Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495570 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dj_dellyy

Çevrimdışı murat

Aynen katılıyorum @Necmi abi. Ülker stadında görünmeyen köşeden kombinesi olan birisi var tanıdığım; (o söylüyor görünmüyor, hatta bazı noktalardan taç çizgisi 4-5 metre görünmüyor diye)
kardeşine böyle böyle diyorum. Hayır değil nereden çıkartıyorsun diyor. Yahu kardeşin bile söylüyor diyorum. Sallamasın diyor.

Yok canım koskoca fenerbahçe kulübünün stadında sahanın yarısını geçtim taç çizgisi görünmeyecek hiç ihtimal vermiyorum.varsada muhakkak bir açıklaması vardır. :Dkarşı tribünün en üstü görünüyormu :icool:

Çevrimdışı Blackmd1

Çocuklar inanın, inanın çocuklar!
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler.
Kalan membranları da bitireceğiz,
Yeşil çimlerin ekimine geçeceğiz!

konu dışı ama https://dribbble.com/shots/1939278-Besiktas-Typography burdaki calışma sizinmi ?

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Yok canım koskoca fenerbahçe kulübünün stadında sahanın yarısını geçtim taç çizgisi görünmeyecek hiç ihtimal vermiyorum.varsada muhakkak bir açıklaması vardır. :Dkarşı tribünün en üstü görünüyormu :icool:

Çevrimdışı kartalpençesi

Evet orası deplasman tribünü. Uzun zaman önce belirlendi orası olacağı da. Kombine satışına kapalıydı baştan beri.
sağolun
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı BlackEagle26

Pikselleri abartmaya gerek yok . Hele şu stadda kupayı kaldıralım da sezon sonu baskı yaparız değiştirirler.

Çevrimdışı kartalpençesi

Anket...
Hangi tribün daha güzel? hem görüntü hemde orda maç izlemek isterim dediğiniz tribün.  :busted_cop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Anket...
Hangi tribün daha güzel? hem görüntü hemde orda maç izlemek isterim dediğiniz tribün.  :busted_cop:

Balkon😍
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı Fikret

Anket...
yeni üye oldum da anket olursa sayfa başı gözüküyordu dimi?

yeni açıktan kapalı yanı aldım kombineyi o yüzden taraflı olabilirim  :lol:

y.açık göz yakan piksel ve gereksiz yere deplasman tribünü konmasına rağmen heybetli gözükmekte. dışarıdan en iyi görünüş bence y.açık.

maç izleme ve genel olarak en iyisi kapalı. Başka sevdalara KAPALIYIZ. :icool:
**
alt kattan aldım ama eski stadyumda kapalı üst katı severdim. y.açıkta da 2.katta izlerdim.
kat olarak üst sanki daha iyi olacak. bakmayın ucuz olduğuna zamanla fiyatlar değişebilir.

ysariusta

• Ziyaretçi

gözümüz yoruyor astigmatlı bir gözün dünyaya bakışı gibi bir şey Antalya arena pikselleri
Benimde gözümde astigmat var ama genelde düz çizgiler problem oluyor. Mesela metroya yürüyen merdivenden inemem. İnersem de merdivene bakamıyorum. Sende noktalar mı problem oluyor?  :alala:

Çevrimdışı ozankarakoc

Calışmalarınız gercekten cok iyi tebrik ederim  :claps:
Teşekkür ederim kardeşim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Melekcik

Anket...
Taraflı bir yorumda benden kapalı alt kombine oradan 😒😒
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Teşekkür ederim kardeşim.
abi mesaj attm sana birsey sormam lazım cevap yazarsan sevinirim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Anket...
Tartismasiz yeni acik Balkon :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TayfurU

Evet benim ;)

kartal yuvası tasarım yarışması yapıyor gönderin isterseniz

Çevrimdışı denilanz

Pikselleri abartmaya gerek yok . Hele şu stadda kupayı kaldıralım da sezon sonu baskı yaparız değiştirirler.
Sonra bir baskı daha yaparız tekrar piksele çevirirler.

Çevrimdışı kartalpençesi

yeni üye oldum da anket olursa sayfa başı gözüküyordu dimi?

yeni açıktan kapalı yanı aldım kombineyi o yüzden taraflı olabilirim  :lol:

y.açık göz yakan piksel ve gereksiz yere deplasman tribünü konmasına rağmen heybetli gözükmekte. dışarıdan en iyi görünüş bence y.açık.

maç izleme ve genel olarak en iyisi kapalı. Başka sevdalara KAPALIYIZ. :icool:
**
alt kattan aldım ama eski stadyumda kapalı üst katı severdim. y.açıkta da 2.katta izlerdim.
kat olarak üst sanki daha iyi olacak. bakmayın ucuz olduğuna zamanla fiyatlar değişebilir.
ben normal üye olduğum için anket yapamıyorum. normalde sayfa üstünde oluyor evet. Ben yorum almak istedim. Ben maçı balkondan izlemek isterdim kapalıda. :D

Çevrimdışı kartalpençesi

Taraflı bir yorumda benden kapalı alt kombine oradan 😒😒
taç çizgisi mesafesi kısa olacağı için alt katta oyuncularla daha yakın olacak.  :super:

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar siz niye herkesin düşüncesine saygı duymuyorsunuz? Pikselli seven daha çok çıkmadı mı ankette? Piksele karşıysan da diğer insanları göz önünde bulundurarak yorum yap. Kendi evin değil ki burası. Zevkler ve renkler tartışılmaz. (Bu arada piksele karşıyım)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cortez1989

Stadın üstten de tarihi görünmesi pek mümkün değil ki. Sonuçta çatıyı küfeki ile kaplayamayız.

Çatı ile tribün arası boş gelebilir, bunu söyleyen çok kişi var. Ben dolunca onu da pek göstermeyeceğini düşünüyorum. Akustik konusunda ise şüpheniz olmasın, uzman bir ekip ilgileniyordur. Konser verilecek bir yerde o konuya özellikle özen verilmiş olduğundan eminim.

Aynen çatıyı küfeki ile kaplayamayız bunun farkındayım ama en azından renk tonunu tutturmaya gayret edebilirdik (böyle bir imkan var mı yok mu bilmiyorum) çok hoş duran  küfekinin üzerine siyah çelik kolonların uzanması da ayrı bir konu bu arada. Bunların haricinde gerçekten çok güzel stadımız yönetimimizi bu konuda tebrik ederim hem stad yapıp hem de şampiyonluğa oynayan bir takım yaratmak her baba yiğidin harcı değil

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar siz niye herkesin düşüncesine saygı duymuyorsunuz? Pikselli seven daha çok çıkmadı mı ankette? Piksele karşıysan da diğer insanları göz önünde bulundurarak yorum yap. Kendi evin değil ki burası. Zevkler ve renkler tartışılmaz. (Bu arada piksele karşıyım)
Sen durup duruken niye dellendin şimdi  :kar: :kar: :kar: