :sevinc
Burası son derece geniş bir platform. Aramızda her meslekten birey var. Belki bçvş unuzda takip ediyordur. Veya içimizde Sb. /Asb. olanlar vardır

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı BavyeraKartali

Soyunma odasini begenmiyenler evlerindeki soyunma odalarinin resmini cekip yollasinlarinlar da ic mimarliktaki zevklerinin level ini görelim  :steamed: :steamed: :steamed:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı cadavra

benim istediğim sevdıgım kareli desenli oluyor valla sevındim süper görüncek hele bi de gündüz macı olsa daha şık görünür onlar.

Çevrimdışı Efe

cımler harbi fena oldu dediklerini yaptilar tebrik ediyorum dunyanin en iyi sahalarindan biri bizde artik  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

STAT TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM.YALNIZ Bİ SORUM OLCAK CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM..TÜM KOLTUKLAR DAHİL LOCA ENGELLİ VB. STAT KAPASİTESİ NEKADAR.?
bosver bea 41 42 bin civarinda iste :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarin tamamlanacak yazmis :lol: pazartesi aksama kadar devam ederler
Şampiyon Beşiktaş JK

Tamam çevre düzenlemeside bitiyorsa stadı halen inşaat gösteren eski açıktaki reklam panolarıda kalksın :steamed: :steamed:
Onlarda kalktımı görün manzarayı :super: :super:

Çevrimdışı birkanmaraz

üstad ben bu meşaleli günleri özledim ne muhteşem bir ambiansdır bu böyle.
sen hatırlarsın bizim 93deki ajax maçında da inanılmaz bir ambians vardı ben hala gelgitler yaşarım ajax maçı ile liverpool maçı arasında. hangisi daha iyiydi die. sahi sence hangisi? @ahmetx
@tangaz abi benim gibi birini görmek mutluluk veriyor. Yaşınız benim 2 katımdan daha fazla olmasına karşıt görüşlerimiz aynı. Ben Liverpool maçında yeni açıktaydım ama ajax maçında malesef daha dünyada değildim :D meşale bayraklar falan geri dönse ne güzel olurdu :D

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Numaralı tarafı çevre düzenlemesi. instagram:vadidipcin
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Mac gunune kadar olmasada kayseri macına kadar tüm cevre düzenlemesi tamamiyle bitebilir.. Bursa macından sonra 2 hafta diğer kalan eksik yerler tamamlanır..

Yeni acık arka tarafı merak ediyorum nekadar kaldı

Çevrimdışı tangaz

STAT TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM.YALNIZ Bİ SORUM OLCAK CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM..TÜM KOLTUKLAR DAHİL LOCA ENGELLİ VB. STAT KAPASİTESİ NEKADAR.?

en zor yerden sordun.
gece elektrikler kesildi sular akmıyordu eee şey kem küm  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Numaralı tarafı çevre düzenlemesi. instagram:vadidipcin
en sonunda be azmi canimizi tehlikiye attik surdan gecerken foto cekez diye belimiz cikiyordu ne guzel genisletmisler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ddc1979

ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...