Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480107 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kalyoncu

Staddaki arma meselesini yanlış tartışıyoruz vodafone tabelaları yada vodafone nun reklamları üzerinden değil arma niye yok bunu tartışmalıyız vodafone tabelaları elbet olacak istediği kadarda koyabilir bunda sıkıntı yok bizim armalarımız amblemlerimiz nerelerde olacak nasıl olacak bunu tartışalım geçende söyledim ama yok bu konuda herkes uçlarda çok muhteşem bir stad oldu Allah nazarlardan saklasın nazar değdireceksiniz diye korkuyorum soyunma odalarının son Halide bayerninkine benzeyecek galiba onlarıda beğendim hayırlı kandiller :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Numaralı tarafı çevre düzenlemesi. instagram:vadidipcin
Çok güzel olacak ÇOOOOKKK :D :D

Çevrimdışı İhsan

hava durumu

Açılışın Pazar olduğunu fark edip yağmuru bir gün öne çekmişler  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı aoguzd

daha önce soruldu mu bilmiyorum, ligtv spikerleri nereden maçı anlatacak? basın tribününde kabin veya oda gibi bir yer yok. basın tribününün en alt sırası veya basın tribününün altındaki loca aklıma geliyor sadece.

:lol: :lol:

Çevrimdışı ahmetx

daha önce soruldu mu bilmiyorum, ligtv spikerleri nereden maçı anlatacak? basın tribününde kabin veya oda gibi bir yer yok. basın tribününün en alt sırası veya basın tribününün altındaki loca aklıma geliyor sadece.
şahsi tahminim basın tribünü en alt sıra olacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

pazartesi yagmur olasiligi nerdeyse hic kalmamis pazar yagmur yagacak pazartesi hava 20 derece civarinda ve bence acar arada bulutlu gosteriyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GIUNTI

Bu çuvallardaki bilse bilse @FARUK bilir

Gol onlar. Çuvalla gol atacağımız için şimdiden getirmişler. en büyük çuval Gomez'inki mesela  :lol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Muhabire "Stadı açmağa son 4!" demiştir :evillol: :evillol:

"burası çok zor bir lokasyon" "her gün buranın çevresinden 250 bin araba geçiyor" "artık sonuna geldik" :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

Çevre düzenleme pazar gününe anca biter.İç kısımlarda ki işler pazartesiye yetişmez. 30 nisan da ki Kayseri maçına stad tam anlamıyla bitmiş olur.

Çevrimdışı poyraz37

ya adamlar resmen buzlu cam takmış bu nedir ya bu millet izlemesin diye mi yapıyolar anlamıyorum ki

Çevrimdışı ahmetozgurak

Cidden ne olabilir ki? :alala: :alala:

kale arkalarına asılacak fileler olmasın? diye tahmin yürütüyorum
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

pazartesi yagmur olasiligi nerdeyse hic kalmamis pazar yagmur yagacak pazartesi hava 20 derece civarinda ve bence acar arada bulutlu gosteriyor
@Efe hava durumu sundu.. :evillol: :evillol: Şaka şaka doğru hava Pazartesi güzel :ok:

Çevrimdışı sozkul

Soyunma odasini begenmiyenler evlerindeki soyunma odalarinin resmini cekip yollasinlarinlar da ic mimarliktaki zevklerinin level ini görelim  :steamed: :steamed: :steamed:

Soyunma odasını beğendim ben, acaba griyi sevdiğimden mi? Eleştirileri görünce kendimden şüphe etmeye başladım. :)

Çevrimdışı SoRe

bir tahmin yapayım hoşunuza gitmicek ama  :-) kale arkası fileleri..

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Soyunma odası ortasında böyle bir Arma - masa olsa çok güzel olabilir.

evet gerçekten çok güzel bir göbek taşı tasarımı  :lol:
bunun musalla taşı versiyonunu da rakip soyunma odasına koysunlar  :steamed:

Çevrimdışı harun1903

A) kesilen çimleri torbalıyorlar
B) suni çime dökülem kumlar gelmiş

:D