Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473010 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı burakkk1903

Bana kalırsa 2 gün felan sürmez yarın çim işi biter 😂
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

yarınla beraber 22 gün 11 nisana olur mu olur valla son bi gayret :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bana kalırsa 2 gün felan sürmez yarın çim işi biter 😂
pazartesi tam biter hafta içi hibrit makinasını sahada görürüz bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yiğit

Kesin bilgi olmamakla beraber şeffafların yazın takılma ihtimali var.

Bugün bunu ben de düşündüm. Çatı şu anki haliyle de bitmiş gibi görünüyor. Ama önümüzde de yeterli zaman var aslında. Sadece hemen başlamamaları bunu düşündürdü.

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Efe

şeffaf mebraların bu zaman kadar üretilmemesi gibi bişey bence söz konusu olamaz hafta içi onlarıda sermeye başlarlar 15 günde onlarda biter :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alpay

Scoreboard ve LED tabelalari artik böyle yerlestirilir bence
https://www.youtube.com/embed/Ns7RZ8x5YrU

Bu Videodada Allianz Arenaya yerlestirilen Scoreboard. cimler serildigine göre, bu sistemle yapilmaz artik.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 00:47:47 Alpay ]

Çevrimdışı avsaribra

bu çatı nasıl olurdaa beğenilmez aklım almıyor açıkçası beğenmeyenler neyi beğeniyorlar onuda bilmiyorum babama gösteriyorum bu nasıl bişey diyor adam gözlerine inanamıyor çatının bitmiş halini gördüğünde bazılarıda çıkmış bu çatı olmamış falan diyor üstüne bıranda çektiler diyor gerçekten acayip  :)
Bence çatı ile kolonların üstündeki boşluktan kaynaklanıyor bu durum orayı bir şekilde kapatmak lazım, led ekran takılacak deniyor eğer olursa hep kapanmış olur hemde kutu gibi olur mabed :super:

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Sağolasın kardeşim inşallah zihniyetler düzelir bizden sonraki nesile bişeyler öğretiriz bu arada stad bitti bitiyor herkes bişeylere takmış kafayı yha burda bilgilendirme daha fazla olması lazımken eleştirilerle sayfalar doluyor gözlerim yoruldu yeni resim bulmak için

Çevrimdışı Efe

yanlız çimlere dikkatli bakıyorum tam halı nerden bulmuşlar bukadar iyi bakılmış çimi sis bu işin uzmanı olduğunu en iyi serme çimi bularakta gösterdi gerçekten harika :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

Şu tarihler belli olsa da uçak biletlerimizi alsak. Hem ilk maç hem kongre tam tarihleri bilemiyoruz. Stadın çevre düzenlenmesi falan bence sürer eski açık arkası daha çok iş var 10 nisan falan siyasilerle açılış yapılır da. Maç oynamak için sezonun sonunu bekleriz. Bence tabi son osmanlı maçı bile iyi

Birde yanlış hatırlamıyorsam başkanımız 15 mayıs ta kongre kesin yapılacak dedi. Ve ayni hafta osmanlı maçı var. Hele şampiyon olursak, çok çılgın olur.

Çevrimdışı İlkem1903

çim serme işleminin pazartesiye kadar bitip pazarteside sahada hibrit çim makinelerini ve şeffaf membran montajının başladığını görürsek süper olur

Çevrimdışı Efe

çim serme işleminin pazartesiye kadar bitip pazarteside sahada hibrit çim makinelerini ve şeffaf membran montajının başladığını görürsek süper olur
yarın belirleyici olur yarın bitirirlerse pazartesi hibrit çakma işlemide başlayabilir iş düşündüğümüzden çok daha hızlı gitti bu kadar çabuk yapılmasının amacı belli bir tarihe yetiştirmek inşallah o tarih ilk iç saha maçıdır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

gelen çimler yeterli değil pazartesi günü daha çimler gelicek :)

Çim orada olduğu sürece 2 günden fazla sürmez.

Bu arada herkese merhaba. Tapatalktan giriş yapabildim ama otomatik kayıt oldummu olmadımmı anlamadım :)

Bir Peyzaj Mimarı olarak şunuda söylemeliyim ki bu konuda görüp görebileceğiniz en kaliteli firma SIS tir. Zemin konusunda şu zamanda daha iyisinin yapılması pek mümkün değil. Uygulanacak son sistem ne diye soran olursa stadı söyleyebilirsiniz...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 01:15:11 tolga deniz ]

Çevrimdışı cadavra

Sefafflar belirleyici olacak bu iste yalniz ben bu mir ofise iyice killanmya basladim tamam 1903 trubununu anlarim mekanik aksan felan ama dier koltuklar bu zamana koltuk mu kalir bea tamamen her seyiyle bitmesi lazimdi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İlkem1903

yarın belirleyici olur yarın bitirirlerse pazartesi hibrit çakma işlemide başlayabilir iş düşündüğümüzden çok daha hızlı gitti bu kadar çabuk yapılmasının amacı belli bir tarihe yetiştirmek inşallah o tarih ilk iç saha maçıdır
çimlerin serilmeye başlamasıyla tribün saha mesafesi hakkında da kesin bi görüş oluştu gibi tribün sahaya beklediğimizden uzak diyenler olmustu ne kadar yakın olduğu çok bariz belli oldu

Çevrimdışı Efe

Sefafflar belirleyici olacak bu iste yalniz ben bu mir ofise iyice killanmya basladim tamam 1903 trubununu anlarim mekanik aksan felan ama dier koltuklar bu zamana koltuk mu kalir bea tamamen her seyiyle bitmesi lazimdi.

ay sonuna kadar bitireceklerdir onlarda mebranı bekliyorlar numaralı ve alt kat loca koltukları için şeffaf mebranlarda bir yerden başladımı koltuklarıda takarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

kapalı eski açık birleşiminde üst köşede halen takılmayan koltuk gözüküyor fotoğraflarda SİS mir'e tur bindiriyor.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yalçın

Çim orada olduğu sürece 2 günden fazla sürmez.

Bu arada herkese merhaba. Tapatalktan giriş yapabildim ama otomatik kayıt oldummu olmadımmı anlamadım :)

Bir Peyzaj Mimarı olarak şunuda söylemeliyim ki bu konuda görüp görebileceğiniz en kaliteli firma SIS tir. Zemin konusunda şu zamanda daha iyisinin yapılması pek mümkün değil. Uygulanacak son sistem ne diye soran olursa stadı söyleyebilirsiniz...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:hosgeldin

Oncelikle yasini girebilirsen nasil hitap edecegimizi biz de bilmis oluruz  :ok:

Birde biraz daha ongoru paylasabilirsen iyi olabilir herkes icin. Hani "soyle boyle olacak" gibisinden ziyade yapilan islerin neden boyle olduguna dair gibi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı idil

bu çatı nasıl olurdaa beğenilmez aklım almıyor açıkçası beğenmeyenler neyi beğeniyorlar onuda bilmiyorum babama gösteriyorum bu nasıl bişey diyor adam gözlerine inanamıyor çatının bitmiş halini gördüğünde bazılarıda çıkmış bu çatı olmamış falan diyor üstüne bıranda çektiler diyor gerçekten acayip  :)

Merhaba kullanıcı resminize bayıldım buraya eklerseniz kaydedip duvar kağıdı yapmak istiyorum :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Özay

Çatı ile tribün arasında gerçekten çok mesafe var. Yükseklik sınırı koyuldu dendi dendi; bu kadar yüksekten çatı takıldı. Ne anladık bu işten?

Şu stad da yeni yapıldı ama çatı ile tribün neredeyse bitişik yahu

Çevrimdışı can1903

Yarın 7 tır mı çim var. Hepsi biter. 10 mu var. Hepsi biter. Getirin SIS'ıme.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

@idil mesajlarına bak orjinali o şekilde profil fotosu yapınca bendeki gibi olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aykan19o3

Çatı ile tribünlerin arası kesin olarak kapatılacak mı? Led sistemi ile kapatılırsa o kısım ne kadar zaman alır yerleştirme aşaması?