Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartal14

Misafir trübün ayrımı yapılmış galiba... Daha önce konuşulduysa kusura bakmayın...

Çevrimdışı ozan062

Misafir trübün ayrımı yapılmış galiba... Daha önce konuşulduysa kusura bakmayın...

çok erken gibi geldi bana, birde bu tribün ayırmalarda cam kullanıcaz diye yırtınıyorduk :) bakınız eger bu o ise dediğime geldik:((((

yada misafire sadece bu uygulanır umarız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 15:19:14 FARUK ]

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Erhan

Sulama boruları döşendi diye biliyorum.Isıtma ile alakalı olabilir bunlar

Çevrimdışı ahmetx

çok erken gibi geldi bana, birde bu tribün ayırmalarda cam kullanıcaz diye yırtınıyorduk :) bakınız eger bu o ise dediğime geldik:((((
ne demiştin ki ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Doberr

Çevrimdışı Erdem Çözer

Güncel kedi yolu üzerinden zemin

bu su çıkışlarını çim içinde nasıl gizliyorlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Bu zemin taş bişey kaplanmayacak mı? Turnike ordayeken nası olacak o iş acaba :alala:
Bu fotoğraf eski üzerinden bir hayli zaman geçti deneme amaçlı ilk takılan

Çevrimdışı Fikret

yaa arkadaşlar tamam imkan bu kadar ve kapasite mecbur bu. ama yaptığınız açıklamalar çok zorlama, o mantıkla 30bin yapalım hiç boş kalmasın.. bunun bir optimum seviyesi vardır her kulüp için, misal bu barca'da 100.000 iken juve'de 41.000'dir. ama kimse bana beşiktaş için optimum seviye 41.000 dir diyemez.. he der der de pek inandırıcı bulmam.. bence bize gider 50.000 dir, ne eksik ne fazla, ama eldeki malzeme (alan) bu kadar napalım. çok da ikna olmak için zorlamayın yani :ok:
şu an için 41.000 yeterli bence.
ancak yeni stad olduğu için 30-40 yıldan önce yenilenmeyeceğine göre 41903 rakamı az.
Stadı yıkıp yapmadan önce bende karşıydım 41903e ama artık yapıldı yani. Cefası çekildi artık sefasını sürelim.
Kombinemi aldım ben valla her maça giderim.
Bakmayın sosyal medyaya ve hatta bu foruma. Çok insan öyle atıp tutuyor ama maça gelmiyor. İnönü bile olsa.
Ya ben son senede kendi kombinem dışında eş dost akrabadan dolayı 3 fazla kombineyle dolaşıyordum. Arıyorum kuzenleri arkadaşları maça adam getirmeye çalışıyordum. Beşiktaşlı ikna edemeyip fenerli arkadaş getirdiğim oldu. Bursa maçıydı sağolsun iyi destek verdi  :lol:
Yani diyeceğim İnönü her zaman dolmuyordu zaten 32000e rağmen. Şimdi bilet fiyatı da artar, beleş bilet azalır. Passoligte var öyle sokaktan adam çevirip maça sokamıyorsun.
O yüzden 41903 rakamı gayet yeterli önümüzdeki 10 sene için.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Apocalyptica

yağmur yağınca mebranların ustune düşen damlaların çıkardığı seste çay içmek istiyorum stadda:) oyle bir his var şuan:)

ses çıkarsa tabi:)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

bu su çıkışlarını çim içinde nasıl gizliyorlar

Su basıncı ile dışarı çıkan fıskiyeler var.Suyu kesince yere gömülüyor.

Çevrimdışı ahmetx

içerden siyah çatı kolonları çok şık duruyor

Çevrimdışı Arthur

ç
Bu zemin taş bişey kaplanmayacak mı? Turnike ordayeken nası olacak o iş acaba :alala:
En az 3 ay öncesinin fotosunu güncel gibi paylaşıyorlar :olmaz

Çevrimdışı Efe

yağmur yağınca mebranların ustune düşen damlaların çıkardığı seste çay içmek istiyorum stadda:) oyle bir his var şuan:)

bak bu guzel fikir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

içerden siyah çatı kolonları çok şık duruyor

en ust bolume koltuk taksinlar dahada guzel dururlar :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eronimo18

:) Hava sıcaklığı 5 - 10 derce olacak,yemyeşil zemine ince ince yağmur yağarken

çim kokusu burnuna gelecek. Tabi birde üzerinde harika bir oyun oynanacak...  :)

HADİD - 20

Çevrimdışı Erdem Çözer

Su basıncı ile dışarı çıkan fıskiyeler var.Suyu kesince yere gömülüyor.

peki çıkarken zemine zarar vermiyor mu?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

en ust bolume koltuk taksinlar dahada guzel dururlar :akuma:
yayla gibi yer var orda

Çevrimdışı cursedofdragon

Güncel kedi yolu üzerinden zemin

hani dün denizbank alt katı tribünlerin merdivenleri boyanmıştı :)

Yine trollendi forum ışık parlaması dedik o kadar dinlemediler :)

Çevrimdışı martin40