Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473562 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuan çim serilme işlemi devam ediyor mu ?

Çevrimdışı mülkübey

hep bilirdik Büyük Başkanın  ilk golünü attığını .İlk maçın AİK Solna ile olduğunu .Siz de istediniz mi bilmem ama ben o tarihi anları hep yaşamak istemiş ,  merak etmiştim. Allah'a şükürler olsun ki bir tarihin doğuşuna da biz canlı şahitlik ettik. Bu forumun emekçileri sayesinde de günü gününe her imalatını ayrıntısını takip ettik. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Bu sanat eseriyle bir kez daha hissedelim ki Gelecek Beşiktaş'ın. Yüksel Beşiktaş !!
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı quentine83

Ben anlamadın nasıl olaylar böyle hızlı gelişti.biz ne ara çim işine geçtık.hala çok şaşkınım.daha dün halatlar kontrole gıdermi gitmezmi yi tartışırken.sona geldık ve bi garip hüzün oluştu.sanki alışmışız bu duruma.bitmesını istemiyoruz gibi garip bir his yok degil bende.müthiş bir boşluktayım :alala: :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı harund1k3

Tüm foruma merhabalar. Ben forumu henüz 2. başlıkta keşfettim, bayağı bir önce üye oldum ama yazıp laf kalabalığı etmeyeyim diye düşündüm  :lol: Zaten herkes o kadar ilgili ki yazılıp değinilmeyen husus kalmıyor maşallah.
Bugün niye yazma ihtiyacı hissettin derseniz rulo çim konusundaki çekincelerimin, serilen çimi görüp biraz kafa yorunca ortadan kalkması, böylesinin çok daha iyi olacağına kanaat getirip mutlu olmam.
Gelen çimler açık arazide gün boyu güneş altında gelişmiş çimler. Keza Nevzat Demir'de de ekme çim uygulaması üzerine hibrit çakımı yapıldı; orada da çim yaz ortası, gayet etkili güneş altında yetişti. Vodafone arena'da ekme çim uygulaması yapılsa çatı nedeniyle illa ki güneşten yeteri kadar faydalanamayacak bölgeler olacaktı. Şimdi ise her yanı hazır, diri bir çim sahibi oluyoruz. Hepsi yetişme aşamasında gerekli güneş ışığını almış şekilde.

Hocam hoş geldin tekrar o zaman.

Bu çim ister serme ister ekme aynı mükemmellikte olacaktı. Kullanılan malzeme kalitesi, işçilik ve iş planı iyiyse bir işin kötü olması gibi bir ihtimal yok. Sis çok akıllı bir firma. Şuan muhteşem bir şekilde Türkiye de reklamını yapıyor. Ama başkaları gibi gereksiz gösterıslerle değil çalışarak, dıdınerek yapıyorlar. Çimler top oynanacak hale geldiği zaman iddia ediyorum bizim ligi zaten geç çoğu ingiliz hatta alman kulübünün zemininden çok daha güzel ve kaliteli olacak.

Çevrimdışı harund1k3

Ben anlamadın nasıl olaylar böyle hızlı gelişti.biz ne ara çim işine geçtık.hala çok şaşkınım.daha dün halatlar kontrole gıdermi gitmezmi yi tartışırken.sona geldık ve bi garip hüzün oluştu.sanki alışmışız bu duruma.bitmesını istemiyoruz gibi garip bir his yok degil bende.müthiş bir boşluktayım :alala: :alala:

Vallahi tuhaf ben hala numaralının zeminine ne zaman gireceklerdi onu düşünüyorum :))) 

şaka maka bitti 3 yıl bekledik Allah ilk senesinde şampiyonluk görmemizi nasip etsin inşallah.

Çevrimdışı Samet_

Bizim şeffaf membranlar nerde ya çim güzel de şunlara da bir başlasak :D

Çevrimdışı Sezer94

Eksi sozlukte cati icin linc girisimi baslamis cidden insanlar catiyi begenmedi mi ? Hayal kirikligi mi oldu ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ZEKI

trtsporda fırat deneme amaçlıda olsa çimler seriliyor dedi kafama takıldı ne demek istedi  :alala:
su adama niye inaniyorsunuz anlamiyorum ona kalsa cimler sali gunu geliyordu seriliyordu. Takmayin su adami
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 23:32:08 ZEKI ]

Çevrimdışı Samet_

Ne denemesi ya adamlar sahayı bitiriyor :evillol: Lan fırat yine atmışşın  :lol:

Çevrimdışı castoridae

Hocam hoş geldin tekrar o zaman.

Bu çim ister serme ister ekme aynı mükemmellikte olacaktı. Kullanılan malzeme kalitesi, işçilik ve iş planı iyiyse bir işin kötü olması gibi bir ihtimal yok. Sis çok akıllı bir firma. Şuan muhteşem bir şekilde Türkiye de reklamını yapıyor. Ama başkaları gibi gereksiz gösterıslerle değil çalışarak, dıdınerek yapıyorlar. Çimler top oynanacak hale geldiği zaman iddia ediyorum bizim ligi zaten geç çoğu ingiliz hatta alman kulübünün zemininden çok daha güzel ve kaliteli olacak.
Hoş bulduk hocam.

Çevrimdışı AngryEagle

27 tır, 65 metre endeki sahayı kapatacaksa; her tır yaklaşık 2,4 metre kapatacaktır.
İlk gelen 3 tır, 7 sıra çim sermiş, enleri 1 metrelik görünüyor, hesaba da uyuyor :)

7 sıranın serimi yaklaşık 6 saat sürdü. Bir sırayı sermek, yaklaşık 50 dakika sürüyor demek ki.

Şu saatlerde eğer 14 yeni tır gelecekse; yaklaşık 34 sıra daha serilecek desek, 28 saatlik çalışma gerekecek.
Yarın sabaha bırakacaklarını zannetmiyorum.

Devamında çünkü daha 10 tır gelecek ve son 20 saatlik serim işi yapılacak.

Bu hesapla Salı günü serme işi bitiyor ve hibrit çakmaya geçiliyor.
SIS'in hibrit çakma için verdiği süre; 10 gün. Yani 2 Nisan'da çim işi teorik olarak bitiyor.

Eğer protokol açılışı konuşulduğu gibi 10 Nisan'da yapılacak ise;
muhtemelen soyunma odaları ve iç detay düzenlemelerin toparlanması için daha birkaç haftalık süreye ihtiyaç var demek ki.

Eminim; Başkan, mabedi taraftara görücüye çıkarırken, ufak da olsa eksik gedik bırakmamak için her şeyi yapıyordur.

Çevrimdışı KCKF

Eksi sozlukte cati icin linc girisimi baslamis cidden insanlar catiyi begenmedi mi ? Hayal kirikligi mi oldu ?
Ekşi sözlükte beğenilen bir şey var mı? Bırak kardeşim, öyle ya da böyle neler çektik kaç yıldır. Yapılan her şeyi beğeniyorum. Gerekirse değiştirmek, güzelleştirmek bizim elimizde. Önce bir bitsin.
KCKF^^<3

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Samet_

Stadı takip etmeyenler için başta hayal kırıklığı oldu niye şeffaf değil falan diye ama iş bittikten sonra çok büyük çoğunluk beğendi.
Şahsi olarak fikrim inci gibi duruyor çatı. Elimde olsa değiştireceğim kısım kolonların rengi olurdu  burda küfeki olarak yapılan çalışmalar var  muazzam durmuş bence

Çevrimdışı ALI RIZA

27 tır, 65 metre endeki sahayı kapatacaksa; her tır yaklaşık 2,4 metre kapatacaktır.
İlk gelen 3 tır, 7 sıra çim sermiş, enleri 1 metrelik görünüyor, hesaba da uyuyor :)

7 sıranın serimi yaklaşık 6 saat sürdü. Bir sırayı sermek, yaklaşık 50 dakika sürüyor demek ki.

Şu saatlerde eğer 14 yeni tır gelecekse; yaklaşık 34 sıra daha serilecek desek, 28 saatlik çalışma gerekecek.
Yarın sabaha bırakacaklarını zannetmiyorum.

Devamında çünkü daha 10 tır gelecek ve son 20 saatlik serim işi yapılacak.

Bu hesapla Salı günü serme işi bitiyor ve hibrit çakmaya geçiliyor.
SIS'in hibrit çakma için verdiği süre; 10 gün. Yani 2 Nisan'da çim işi teorik olarak bitiyor.

Eğer protokol açılışı konuşulduğu gibi 10 Nisan'da yapılacak ise;
muhtemelen soyunma odaları ve iç detay düzenlemelerin toparlanması için daha birkaç haftalık süreye ihtiyaç var demek ki.

Eminim; Başkan, mabedi taraftara görücüye çıkarırken, ufak da olsa eksik gedik bırakmamak için her şeyi yapıyordur.

Hesap kitap böyle bişe  :ok:

Çevrimdışı YunusEmre

30 nisan çok saçma tarih o tarihi dusunen tam 40 gün var daha ekme yapardı yanı serme daha erken açmak için zaten...
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 23:41:23 YunusEmre ]

Çevrimdışı Fikret

çatıyı bende beğenmedim. stadla ilgili de beğenmediğim yani daha iyi olabilirdi dediğim yerler var.
ama artık yaptık bitti çokta konuşmaya gerek yok.
koltuk rengi ve göz yakan pikselleri ileride tartışırız sezon arası. geri kalan iyi gözüküyor.

Çevrimdışı okkybjk

Bende çok yazmış sayılmam ama, çimi gören merhaba demeye başlamış

Çevrimdışı Fikret

30 nisan çok saçma tarih o tarihi dusunen tam 40 gün var daha ekme yapardı yanı serme daha erken açmak için zaten...
Fırat isimli Beşiktaş muhabiri birde 10 Nisan'da protokol demiş.
30unda maç varsa protokolü de 23 Nisan'da yaparlar bence.

30 Nisan'a aksayabilir stad evet ama aksamadan da pekala bitirilebilir bence.
11 Nisan'a 20 küsür gün var. Çim zaten 2 haftaya bitiyor kullanıma hazır oluyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

30 nisan çok saçma tarih o tarihi dusunen tam 40 gün var daha ekme yapardı yanı serme daha erken açmak için zaten..
Zaten serme yapılacak sis te hibritleri çakacak o sürede hibrit ile serme zemin tutusu olacak....!
serdim çık oyna değil stat içi dışı bitmedi 20 günde içi dışı elektonik aksamları vs yapacaksın test edeceksin maç günü yada açılışta sorun çıkmaması için...!
10 ile 20 nisan arası kesin tarih ufak tefek bitmemiş yerler dışında bununla birlikte Lig bitiminde 3 aylık bir süre var extra zaman var onlarıda baz alırsak en makul şekilde statı açma tarihi 10 ile 20 nisan arası

Çevrimdışı ihsanakkanat

Bu arada araya kaynadı ama Başakşehir stadında kale arkalarındaki ağlar kaldırılmıştı. Demek ki kale arkalarına ağ germeden de maç oynanabiliyormuş. Tabi burada maçın çok gergin geçmemesi ve bizim ceza sınırında olmamızda etkendir

Çevrimdışı mrtylvz

çatıyı bende beğenmedim. stadla ilgili de beğenmediğim yani daha iyi olabilirdi dediğim yerler var.
ama artık yaptık bitti çokta konuşmaya gerek yok.
koltuk rengi ve göz yakan pikselleri ileride tartışırız sezon arası. geri kalan iyi gözüküyor.

ben şu ana kadar ekşi sözlükte birinin bir şeyi beğendiğini görmedim :)

çatı bu kapladılar gitti işte bu kadar takılmayın rönesansta katedral yapmıyoruz :)

Çevrimdışı sosyalkartal

Biz de batı hayranlığı var şu stad atletico madridin yeni stadı desen vay bee stada bak derler biz yapınca bu da stad mı ya deniyor  :ok:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

pazartesi aksami cim biter suni cim baslar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mylife1903

Ben de tebrik ediyorum SIS ekibini gerçekten çok iyi iş çıkarıyorlar. şu "gavur" kelimesini kullanmayabilir misin, bugün 2. kez rastlıyorum. hoş bir tabir olmuyor
Ayberk, kotu anlamda kullanmiyorum gavur kelimesini. Benim esim de gavurdur. Gavur, musluman olmayan demektir. Alinacak bir kelime degil.

Ask olsun, tabiri de mesela boyle kullaniliyor, eskiden biz helal olsun anlaminda kullanirdik, simdilerde baktim ki tam tersi anlamda kullaniliyor.

Sakincali bir kelime degil, firmayi takdir ediyorum.