Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482290 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
CL ligi muzigini ses sisteminde denedilermi acaba cok yakışırdı:)

Çevrimdışı cadavra

Ledlerin hepsinin yarına bitme ihtimali kuvvetle muhtemel ulem yine çatı kaldı kala kala iyi mi bitsin ahtım var zaten sadaka verecem.

Çevrimdışı MabedKartalı

Soyunma odası ortasında böyle bir Arma - masa olsa çok güzel olabilir.

Çevrimdışı ahmetx

Futbolarena :Pazar günü yapılacak açılış organizasyonuna Beşiktaş kulübünün davet ettiği isimler Cumhurbaşkanlığına sunuldu.Cumhurbaşkanlığının onay verdiği isimler Pazar günü Vodafone Arena'da yerlerini alabilecekler.

[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 14:08:29 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hakan Bilgin

cok şanslisin bilet bulanlara hayirli olsun
evet kendimi şanslı hissediyorum :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

ledler bitmiş.

ledlerde cumartesi gunu biter gibi hizli baya numarali ortaya gelirler aksama kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet Karabıyık

Abilerime çok detaylı bir mobilya kalitesi sunumu yapayım.

Piyasada 4 çeşit malzeme vardır.

%100 Ağaç masif
SuntaLAM
MDFLAM
MDF + BOYA

Ağaç masif dış mekanlarda kullanılır. %80 seviyede. Ağaç işler ve kullanılan yere göre işlevsellik gösterir. O yüzden iç mekanda pek tercih edilmez.

SuntaLAM ürünler hazır kapmala ürünlerdir. Piyasada en dandik denebilecek seviyedeki mukavemet gösteren üründür. Sınırsız renk ve kaplama çeşidi vardır. Üretimi kolay ve standarttır. Üzerinde işleme gibi ibareler pek bulunmaz.

MDFLAM ürünler, suntalam gibi hazır ama sağlamlığı suntalama göre resim detayındanda anlaşılacağı üzerine daha fazla  mukavemetlidir. Bunda da desen ve renk çeşidi vardır. İç mekanlarda dolaplarda, Genellikle bunlar kullanılır. %80 seviyede.

MDF BOYA. Yukardaki ürünün aynısı fakat üzerinde hiçbir kaplama ürün bulunmayan ham şeklidir. Bitmiş ürünün üzerine, astar, boya ve son kat boya atılmak üzere işlem kullanılır. Bu genelde iç mekanlarda kullanılan ve hassasiyete özen gösterilen gösterişli ürünler için yapılan bir uygulamadır.

Soyunma odasında boyalı ürün kullanılmaz çünkü her hangi bir darbe geldiğinde hemen iz yapar ve silinmesi uğraştırır.

İşin özeti; Kalite olarak MDF + MDFLAM kullanılırsa mobilya sağlamlığı açısından hiç bir problem olmaz. Silinmesi kullanılması gayet uygundur. Bir ürünün sunta mı mdf mi olduğunu anlamak için vurmak yetmez. Toplam ağırlığı ve kenar bantlarının düzgünlüğü olayı çözer.

Ürünlerin kalitesinde bir problem yok. Fakat tasarımsal olarak işlenmek isteseydi daha detaylı şekilde yapılır mıydı? Bence hayır. Çünkü mobilyayı gösteren mobilya değil ufak detaylardır. Işıklandırma görseller vs vs.

Selametle :)

Çevrimdışı emrecakmak

Vodafone 40.000 bayrak dağıtacakmis galiba var mi bilgisi olan? Başka bir görsel şey olmayacak zaten bu gidişle

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu pleksi glass ayrımlar telden daha kötü oldu bulanık olduğundan yan taraf net görünmüyor.

pleksilerin üstündeki koruyucu bant henüz sökülmedi o yüzden bulanık görünüyor.

Çevrimdışı ahmetx

ledler bitmiş.

neresi bitmiş daha numaralının yarısı duruyor , yerdekilerde de daha kale arkalarının yarısı var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

cumartesi mebran led ve sahanin bitis gunu gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

ledlerde cumartesi gunu biter gibi hizli baya numarali ortaya gelirler aksama kadar
Sabahtan beri pek ilerleme olmamış önemli değil akşama kadar yarıyı geçseler yeterli :) En geç Cumartesi sabahta biter :D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Abilerime çok detaylı bir mobilya kalitesi sunumu yapayım.

Piyasada 4 çeşit malzeme vardır.

%100 Ağaç masif
SuntaLAM
MDFLAM
MDF + BOYA

Ağaç masif dış mekanlarda kullanılır. %80 seviyede. Ağaç işler ve kullanılan yere göre işlevsellik gösterir. O yüzden iç mekanda pek tercih edilmez.

SuntaLAM ürünler hazır kapmala ürünlerdir. Piyasada en dandik denebilecek seviyedeki mukavemet gösteren üründür. Sınırsız renk ve kaplama çeşidi vardır. Üretimi kolay ve standarttır. Üzerinde işleme gibi ibareler pek bulunmaz.

MDFLAM ürünler, suntalam gibi hazır ama sağlamlığı suntalama göre resim detayındanda anlaşılacağı üzerine daha fazla  mukavemetlidir. Bunda da desen ve renk çeşidi vardır. İç mekanlarda dolaplarda, Genellikle bunlar kullanılır. %80 seviyede.

MDF BOYA. Yukardaki ürünün aynısı fakat üzerinde hiçbir kaplama ürün bulunmayan ham şeklidir. Bitmiş ürünün üzerine, astar, boya ve son kat boya atılmak üzere işlem kullanılır. Bu genelde iç mekanlarda kullanılan ve hassasiyete özen gösterilen gösterişli ürünler için yapılan bir uygulamadır.

Soyunma odasında boyalı ürün kullanılmaz çünkü her hangi bir darbe geldiğinde hemen iz yapar ve silinmesi uğraştırır.

İşin özeti; Kalite olarak MDF + MDFLAM kullanılırsa mobilya sağlamlığı açısından hiç bir problem olmaz. Silinmesi kullanılması gayet uygundur. Bir ürünün sunta mı mdf mi olduğunu anlamak için vurmak yetmez. Toplam ağırlığı ve kenar bantlarının düzgünlüğü olayı çözer.

Ürünlerin kalitesinde bir problem yok. Fakat tasarımsal olarak işlenmek isteseydi daha detaylı şekilde yapılır mıydı? Bence hayır. Çünkü mobilyayı gösteren mobilya değil ufak detaylardır. Işıklandırma görseller vs vs.

Selametle :)

teşekkürler @Samet Karabıyık

Ledlerin hepsinin yarına bitme ihtimali kuvvetle muhtemel ulem yine çatı kaldı kala kala iyi mi bitsin ahtım var zaten sadaka verecem.
Yemin ederim şeffaflar ilk takıldığı günden yani yakşalık 4 hafta önceden beri benim kabusum oldu ama Cumartesi bitiş günü olacak :icool: :icool:

Çevrimdışı Efe

Sabahtan beri pek ilerleme olmamış önemli değil akşama kadar yarıyı geçseler yeterli :) En geç Cumartesi sabahta biter :D
daha ne olacak adamalar bence gec baslamasina ragmen iyi geldiler ven yetismeyebilir son gun dahi calisirlar diyorsum 2 gune bitirecekler en kotu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

pleksilerin üstündeki koruyucu bant henüz sökülmedi o yüzden bulanık görünüyor.
hala sökmediler mi ?

Çevrimdışı smtcglr

Sırf çarşıya çıkayım da stadın fotolara bakayım diye ikidir başçavuş'a yalan söylüyorum bi anlarsa öttürecek  :kop: :kop: Ama Beşiktaşım için değer bee şafak sıkıştırıyordu stadı görünce rahatladım valla çok güzel oluyor maşallah baktıkça bakasayım geliyor kim gidecek şimdi kışla'ya  :s20: :s20:

Atarsa 18 bitse kavuşssam stadaa  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı kartalpençesi

İnanılmaz atmosferi yaşamaya 4 gün kaldı. Quresma gibi birkaç oyuncu İnönüde oynadı ve bunlar Taraftarın Gerçek Potansiyelini gördü ama onların dışındaki oyuncularımız görmedi. Çünkü başakşehirin kapasitesi küçüktü, Atatürk stadı da futbol değil olimpiyat stadıydı. Oyuncular çok etkilenecektir. Rakip ise boğulacaktır diyorum..
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı onurturan

Futbolarena :Pazar günü yapılacak açılış organizasyonuna Beşiktaş kulübünün davet ettiği isimler Cumhurbaşkanlığına sunuldu.Cumhurbaşkanlığının onay verdiği isimler Pazar günü Vodafone Arena'da yerlerini alabilecekler.
heh bombayı bıraktı @ahmetx abi  :outtahere:

Çevrimdışı mylife1903

Mobilya üretimi ile ilgilenen var mı?  Varsa, fotoğraftan mobilya kalitesi nasıl anlaşılır? Başka sorum yok.
İnsanlar bilgi paylaşsın istiyoruz, yanığa yoğurt sürün tadında bilgiler geliyor.

Kotu diyorum
Facia diyorum
Dandik diyorum
Iscilik, zevk, dizayn yok diyorum
Ucuza kacilmis diyorum

Stad bizim stadimiz o mobilyayi gorunce stadi ve besiktasi hissedemiyorsan, kotudur.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sırf çarşıya çıkayım da stadın fotolara bakayım diye ikidir başçavuş'a yalan söylüyorum bi anlarsa öttürecek  :kop: :kop: Ama Beşiktaşım için değer bee şafak sıkıştırıyordu stadı görünce rahatladım valla çok güzel oluyor maşallah baktıkça bakasayım geliyor kim gidecek şimdi kışla'ya  :s20: :s20:

,

:lol:  hayırlı teskereler kardeşim..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Hayırlı tezkereler :)

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

heh bombayı bıraktı @ahmetx abi  :outtahere:
kaçma kaçma gel  :icool: Böyle olacağı aşikardı zaten başka türlü olmasına ihtimal veriyor muydun?