Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473549 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Biz de batı hayranlığı var şu stad atletico madridin yeni stadı desen vay bee stada bak derler biz yapınca bu da stad mı ya deniyor  :ok:
bu stada herkes hayran bi bizim taraftar burun bukuyor neden o sekilde dusunduklerini kendileride bilmiyor galiyana geliyorlar sadece maca gelip ilk begenenler yine onlar olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Eksi sozlukte neyi begeniyorlarki zaten , boş geçin tadını çıkarın stadimizin 3 yıldır otellerde surunuyoruz evsizlikten , Homeless oldu takım .

Çevrimdışı Serjo

Ali Fuat Duatepe
15 TIR çimden 3 TIR bu akşam sahaya serildi. Diğer TIRlar stada giriyor

yani 3-4 güne biter bu iş  :halay:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı harund1k3

çatıyı bende beğenmedim. stadla ilgili de beğenmediğim yani daha iyi olabilirdi dediğim yerler var.
ama artık yaptık bitti çokta konuşmaya gerek yok.
koltuk rengi ve göz yakan pikselleri ileride tartışırız sezon arası. geri kalan iyi gözüküyor.

Çatı emin olun ışıklandırmalar ve şeffaf membranlar ile çok daha güzel bir görüntüye kavuşacak.

Çevrimdışı ihsanakkanat

Bir de gençler bir şey soracağım araştırıyorum ama bir türlü bulamıyorum, Başakşehir in kale arkası saha mesafesi nedir? Bizim stad hakkında tahminde bulunmak için soruyorum

Çevrimdışı Burak Akay

Tır dorseleri her ne kadar soğutmalı olsada gelen çim'i bekletmek istemiyorlar anladığım kadarıyla eğer gece tır girişi olursa sabah hemen işe koyulurlar.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı rankki

arkadaslar 22.45 sırası mabetin ordan gecerken 7 tır saydım beyaz renk gulsan gunay ve sarılar gıbı bırseyler yazıyordu uluslar arası tasımacılılık dıye onunde ibare vardı bunlar çim tırları olabilirmi?

Çevrimdışı Kemal

gözyaşı yok :) buradayım daha  :biggrinking:

Bu Türk halkindada bu var yani bizde ; veda busesi ve işi drama durumuna sokma , ya kardeşim bu stadın her aşamasında daha önceki kendi forumumuz olmayan 2 yer dahil hep birlikteydik ve final olabilir , girersin arada bu nickinlede 2 geyik yapar yine fake nicklere geçersin , bu Terminator gibi mission complete artık kendimi imha etmeliyim modu neden , hep alkolden oluyo bak bunlar :)

@bjk_mabet

Çevrimdışı TheGenc61

abilerim öncelikle çimlerimiz hayırlı olsun.
benim asıl merak ettiğim şeffaf membranlar. onlar hakkında bilgisi olan var mı? ne zaman başlanır kaç gün sürer vesaire
Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim
Tek Aşksın Sensin BEŞİKTAŞ..!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi murat

Bir de gençler bir şey soracağım araştırıyorum ama bir türlü bulamıyorum, Başakşehir in kale arkası saha mesafesi nedir? Bizim stad hakkında tahminde bulunmak için soruyorum
BaşKşehirin kale arkası mesafesi değişken.oval olarak dolanıyor kale arkası.en uzun yeri yaklaşık 10-11 metre civarında.

Çevrimiçi murat

abilerim öncelikle çimlerimiz hayırlı olsun.
benim asıl merak ettiğim şeffaf membranlar. onlar hakkında bilgisi olan var mı? ne zaman başlanır kaç gün sürer vesaire
Kesin bilgi olmamakla beraber şeffafların yazın takılma ihtimali var.

Çevrimdışı sosyalkartal

demin yanlışlıkla ilk vodafone stadyum projesini açtım neler yaşamışız neler çekmişiz tesadüfen gezerken birinin yazdığı çimi göreceğimiz günler gelecek mi yazmış gözüm doldu  :) :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı hm1506

Bu aksam mactaydik ve kuzenin sayesinde protokol altindaki vip tribune girdik. Metin albrakla arasi iyidir selamlastik kisa bir muhabbet oldu acilisi sordu kuzen aldigimiz cevap 11nisandi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

arkadaslar 22.45 sırası mabetin ordan gecerken 7 tır saydım beyaz renk gulsan gunay ve sarılar gıbı bırseyler yazıyordu uluslar arası tasımacılılık dıye onunde ibare vardı bunlar çim tırları olabilirmi?
Evet çimleri getiren nakliye firmaları bunlar.

Çevrimdışı Melekcik

Başkan is başında bayağı geçmış ama ☺☺
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Hacıhüso

Membranlar serilmeye başlandığında çok iğrenç bir çatı olacağını düşündüğüm zamanlar oldu. Dün son membrandan sonra Çatı ile ilgili tüm olumsuz fikirlerim hafızamdan silindi. Kısıtlı bir alana, hem kapasitesi fazla (en azından İnönüye göre), tarihi dokuya; kolonlarıyla, kaplamasıyla, boyasıyla, çatısıyla her şeyiyle uyumlu bir stat yapacaksınız hemde modern bir stat yapacaksınız. Bu stadın mimarı çok büyük bir iş başarmış, sıradan bir yapı yerine bir eser ortaya çıkarmış bence. 

Çevrimdışı empisayn

Başkan is başında bayağı geçmış ama ☺☺

Baketbol şubesini düşürdüğü durumdan çıkarsın kafi  :claps:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Kesin bilgi olmamakla beraber şeffafların yazın takılma ihtimali var.
hic mantikli  degil... sebep ?  :bandit:
Yorgo

Çevrimdışı burakkk1903

Yazdımı bilmiyorum da trtspora bağlandı telefonla 😅 Zaten bizimde tahmin ettiğimiz tarih ama şunu söyledi tayyip erdoğan ile açmak istiyor felan dedi ısrarla garibine gitti 😏
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 00:27:55 burakkk1903 ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

bu çatı nasıl olurdaa beğenilmez aklım almıyor açıkçası beğenmeyenler neyi beğeniyorlar onuda bilmiyorum babama gösteriyorum bu nasıl bişey diyor adam gözlerine inanamıyor çatının bitmiş halini gördüğünde bazılarıda çıkmış bu çatı olmamış falan diyor üstüne bıranda çektiler diyor gerçekten acayip  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı jepaq

herkese iyi geceler..

çimler bir koyu bir açık şeklinde oluyor ya..genelde bu kapalı numaralı yönünde olurdu şimdi ise dikine doğru yapılmış. böyle mi olacak yoksa ileride değişecek mi?

artık yüzdük yüzdük sonuna geldik. herkesin keşke şöyle olsaydı dediği yerler vardır ama sonunda bir hayalimiz gerçekleşiyor çok fazla takmamak lazım. örneğin küfeki taşların rengine yakın bir membran tercih edilse çok hoş dururmuş. ama bunu elbette düşünmüşlerdir diye tahmin ediyorum.

açılış maçının ise bursa ile olmasını istemem..hem hak etmiyorlar hem de sonuçta futbol bu her sonuç çıkabilir. şu an bursa ile 100 maçın 99'unu yeneriz ama o gün istemediğimiz bir sonuç çıkarsa bu adamların yıllarca stadınızın açılışında sizi yendik vs..diye kafa ütülemesini istemem açıkçası.   

sonuçta lig bitmeden burada maç oynanacağı kesinleşti ancak çimler ve diğer işler ne zaman bitecekse ve en ideal hangi tarih olacaksa o güne kadar beklensin bence.

Çevrimdışı T.Yapici

Hayırlı geceler, uzun süredir takip ediyordum bir çok renkdaş gibi bende çim serilince kayıt oldum ve ilk mesajımıda stadımızın başlığına yazıyorum ismim herkese merhabalar. :super:

Ayrıca, iyi ki Beşiktaş var :)
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı tugozcan

Bence kayseri maci dusunuluyor olsaydi ekme cim yapilirdi. Arada 20 gun var. Ekme cim yetisirdi bence 30 una.

Çevrimdışı Efe

Hayırlı geceler, uzun süredir takip ediyordum bir çok renkdaş gibi bende çim serilince kayıt oldum ve ilk mesajımıda stadımızın başlığına yazıyorum ismim herkese merhabalar. :super:

Ayrıca, iyi ki Beşiktaş var :)
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK