Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473468 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SIS yöneticisiyle yaptığım görüşmede bunların hepsini konuştuk aynen dediğin gibi zaten bu gelen çimde özel bir çimmiş
bayağı aradılar bu çimi avrupadaki bütün çim tarlalarını dolaşmışlar. Uygun çimi bulabilmek için Hibrit olayına gelince biz bunu
bir senedir söylüyoruz ama hala buna inanmayanlar var :)  hibrit olması ekme veya serme olmasıyla alakalı bir şey değil
ekme çimde ekildikten sonra bir boya geldiğinde hibrit çakılıyor zaten ikisinin kalite anlamında bir farkı yok hatta bu yabani ot
işini sordum ekme riskli değilmi dedim bana yok zaten sahalar dış etkilerden uzak ricit edilmiş ortam rüzgar yabani ot getirmez
demişdi ama sermede bunun kontrolü çok daha kolay oluyormuş yerine serildikten sonra ikisinin arasında avantaj dezavantaj olmuyormuş
hibritide çakınca hepsi aynı nitelikte oluyormuş. Sadece söylediği net bir şey varsa özel bir çim getiriyoruz ve çok mükemmel bir
zemin olacak dünyada eşi olmayacak dedi tabi bu sadece çim değil komple alt yapıyı katarak söyledi Bazı arkadaşlar ingiliz stadlarına
benzeyecekmi diyor benzemeyecek çok daha üst düzey olacak bunun bir tık altı dompos arena ingiliz stadları kalite olarak onun bile altında
kalıyor. Bunu söylerken ingiliz stadlarının 4-5 tanesini SIS yaptı bunu belirterek söylüyor Vodafone arenanın çok özel olduğunu.
Çok heyecanlılar emin olun çok gurur duyuyorlar burayı yaptıkları için Bu özellikte yapılması istendiği içinde çok mutlular Belki bir daha
bu nitelikte bir stad yapamayacaklar en azından büyük bir referans olacak gelecekteki müşterileri için.
Günaydın BeşiktaşArena :)

@Necmi abi super bilgiler :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı furkankaya1903

@PopularDemand üstadımız bir drone çekimi yapsa iyi gelir bugün

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 09:37:29 furkankaya1903 ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın,
Bahtsızlık işte. Dün ben ayrıldım oradan çimler gelmiş. Bir arkadaşın nikahı için 30 senelik dostları gördük. Biri koyu Fenerbahçelidir. Bursa doğumlu bir arkadaşımdır. Yeni statları takip etmeyi seviyormuş. Bizim stadı öve öve bitiremedi. Bir arkadaşımda Bursa'da stat yapıldı Timsah kafası varmış diye sordu. Timsah kafası olmayacak solucan arena diyeccez artık dedi.  :kop: :kop: :kop: Biz burada diyoruz orası kısa burası şöyle falan filan. Milletin dibi düşüyor arkadaşlar stadı gördüğünde.

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydın. Ne gadan da mikemmel bi gün. Çimler gelmiş serilmeye başlamış,kartalım yenmiş. İnşallah akşamda sarışın kızlardan kırmızılısı yenerse balından yenmez. Ooh gel keyfim gel :nargile: :nargile: :nargile: :nargile:

Günaydın,
Bahtsızlık işte. Dün ben ayrıldım oradan çimler gelmiş. Bir arkadaşın nikahı için 30 senelik dostları gördük. Biri koyu Fenerbahçelidir. Bursa doğumlu bir arkadaşımdır. Yeni statları takip etmeyi seviyormuş. Bizim stadı öve öve bitiremedi. Bir arkadaşımda Bursa'da stat yapıldı Timsah kafası varmış diye sordu. Timsah kafası olmayacak solucan arena diyeccez artık dedi.  :kop: :kop: :kop: Biz burada diyoruz orası kısa burası şöyle falan filan. Milletin dibi düşüyor arkadaşlar stadı gördüğünde.
Dibinin düşmesi mumkun degilki abi

Orada sadece Bir stad degil , Bir Saheser bir Aniteser var resmen

Renklerin uyumu , Malzemelerin kalitesi , Malzeme ve renklerin secimi , Kaplamalar vs vs kendini 200 metreden belli ediyor..

Bide Pixel :akuma: olmayaydi benden 100 uzerinden 100 alacakti , Pixel yuzunden 5 puan kiriyorum , 100 uzerinden 95 veriyorum :D

Çevrimdışı fthkzgn

Suan çalışıyorlar. Gece ekstra bir çim serilmemis. İçeri almadılar.yarım saat dil döktüm.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 10:02:02 fthkzgn ]
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Arthur

Google a timsah arena çim yazdım ve karşıma bunlar çıktı :D Türkiye sınırları içinde kimse bizim çime laf etmesin çarpılır  :steamed: SIS bu işin erbabı. Yönetime de helal olsun.

Google a timsah arena çim yazdım ve karşıma bunlar çıktı :D Türkiye sınırları içinde kimse bizim çime laf etmesin çarpılır  :steamed: SIS bu işin erbabı. Yönetime de helal olsun.
Resmen facia ya boyle bisey olabilirmi ?

30 cm lik Cim rulosu mu olur ? Hadi onu gectim elle mi serilir ?

Onuda gectim zemin ve drenajda felaket , Cim diziyorlar ama zemin duz degil yer yer tumsek var ve bu tumseklere ragmen Cim seriyorlar..

Bu gercekten bir skandal , Avrupalilar bunu görseler sabaha kadar gülerler bunlar kacinci yuzyilda yaşıyorlar diye :bandit:

Baskana ne kadar tesekkur etsek azdir , Hakki ödenmez

ysariusta

• Ziyaretçi

yukardan hizalayıp öyle fırlatmışlar yerine. 2. resimde gayet net görünüyor.  :kop: :kop:

Şaka bir yana ülke olarak neredeyiz.

Ben bitirdiğim lisenin 2. mezunuyum. Biz başladığımızda çevre düzenlemesi yoktu. O zamanki müdür bizleri topladı çimeni bol bir yere  gittik. Kestik doldurduk kamyona geldik okulun bahçeye döşedik. Bursanın durum bizim 1989 da bu yaptığımız çevre düzenlemesine benziyor.  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı mylife1903

Yedek kulubesindeki koltuklar isitmali mi olacak, isitma olacaksa sogutma da olsun, ayrica eski acik tarafina yakin olan yedek kulubesine koltuk takilacak mi?

Yedek kulubesine televizyon konulabiliyor mu?

Çevrimdışı Gürcan

Devletimizin yaptirdigi tum binalar felan hep bu sekilde görüntü var ama kalite ve iscilik sifir bu sebepten baskani tebrik etmek gerekir hem kendimiz yaptik hemde 1.sinif malzeme kullandik.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berk

Bilenler cevaplarsa sevinirim.Bazılarımız diyoruz ya hani cati kolonlari kufeki yapılsın diye eger kufeki yapılırsa led paneller icin buyuk sikinti dogurmaz mi? Ben led paneller yapıldığında o görüntünün kaybolacağını düşünüyorum

Çevrimdışı drmmm

Çevrimdışı Unalll

abiler günaydın 3 sorum olacaktı
1.desibele göre renk değiştiren çatımız mı olacak bi ara öyle deniliyordu
 2.bu membranlarla tribünler arası güvenlik için cam takılmış o camın üstüne led mi takılacak
3. sonuncusuda tribünü birleştirici bazı taraftarların bilmediği tribünde söylenen marşa göre o marşın sözlerini yazan skorbordun yanına dijital bir şey iyi gitmez mi :D

Çevrimdışı cadavra

Yedek kulubesindeki koltuklar isitmali mi olacak, isitma olacaksa sogutma da olsun, ayrica eski acik tarafina yakin olan yedek kulubesine koltuk takilacak mi?

Yedek kulubesine televizyon konulabiliyor mu?
Jakuzide olsun.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı realsorak

Yalnız çimler dizildikçe muhteşem ve koyu renk bi çim ortaya çıkacağa benziyor!! Tribünlerdeki kirli prekasttan kalan sarılık eridi gitti bile. Bide temizlik yapıldı mı stat ağlayacak beyler!  :ishock:

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar şuan ki çimin rengiyle veya kumlanmadan dolayı oluşan farklılıklarla alakalı kafanızda soru işareti oluşmasın. 24 şubatta sis firması Kopenhag stadı parken arena'nın çimlerini sermiş. İlk fotoğraf ilk serdıklerı hali son fotoğraflarda 6-2 kazandıkları aalborg maçından. Ayrıca bu stada hibrit cakılmadı diye biliyorum. Bizim ki çok çok daha iyi olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar şuan ki çimin rengiyle veya kumlanmadan dolayı oluşan farklılıklarla alakalı kafanızda soru işareti oluşmasın. 24 şubatta sis firması Kopenhag stadı parken arena'nın çimlerini sermiş. İlk fotoğraf ilk serdıklerı hali son fotoğraflarda 6-2 kazandıkları aalborg maçından. Ayrıca bu stada hibrit cakılmadı diye biliyorum. Bizim ki çok çok daha iyi olacak.

çim'in rengi değişmez ki :D  :evillol: