Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482484 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı thk

yeni açıkda , 404 405 406 diye biliyorum ama sen yine de bi araştır emin olmak için

Doğrudur, 404, 405, 406.

Çevrimdışı mylife1903

şu an gördüğümüzün son hali olmadığını düşünüyorum aksi halde çok haklısın..
son hali olmasa da ben onun son halini anlayabiliyorum isim geregi. ustelik juventusun soyunma odasindan etkilenmisler yaparken. mobilyalari felaket ucuz ve estetikten uzak gorunuyor ve o soyunma odasi bizim karakterimizi yansitmiyor. icmimar istifa.

Çevrimdışı ekrembaser

Bu Yıldırım, Ahmet Yıldırım mı acaba?
Öyleyse severim kendisini ama efsane miydi bu kadar :)

Vedat Okyar Sanlı kaptan kendisini şu an ne kadar eleştirsem de Metin Tekin ve aklıma gelmeyen bir sürü isim dururken bizde 2 sene oynamış Ahmet Yıldırım'ı koymak komik olmuş güzel düşünceyle başlayan bu fikir sona yaklaştıkça fecaat bi hal alıyo umarım 1 e zaladı falan koymazlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Arena :)

@onurturan kardeşim büyük geçmiş olsun Rabbim Acil şifalar versin...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

herkese günaydın...

@onurturan Allah şifa versin yavru kartala. benzer şeyleri yiğenim için de söylemişlerdi ama sapasağlam doğdu çok şükür, inşallah yavru kartal da öyle olacak.

instagram
loca ledleri bugün biter  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı underworld

arkadaş manyak oldum iyice. bu fotoya bakınca ilk hissettiğim şey - " sandalyenin ayakları zemine zarar vermesin ?? ". vallahi evin parkelerini bu kadar düşünmüyorum  :D
yeminle benim de aklıma ilk gelen o oldu

Çevrimdışı ahmetx

Bu pleksi glass ayrımlar telden daha kötü oldu bulanık olduğundan yan taraf net görünmüyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yeminle benim de aklıma ilk gelen o oldu
siz şimdi bu çimlerde kramponla maç yapılmasın da dersiniz  :evillol:

Çevrimdışı Forza.55

Bu pleksi glass ayrımlar telden daha kötü oldu bulanık olduğundan yan taraf net görünmüyor.

abi onlar bel hizasında olmalı.yine yanlış yapıldı.ordan atlayıp yan tarafa geçen adam kameradan belirlenip stadla ilşkisi kesilebilir zaten.

bu kadar uzun yapmaya ne gerek varki.ben o camın arkasından asla maç izlemem.

Çevrimdışı ahmetx

çim severler buraya gelsin vatandaş saha kenarında ısınma turlarına başlamış  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

son hali olmasa da ben onun son halini anlayabiliyorum isim geregi. ustelik juventusun soyunma odasindan etkilenmisler yaparken. mobilyalari felaket ucuz ve estetikten uzak gorunuyor ve o soyunma odasi bizim karakterimizi yansitmiyor. icmimar istifa.

@ahmetemre söylediği doğru.. büyük kulüpler genelde tercihlerini sadelikten yana kullanmış..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı underworld

siz şimdi bu çimlerde kramponla maç yapılmasın da dersiniz  :evillol:
fil gezinsin bişey demem ama sivri topuklu bir bayan gezmeye kalksa (mesela yani) itiraz ederim

Çevrimdışı ahmetx

abi onlar bel hizasında olmalı.yine yanlış yapıldı.ordan atlayıp yan tarafa geçen adam kameradan belirlenip stadla ilşkisi kesilebilir zaten.

bu kadar uzun yapmaya ne gerek varki.ben o camın arkasından asla maç izlemem.
sana katılıyorum , zannedersem açılışa yetişmez diye geçici bir çözümdü bu ama daha kötü oldu .Daha sonra metal iskeleti kaldırıp en üst sırada olduğu gibi yek pare cam olur.

Çevrimdışı ahmetx

Açılış maçına gidecekler  stadı yakmayın lütfen sonra  bizde görmek istiyoruz  :icool:

Çevrimdışı Forza.55

sana katılıyorum , zannedersem açılışa yetişmez diye geçici bir çözümdü bu ama daha kötü oldu .Daha sonra metal iskeleti kaldırıp en üst sırada olduğu gibi yek pare cam olur.
oradan kombine alan arkadaşlar önümüzdeki yıl mutlaka baskı yapsın yönetime.2016 yılında yapılmış bir stadda böyle bir şey olamaz,olmamalı.

Çevrimdışı tangaz

Açılış maçına gidecekler  stadı yakmayın lütfen sonra  bizde görmek istiyoruz  :icool:

üstad ben bu meşaleli günleri özledim ne muhteşem bir ambiansdır bu böyle.
sen hatırlarsın bizim 93deki ajax maçında da inanılmaz bir ambians vardı ben hala gelgitler yaşarım ajax maçı ile liverpool maçı arasında. hangisi daha iyiydi die. sahi sence hangisi? @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ÖZGÜR

Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..

Allah acil şifa versin kardeşim.. belki aynı rahatsızlık değil ama benim oğlum için 2 ay boyunca down sendromlu doğacak dediler bir kaç farklı doktor üstelik o 2 ay neler yaşadığımı anlatamam senin şuan hissettiklerini inan anlayabiliyorum ama çok şükür ki şimdi oğlum çok sağlıklı ve hiç bir sorunu yok.. içini ferah tut dualarımız adaşımla inşallah sağlıkla kucaklarsın

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı hic2222

Vedat Okyar Sanlı kaptan kendisini şu an ne kadar eleştirsem de Metin Tekin ve aklıma gelmeyen bir sürü isim dururken bizde 2 sene oynamış Ahmet Yıldırım'ı koymak komik olmuş güzel düşünceyle başlayan bu fikir sona yaklaştıkça fecaat bi hal alıyo umarım 1 e zaladı falan koymazlar

Resme bakarsak dediğiniz gibi Ahmet Yıldırım bu, lakin yine denildiği gibi efsanemiydiler...
Ve yine dediğiniz gibi sona yaklaştıkça gayri ciddi mi diyelim, özensiz mi diyelim bilemiyorum biraz amacından efsanelerden uzaklaşıyor..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Ensar

bu arada köşeler oval değil arkadaşlar , dün öyle görmüştüm ama herkes oval deyince gölge beni yanıltıyor demiştim ama sabah ki foto da çok net görülüyor oval olmadığı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı gurol_1903

sen hatırlarsın bizim 93deki ajax maçında da inanılmaz bir ambians vardı ben hala gelgitler yaşarım ajax maçı ile liverpool maçı arasında. hangisi daha iyiydi die. sahi sence hangisi? @ahmetx
ahmeti bilmem de ben liverpool'u tek geçerim. meşalede nirvanaya bir maç esnasında değil son şampiyonluktan sonra stadda kutlama etkinliğinde ulaştık.
tottenham, barcelona, ses rekoru kırdığımız fener, inönünün son maçı gençlerbirliği, zamanında bir valerenga, machester united maçlarını unutamam ben.
bir de çok önce ankarada bjk-ts kupa maçı vardı. 4-1 mi ne yenilmiştik o maçta gol yedikçe coştuk tribünde inanılmaz bir atmosfer vardı.

Çevrimdışı Apocalyptica

passolig ve onca kamera ve yüz tanıma varken tel ayrıma hiç gerek yok. geçici çözüm denlen 3 maçlık bile olsa ayrımın plastik bugulu görüntü veren malzeme olması ordan bilet alana buyuk haksızlık olur. yazık...

Çevrimdışı ahmetx

Ajaxın sonu kötü olduğu için Liverpool diyorum  ama bence en güzel atmosferler derbilerin yarı yarıya oynandığı maçlardı @tangaz  :ok:

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.