Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495582 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı raichu

Bence de Küfeki-Membran arası çok göze batıyor. :dont:
öyle kalacak gibi bişeyler yaparlarsa yazın yaparlar belki

Çevrimdışı MrtBlgc

yapmamız gereken stadı doldurmak gerisi zaten gelir diye düşünüyorum.

konuyu değiştirmek için soracam:
YENİ AÇIK - KAPALI arası ve diğer tribün geçişlerine eskisi gibi tel örgü mü konacak yoksa cam mı konacak? yada hiçbirşey konmama durumu var mı?
Camla ayrılacak diyorlardı en son ama son durum nedir bir bilgim yok malesef.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fikret

nasıl yakıştı mı ?

logoyu çok beğenmedim ama yazı karakteri, rengi, boyutu ve köşelere konuşlandırılması çok güzel oldu. gece de ışıklı güzel duruyor.

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 19:01:11 FARUK ]

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Güncel
Aydınlatma mı çalışmış
Evet bir tanesi açılmış öyle duruyor

Çevrimdışı Oktay

yeni haber
Rahmi koç adamdır.. İst oturan mutlaka müzesine gitsin beşiktaşla alakalı objelerde sergileniyo

Çevrimdışı kadir137

planlayanlara,yapanlara ve bana göre çok güzel oldu.
senin beğenmemen hiç önemli değil...

peki sizin beğenmeniz neden önemli?
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimiçi Necmi

Abi ben stada sallamadım ki, koltuklar onları andırıyor dedim.

Beğenmemek ve bunu söylemeyi sanki kulübü yerin dibine sokmak gibi lanse etmişsin, hayır ben sadece yapılan yapının güzelliğine yakışmadığını söyledim koltukların, beğenmemek ve bunu izah etmek benim hakkım değilmi herşeyde oo çok güzel dememizmi lazım ? Artı olarak ben piksele karşı değilim bu denli abartılmasına karşıyım.
senin özelinde genele söyledim eleştiriye kesinlikle karşı değilim
benim sıkıntım üslupta iğrenç berbat rezil ettiler stadı bundan daha berbat olamazdı
falanca stad daha iyi oldu bunlar eleştiri değil sarf etmekte kimseye bir şey kazandırmaz
sadece stadın imajını zedeler. kardeşim birilerinin zevkine uymadığı için bir şey iğrenç olmaz
insanlar kelimeleri kullanmayı bilmiyor şimdi sen üst siyah alt beyaz olsun diyorsun ben sana ne iğrenç zevkin var
diyebilirmiyim. Piksele karşı olup olmamanın bir önemi yokki. Sorun stadı yerin dibine sokmaya çalışmak.
komple stadıda beğenmeyebilirsin bu gayet normal değilmi 20 M Beşiktaş taraftarı var bunların hepsinin
tek zevke sahip olması düşünülemez. Forma içinde aynı şey geçerli değilmi kalkıyorlar bu forma iğrenç diyorlar
Kardeşim hiç kimse Beşiktaş formasına iğrenç diyemez ben dedirtmem ama kolayca diyorlar bu forma tasarımını beğenmedim
demekle bu forma iğrenç demek arasında uçurum var. yapıldığından beri yere göğe sığdıramadıkları ülker stadyumu
dört köşede rezalet orda oturanlar stadın yarısını görmüyor ama sen bu güne kadar bir fenerlinin ağzından duydunmu
böyle bir şey geçen kız kardeşimin eşiyle konuşuyorduk fanatik fenerli bana stadlarını övüyor dedim köşeleri rettediyor açtım
resimleri gösterdim bana hala tersini savunuyor bu güne kadar diyor böyle bir şey olsa hiç şikayet olmazmıydı.
photoshopdur :D  düşünün adamlar neye toz kondurmuyor. Ben bıktım artık bu düşünmeden konuşulanlara
biz messiyi alsak bir hafta gol atmasa sonraki hafta çöp ilan ederiz Beşiktaş taraftarının zihniyeti bu marka değerimizi
karalamakta üstümüze yok millet ayıp örter biz kendimizde ayıp arıyoruz yaratmaya çalışıyoruz. Renklilerin taraftarının
tribünde kurduğu baskıya imreniyorsunuz ya işte o baskı sadece tribünde kurulmuyor adamlar hayatın her alanında tek bir
aykırı ses çıkmadan marka imajlarını yükseltiyorlar. Basınındada sokaktada tribündede bunun için savaşıyorlar bizimkiler napıyor
biz doğrucu davutuz diyor kulübünü karalıyarakta doğruları söylediklerini sanıyorlar.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yasin A.

beyaz membranlar eski açığa gelince beklemeyecek degil mi? eski açıktaki işler bitti mi? umarım beyaz membranların eski açıkta da takılması için bir engel kalmamıştır.

Çevrimdışı cadavra

beyaz membranlar eski açığa gelince beklemeyecek degil mi? eski açıktaki işler bitti mi? umarım beyaz membranların eski açıkta da takılması için bir engel kalmamıştır.
Korku filmi gibi ya oraya yaklastikca insanin icine bi suphe doguo yahu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

ağ gerilen yerlere membranmı takılmış :alala:
Yok abi iki ağ takılı yer duruyor az da olsa belli oluyor , ışıktan dolayı bisey yokmuş gibi duruyor ama var

Çevrimdışı Efe

kufeki bitti bi sıkıntı yok zaten ordaki 1 agi biraktilar oraya geldikleri zaman butun aglari serip kalan 4 - 5 mebrani arda arda serecekler bence 2 gun icinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı rubi_tobin

benim sıkıntım üslupta iğrenç berbat rezil ettiler stadı bundan daha berbat olamazdı
falanca stad daha iyi oldu bunlar eleştiri değil sarf etmekte kimseye bir şey kazandırmaz
sadece stadın imajını zedeler. kardeşim birilerinin zevkine uymadığı için bir şey iğrenç olmaz
insanlar kelimeleri kullanmayı bilmiyor şimdi sen üst siyah alt beyaz olsun diyorsun ben sana ne iğrenç zevkin var
diyebilirmiyim. Piksele karşı olup olmamanın bir önemi yokki. Sorun stadı yerin dibine sokmaya çalışmak.
komple stadıda beğenmeyebilirsin bu gayet normal değilmi 20 M Beşiktaş taraftarı var bunların hepsinin
tek zevke sahip olması düşünülemez. Forma içinde aynı şey geçerli değilmi kalkıyorlar bu forma iğrenç diyorlar
Kardeşim hiç kimse Beşiktaş formasına iğrenç diyemez ben dedirtmem ama kolayca diyorlar bu forma tasarımını beğenmedim
demekle bu forma iğrenç demek arasında uçurum var. yapıldığından beri yere göğe sığdıramadıkları ülker stadyumu
dört köşede rezalet orda oturanlar stadın yarısını görmüyor ama sen bu güne kadar bir fenerlinin ağzından duydunmu
böyle bir şey geçen kız kardeşimin eşiyle konuşuyorduk fanatik fenerli bana stadlarını övüyor dedim köşeleri rettediyor açtım
resimleri gösterdim bana hala tersini savunuyor bu güne kadar diyor böyle bir şey olsa hiç şikayet olmazmıydı.
photoshopdur :D  düşünün adamlar neye toz kondurmuyor. Ben bıktım artık bu düşünmeden konuşulanlara
biz messiyi alsak bir hafta gol atmasa sonraki hafta çöp ilan ederiz Beşiktaş taraftarının zihniyeti bu marka değerimizi
karalamakta üstümüze yok millet ayıp örter biz kendimizde ayıp arıyoruz yaratmaya çalışıyoruz. Renklilerin taraftarının
tribünde kurduğu baskıya imreniyorsunuz ya işte o baskı sadece tribünde kurulmuyor adamlar hayatın her alanında tek bir
aykırı ses çıkmadan marka imajlarını yükseltiyorlar. Basınındada sokaktada tribündede bunun için savaşıyorlar bizimkiler napıyor
biz doğrucu davutuz diyor kulübünü karalıyarakta doğruları söylediklerini sanıyorlar.

Aynen katılıyorum @Necmi abi. Ülker stadında görünmeyen köşeden kombinesi olan birisi var tanıdığım; (o söylüyor görünmüyor, hatta bazı noktalardan taç çizgisi 4-5 metre görünmüyor diye)
kardeşine böyle böyle diyorum. Hayır değil nereden çıkartıyorsun diyor. Yahu kardeşin bile söylüyor diyorum. Sallamasın diyor.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Oktay

yaww @Necmi abi sende amma abarttın şurda stadı beğenmeyen bi elin pamağı kadar adam işin içine herkesi kattın..on numara beş yıldızlı stat beğenmeyen bi köşede mızmızlansın napalım abi

Çevrimdışı Efe

mebrab 11 e dustumu acaba o kadar arastirdim emin olamadim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

mebrab 11 e dustumu acaba o kadar arastirdim emin olamadim
dusmese bile yarindan itibare adam akilli gunde iki tane takilirsa 6 gunde bitiyor.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

dusmese bile yarindan itibare adam akilli gunde iki tane takilirsa 6 gunde bitiyor.
15 inde tam bitmis olsa tam super olacak beyazlar gelecek haftaya kadarda şeffafkar serilir zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

15 inde tam bitmis olsa tam super olacak beyazlar gelecek haftaya kadarda şeffafkar serilir zaten
bu şefaf işi bu hafta yalan oldu galiba @Efe