yaa arkadaşlar tamam imkan bu kadar ve kapasite mecbur bu. ama yaptığınız açıklamalar çok zorlama, o mantıkla 30bin yapalım hiç boş kalmasın.. bunun bir optimum seviyesi vardır her kulüp için, misal bu barca'da 100.000 iken juve'de 41.000'dir. ama kimse bana beşiktaş için optimum seviye 41.000 dir diyemez.. he der der de pek inandırıcı bulmam.. bence bize gider 50.000 dir, ne eksik ne fazla, ama eldeki malzeme (alan) bu kadar napalım. çok da ikna olmak için zorlamayın yani 
şu an için 41.000 yeterli bence.
ancak yeni stad olduğu için 30-40 yıldan önce yenilenmeyeceğine göre 41903 rakamı az.
Stadı yıkıp yapmadan önce bende karşıydım 41903e ama artık yapıldı yani. Cefası çekildi artık sefasını sürelim.
Kombinemi aldım ben valla her maça giderim.
Bakmayın sosyal medyaya ve hatta bu foruma. Çok insan öyle atıp tutuyor ama maça gelmiyor. İnönü bile olsa.
Ya ben son senede kendi kombinem dışında eş dost akrabadan dolayı 3 fazla kombineyle dolaşıyordum. Arıyorum kuzenleri arkadaşları maça adam getirmeye çalışıyordum. Beşiktaşlı ikna edemeyip fenerli arkadaş getirdiğim oldu. Bursa maçıydı sağolsun iyi destek verdi

Yani diyeceğim İnönü her zaman dolmuyordu zaten 32000e rağmen. Şimdi bilet fiyatı da artar, beleş bilet azalır. Passoligte var öyle sokaktan adam çevirip maça sokamıyorsun.
O yüzden 41903 rakamı gayet yeterli önümüzdeki 10 sene için.