Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479133 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

çuvalların kale arkasına asılacak ağlar olması ne yazık ki son derece mantıklı ve umarım ağ seçiminde çuvallamayız.. tel örgü bölmelerden sonra hiç şaşırmam
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi benim gibi birini görmek mutluluk veriyor. Yaşınız benim 2 katımdan daha fazla olmasına karşıt görüşlerimiz aynı. Ben Liverpool maçında yeni açıktaydım ama ajax maçında malesef daha dünyada değildim :D meşale bayraklar falan geri dönse ne güzel olurdu :D

@birkanmaraz  senin gibi bir Beşiktaşlıyı tanımakdan dolayı çok mutluyum. biz de stad dışında yakarız meşalemizi omuz omuza en fazla 2 jop yeriz polisten ben alışkınım senin yaşlarında maça gittiğimizde eve dönünce bacaklarımızda ve popomuzda çok morluk olurdu polis joplarından  :D

komik bir anımı paylaşayım. bir maça gitmiştik gene girişte meşhur izdihamlarımızdan polis gişe önünde sıra olmuyoruz die sopalayıp duruyordu bizi sonra kaybettik arkadaşlarla birbirimizi stada girdik yeni açık 3. kata çıktım balkondan aşağı hafif sarkıp arkadaşları arıyordum. bir anda kafama 2 defa tahta jopla vuruldu "dönüp abi ne vuruyorsun yaa" dedim yanıt süperdi "delikanlı seni düşünüyorum dikkat et düşersin" ulan vurduğun jopla düşüyordum neredeyse   :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sozkul

en sonunda be azmi canimizi tehlikiye attik surdan gecerken foto cekez diye belimiz cikiyordu ne guzel genisletmisler

Benim anlamadığım madem bukadar geniş kaldırım kalıyordu numaralı tarafında, kapalı önünü niye böyle dar yaptık. Oradan tribünler o kadar yakınki bazı yerlerde 5 metrelik kalası dayayıp oradan stada geçmeye kalkan olur şimdiden söyleyim.  :icool:

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

saat 6 da yeni inonu rica etmemiz lazim su yeni acik tarafinada bakalim cevre duzenlemesine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal66

son dakika : Çimlere şekil verilmeye başlandı  :super:

Müthiş ya, gerçekten çok süper oluyor. Umarım kamera açısı ve ışıklandırma da güzel olur.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

saat 6 da yeni inonu rica etmemiz lazim su yeni acik tarafinada bakalim cevre duzenlemesine
isterizz :) :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı birkanmaraz

STAT TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM.YALNIZ Bİ SORUM OLCAK CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM..TÜM KOLTUKLAR DAHİL LOCA ENGELLİ VB. STAT KAPASİTESİ NEKADAR.?
@adem bakır  42903 bence :D

Çevrimdışı kartalpençesi

https://twitter.com/gokmenozcan/status/718039662472863744
stad çevresinin yarın bitmesi imkansız bence. Yol kenarındaki reklam panoları,Konteynerler,malzeme atıkları felan çok zor 4güne biter belki
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Efe

stad çevresinin yarın bitmesi imkansız bence. Yol kenarındaki reklam panoları,Konteynerler,malzeme atıkları felan çok zor 4güne biter belki
pazartesi dahi calisma olacaktir cok is var gece gunduz calisilmasi gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

çuvalların kale arkasına asılacak ağlar olması ne yazık ki son derece mantıklı ve umarım ağ seçiminde çuvallamayız.. tel örgü bölmelerden sonra hiç şaşırmam
Ağ olmayacaktı abi hani ben mi yanlış hatırlıyorum..
Olacaksa bari bu şeffaf olsun  :evillol:

Bu çuvallardaki bilse bilse @FARUK bilir

Muhtemelen onlar kale arkasına gelecek ağlar.

Fakat benim ilgimi kimsenin çekmediği farklı birşey çekti. numaralı ve eski açık arasını ayıran demir teller önce ne olduğunu tam anlamadığım plastik cam gibi bir maddeyle değişti. şimdi ise özellikle sağ en alt cama dikkat ederseniz o da çıkmış gibi çok net bir şekilde diğer koltuklar görülüyor. Sanırım verilen tepkiler doğrultusunda çok daha iyi bir çözüm gelecek oraya.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı birkanmaraz

ya adamlar resmen buzlu cam takmış bu nedir ya bu millet izlemesin diye mi yapıyolar anlamıyorum ki
@poyraz37  buzlu cam değil onlar üzerinde jelatin var.

Çevrimdışı Erdem Çözer

"bir muhabir yarın bitecek dediyse o iş bir kaç haftaya bitmez" atasözünü duymadın mı hiç? :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Ayşe Özyılmazel in babası Necodur.. 90lı yılların başındaki şampiyonluklarda çokça görmüşüzdür kendisini kutlamalarda sahnelerde. @tangaz abi daha iyi bilir  :D

Yalnız ben müzeyi çok ama çok beğendim muazzam olmuş hemde tam olarak bitmemiş haliyle

Çevrimdışı firewater

ya adamlar resmen buzlu cam takmış bu nedir ya bu millet izlemesin diye mi yapıyolar anlamıyorum ki
Yok o buzlu cam değil fiber glass. O bulanık görüntüsünün nedeni üzerinde yapışkan naylonunun halen durması. Dikkatli bakarsan marka yazıyor üzerinde. O naylon kalkınca pırıl pırıl görünür meraklanma :) :) :)

Çevrimdışı berkotistis

Muhtemelen onlar kale arkasına gelecek ağlar.

Fakat benim ilgimi kimsenin çekmediği farklı birşey çekti. numaralı ve eski açık arasını ayıran demir teller önce ne olduğunu tam anlamadığım plastik cam gibi bir maddeyle değişti. şimdi ise özellikle sağ en alt cama dikkat ederseniz o da çıkmış gibi çok net bir şekilde diğer koltuklar görülüyor. Sanırım verilen tepkiler doğrultusunda çok daha iyi bir çözüm gelecek oraya.

Bence dediğiniz yerdeki camın jelatinini çıkarmışlar. Diğerlerinin üzerinde jelatin.

Çevrimdışı ahmetx

Ayşe Özyılmazel in babası Necodur.. 90lı yılların başındaki şampiyonluklarda çokça görmüşüzdür kendisini kutlamalarda sahnelerde. @tangaz abi daha iyi bilir  :D
hadi ya Neconun kızımı bu  :D Neco genç olaydı iyi anonscu olurdu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı birkanmaraz

@birkanmaraz  senin gibi bir Beşiktaşlıyı tanımakdan dolayı çok mutluyum. biz de stad dışında yakarız meşalemizi omuz omuza en fazla 2 jop yeriz polisten ben alışkınım senin yaşlarında maça gittiğimizde eve dönünce bacaklarımızda ve popomuzda çok morluk olurdu polis joplarından  :D

komik bir anımı paylaşayım. bir maça gitmiştik gene girişte meşhur izdihamlarımızdan polis gişe önünde sıra olmuyoruz die sopalayıp duruyordu bizi sonra kaybettik arkadaşlarla birbirimizi stada girdik yeni açık 3. kata çıktım balkondan aşağı hafif sarkıp arkadaşları arıyordum. bir anda kafama 2 defa tahta jopla vuruldu "dönüp abi ne vuruyorsun yaa" dedim yanıt süperdi "delikanlı seni düşünüyorum dikkat et düşersin" ulan vurduğun jopla düşüyordum neredeyse   :D
@tangaz abi bende senin gibi Beşiktaşlıyı tanımaktan mutluluk duyarım. Bilet bulamadım ama o gün Mabedde olucam :D

Çevrimdışı tangaz

ver gazı bana  :D kutlamalara da çok gelirdi sezon açılışlarına da. sezon açılışları çok güzeldi 80lerin sonu 90ların başında. konserler hazırlık maçı falan çok güzeldi. bir sezon açılışında Sinan Erkoç gelmişti garibim "ben aslında galatasaraylıyım ama burada olmakdan mutluluk duyuyorum" demişti. adamcağız 2-3 şarkıyı zor söyledi küfür üstüne küfür koro halinde, ağlayarak terketmişti stadı... @sallapati
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalpençesi

Bunlar hoparlörler mi? yerini beğendiniz mi. Bide bu videoda forumda konuşulan futbolcuların stada giriş şarkısı çalıyor sanki
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR