Abi ben stada sallamadım ki, koltuklar onları andırıyor dedim.
Beğenmemek ve bunu söylemeyi sanki kulübü yerin dibine sokmak gibi lanse etmişsin, hayır ben sadece yapılan yapının güzelliğine yakışmadığını söyledim koltukların, beğenmemek ve bunu izah etmek benim hakkım değilmi herşeyde oo çok güzel dememizmi lazım ? Artı olarak ben piksele karşı değilim bu denli abartılmasına karşıyım.
senin özelinde genele söyledim eleştiriye kesinlikle karşı değilim
benim sıkıntım üslupta iğrenç berbat rezil ettiler stadı bundan daha berbat olamazdı
falanca stad daha iyi oldu bunlar eleştiri değil sarf etmekte kimseye bir şey kazandırmaz
sadece stadın imajını zedeler. kardeşim birilerinin zevkine uymadığı için bir şey iğrenç olmaz
insanlar kelimeleri kullanmayı bilmiyor şimdi sen üst siyah alt beyaz olsun diyorsun ben sana ne iğrenç zevkin var
diyebilirmiyim. Piksele karşı olup olmamanın bir önemi yokki. Sorun stadı yerin dibine sokmaya çalışmak.
komple stadıda beğenmeyebilirsin bu gayet normal değilmi 20 M Beşiktaş taraftarı var bunların hepsinin
tek zevke sahip olması düşünülemez. Forma içinde aynı şey geçerli değilmi kalkıyorlar bu forma iğrenç diyorlar
Kardeşim hiç kimse Beşiktaş formasına iğrenç diyemez ben dedirtmem ama kolayca diyorlar bu forma tasarımını beğenmedim
demekle bu forma iğrenç demek arasında uçurum var. yapıldığından beri yere göğe sığdıramadıkları ülker stadyumu
dört köşede rezalet orda oturanlar stadın yarısını görmüyor ama sen bu güne kadar bir fenerlinin ağzından duydunmu
böyle bir şey geçen kız kardeşimin eşiyle konuşuyorduk fanatik fenerli bana stadlarını övüyor dedim köşeleri rettediyor açtım
resimleri gösterdim bana hala tersini savunuyor bu güne kadar diyor böyle bir şey olsa hiç şikayet olmazmıydı.
photoshopdur

düşünün adamlar neye toz kondurmuyor. Ben bıktım artık bu düşünmeden konuşulanlara
biz messiyi alsak bir hafta gol atmasa sonraki hafta çöp ilan ederiz Beşiktaş taraftarının zihniyeti bu marka değerimizi
karalamakta üstümüze yok millet ayıp örter biz kendimizde ayıp arıyoruz yaratmaya çalışıyoruz. Renklilerin taraftarının
tribünde kurduğu baskıya imreniyorsunuz ya işte o baskı sadece tribünde kurulmuyor adamlar hayatın her alanında tek bir
aykırı ses çıkmadan marka imajlarını yükseltiyorlar. Basınındada sokaktada tribündede bunun için savaşıyorlar bizimkiler napıyor
biz doğrucu davutuz diyor kulübünü karalıyarakta doğruları söylediklerini sanıyorlar.