Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494959 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

bu şefaf işi bu hafta yalan oldu galiba @Efe

aynen neden bir yandan şeffaf'a başlamadılar ?

Çevrimdışı Oktay

@Efe hani bu hafta başı şefafa başlıyolardı sendede ufaktan trolleme başlamış :olmaz :olmaz

Çevrimdışı Efe

bu şefaf işi bu hafta yalan oldu galiba @Efe
yeterli eleman olmadigi daha once soylenmisti o yuzden bitirip şeffaflara gececekler bence olmasi gerekende bu şeffaflar gunde 5 taneye yakin takilir seri gidecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı JaRauW

sıcak sıcak

ışıklar sabitlenmeye başladı mı acaba?
sabitleniyorsa bir kısım ışık membran'ları mı aydınlatacak?

Çevrimdışı Efe

@Efe hani bu hafta başı şefafa başlıyolardı sendede ufaktan trolleme başlamış :olmaz :olmaz
ben oyle bisey demedim abi başlanabilir dedim bi kac kaynakta baslanacak dedi ama beyazi bitirip gececekler anlasilan ekip 1 tane cunku
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

15 inde tam bitmis olsa tam super olacak beyazlar gelecek haftaya kadarda şeffafkar serilir zaten
Abi gereksiz olmayacak tarihler veriyosun sonra olmayınca da millet laf ediyor :D Ay sonuna kadar çatı tamamen biticek işte kasma çok :)

Çevrimdışı Oktay

ışıklar sabitlenmeye başladı mı acaba?
sabitleniyorsa bir kısım ışık membran'ları mı aydınlatacak?
ne güzel bi stat emeği geçen herkesin eline sağlık En başdada büyük başkanımız FİKRET ORMANa

Çevrimdışı Necmi

yaww @Necmi abi sende amma abarttın şurda stadı beğenmeyen bi elin pamağı kadar adam işin içine herkesi kattın..on numara beş yıldızlı stat beğenmeyen bi köşede mızmızlansın napalım abi
sorun stadı beğenip beğenmemek değil Beşiktaş taraftarının içinde birileri var bu forumu kastetmiyorum
genel taraftar profilinden bahsediyorum yönetime karşıysa Beşiktaşı yerden yere vuruyor. her konuda memnuniyetsiz
sürekli bir şeylere sallama peşinde sürekli yapılanı hor görme böylelerine vereceksin odunu akılları başlarına gelsin
adamlar dünyaya Beşiktaşa zarar vermek için gelmişler. kardeşim her şeyindende memnuniyetsizsen neden tutuyorsun bu takımı
düşün işte tribünde yönetim karşıtı olurlar küfür eder Beşiktaşa zarar verirler. tabi cezaları yönetim cebinden ödüyor ya

Çevrimdışı Efe

Abi gereksiz olmayacak tarihler veriyosun sonra olmayınca da millet laf ediyor :D Ay sonuna kadar çatı tamamen biticek işte kasma çok :)
gereksiz tarih falan verdigim yok anil bey 15 inde bitse iyi olacak demek tarih vermek mi oluyor neden kasayim bu arada benim soyledigim tarihler sadece istegimdir baska kimseyi ilgilendirmez senide ilgilendirmez tamam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

ben oyle bisey demedim abi başlanabilir dedim bi kac kaynakta baslanacak dedi ama beyazi bitirip gececekler anlasilan ekip 1 tane cunku
abi bak burda ben dahil hepimiz senin ağzının içine bakıyoruz ne dicen diye ..sende rica ediyorum bizi manuple etme sonra olmayınca tribe giriyoruz  :kuserim :kuserim

Çevrimdışı Necmi

yeterli eleman olmadigi daha once soylenmisti o yuzden bitirip şeffaflara gececekler bence olmasi gerekende bu şeffaflar gunde 5 taneye yakin takilir seri gidecektir
kim demişti :D
bence yeterli eleman değil yeterli makine yok şu membranı yapıştıran makine firmada bir tane varmış ve çok pahalı bir aletmiş
o nedenle tek ekip çalışıyormuş diye duydum @Efe

Çevrimdışı Anıl

gereksiz tarih falan verdigim yok anil bey 15 inde bitse iyi olacak demek tarih vermek mi oluyor neden kasayim bu arada benim soyledigim tarihler sadece istegimdir baska kimseyi ilgilendirmez senide ilgilendirmez tamam :)
Ben sonra millet sana veryansın ediyo diye söyledim abi sen bilirsin :)

Çevrimdışı Oktay

sorun stadı beğenip beğenmemek değil Beşiktaş taraftarının içinde birileri var bu forumu kastetmiyorum
genel taraftar profilinden bahsediyorum yönetime karşıysa Beşiktaşı yerden yere vuruyor. her konuda memnuniyetsiz
sürekli bir şeylere sallama peşinde sürekli yapılanı hor görme böylelerine vereceksin odunu akılları başlarına gelsin
adamlar dünyaya Beşiktaşa zarar vermek için gelmişler. kardeşim her şeyindende memnuniyetsizsen neden tutuyorsun bu takımı
düşün işte tribünde yönetim karşıtı olurlar küfür eder Beşiktaşa zarar verirler. tabi cezaları yönetim cebinden ödüyor ya

tribünde yönetim karşıtı olanlar küfür eder Beşiktaşa zarar verirler... bu mevzuya girmiyelim tribünlerde mafyacılık oynamayı sevenlerin sempatizanları alınıyo sonra

Çevrimdışı Efe

abi bak burda ben dahil hepimiz senin ağzının içine bakıyoruz ne dicen diye ..sende rica ediyorum bizi manuple etme sonra olmayınca tribe giriyoruz  :kuserim :kuserim
neden benim agzima bakiyosunuz ben mi yapiyorum stadi  :D sadece şu olabilir bu olabilir diyoruz lutfen benim söyledigim tarihleri kale bile almayiniz forumdaki arkadaslar ben ne muhendisim nede stadta calisiyorum tarihte vermiyorum sadece icimden gecenleri yaziyorum sizin gibi lutfen oktay abi sende yani  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

etmesin millet benim demekki bu zamana kadar soyledigimiz hersey kesin olacak diye bakiyor herkes oyle sey olur mu stadin muhendisi bilmiyor ne zaman bitecegini biz mi bilecegiz tekrar ediyorum verdigim hic bi tarih kesin degildir sadece kendi nacizane istegimdir baskada bisey degildi itibar etmeyin lutfen  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Anıl sende az değilsin :bandit:

Çevrimdışı Efe

kim demişti :D
bence yeterli eleman değil yeterli makine yok şu membranı yapıştıran makine firmada bir tane varmış ve çok pahalı bir aletmiş
o nedenle tek ekip çalışıyormuş diye duydum @Efe
kim diyecek zeki abi :D karistirdi ortaligi yine bizim soylediklerimizide kural olarak kabul ediyorlarmis abi aman bundan sonra dikkatli olalim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Anıl bu arada senin gibi pırlanta bı cocuk ne halt yediki izlemeye alındı.. :poke: :poke:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Stadin basliginda pek gezinmiyodum bugun rast geldi muhabbet guzelmis cok eglendim bundan sonra aboneyim :D

Çevrimdışı Efe

Stadin basliginda pek gezinmiyodum bugun rast geldi muhabbet guzelmis cok eglendim bundan sonra aboneyim :D
çpk şey kacirmissin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

24 ay çkmama sözü veririsen abone olursun :D

Çevrimdışı Efe

@Anıl bu arada senin gibi pırlanta bı cocuk ne halt yediki izlemeye alındı.. :poke: :poke:
bende moderasyona alayim bi muddet :D kesin ćagri almistir futbol basliginda ne yaptiysa artik :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 19:50:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Başkanım?  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

Aktivasyon ucreti var mi abi :D
tabiki var ama kampanya yaptık ilk gelen 100000 kişiden aktivayon ücreti almıyoruz :icool: