Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357048 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Furkan Sarper

mabetin paylaştığı kesitten bir şey anlamadım :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

merhaba arkadaslar bende hollandadan katiliyorum.2-3 gundur siteyi takip ediyorum kaliteli buldugum icin bende uye oldum.arkadaslarin cogu besiktaslilarin  aklindaki sorulari sorup cevap aliyor benim de bir sorum olacakti insaallah bir cevaplandiran olur bu yeni acigin arkasinda kalan bolum(yemekhanenin oldugu bolge)kulubemi ait?zamaninda spor bakaninin besiktasa verdik dedigi bolge orasimi?eger olduda orasi bizimse orasi ne olarak degerlendirilecek bilgisi olan arkadaslar bu sorulara yanit verebilirmi?
hoş geldiniz
merhaba arkadaşlar bende son iki aydır stad inşaatını forumlardan ve buradan da açıldığından beri takip ediyorum. İlk mesajımı da şu an yazmış bulunuyorum. Forumda emeği olan moderatör ve katılımcı bütün arkadaşlara da selam ve saygılarımı sunuyorum. Bu arazinin neden beşiktaşa verilmediği ya da ileride verilip verilmeyeceği konusunda net bir durum yok anlaşıldığı üzere. Benim sorum şu olacak acaba buraya basketbol takımımız için bir kısmı yerin altında olan kapalı spor salonu  mu yapılacak? Orada ki alan buna yeterli mi?

Ya aman allah aşkına.. .bir çukur daha kazmayı kaldıramayız.... hafriyat hafriyat ömrümüz geçti gitti kamera başına... düz bir yere sadece temel kazalım.. 2 oda 1 salon olsun bizim olsun..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Bunlar hangi firmanın elemanları Necmi abi,

@Necmi
Büyük ihtimal çiçeklerin elemanlarıdır
mabet daha iyi bilir

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet Bizim evin karşında 65.000 m2 kiralanabilir alanın, 2000 araçlık otoparkın ve 200 mağazanın yer aldığı Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 2.000 araçlık otopark, 2.000 kişi kapasiteli Cinemaximum, 2.800 metrekarelik oyun alanı Dreampark, Dünya denizlerinden ve göllerinden örneklerin sergilendiği 3.000 metrekarelik güneydoğunun ilk okyanus akvaryumu yer alıyor.
böyle bir yer 1,5 yılda yapıldı...! tamamen bitmesi ince işçilik 3 ay sürdü bunu bizim stada göre kıyaslarsak bizim stad mı işimi uzun böyle bir alışveriş merkezinin mi...! kaba bittikten sonra 3 ayda ince işçilik yapıldı...!

Çevrimiçi murat

Kurban bayramında yeni açık kaba inşaat bitmiş olacak Obitaştaki yetkiliye göre.
mustafa ağzından yel alsın :) 3 ay dan fazla var :)

obitaşın performansına göre bence bu iyi haber :D agzın bal yesin desek daha iyi olur.  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Forumda proje bolumune bakan oldumu.. Sanki bi resim paylasılmis... :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

:D

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ALI RIZA

Forumda proje bolumune bakan oldumu.. Sanki bi resim paylasılmis... :)
Nexus 5 cihazımdan gönderildi
:D
okuyabilene aşk olsun aşk olmasa meşk olsun :) 
http://www.besiktasarena.com/index.php?topic=52.0

Çevrimiçi Necmi

Daha önce paylaşılmamıştır bu forumda en azından :D Stadyumun alt kat kesit planı...

Proje bölümünde var :bandit:

Çevrimdışı salih

Çevrimdışı Deniz

24+2 VEYA 25+2 OLACAK DOSTUM
anladim tesekkur ederim

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

tam da bugün o uzun çelik parçaların ne işe yaradığını sormuştum iyi denk geldi valla  :)

Kurban bayramında yeni açık kaba inşaat bitmiş olacak Obitaştaki yetkiliye göre.

Kurban olurum Obitaş'a  :lol:

Çevrimdışı ugurkartalizma

Çevrimdışı Anıl

Daha önce paylaşılmamıştır bu forumda en azından :D Stadyumun alt kat kesit planı...

Proje bölümünde var :bandit:
Paylaştıktan sonra gördüm Necmi Abi  :ebebe: Kombine alacaklara yer konusunda faydası olur diye paylaşayım dediydim :D

Çevrimdışı Anıl

24+2 VEYA 25+2 OLACAK DOSTUM
anladim tesekkur ederim

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni açık 29 sıra, diğer tribünler 24+3

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı ONUR KOLCU

merhaba arkadaşlar ..

el irtibatın saat 18:20 de çektiği fotoğraflar.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kartal1903

Havadaki konteynır ne ayak :D
Kulelerin restore işlemimi başlıyo acaba,arkasında 2-3 tane kontyner vardı diye hatırlıyom.
BEŞİKTAŞ

evet eski açıktaki uzun nesneler ne içindir acep bilen var mı

Çevrimdışı asyakartalı

herkese merhaba.wow dan beri takip edenlerden ama çok okuyup az yazanlardanım :)
-eski açıktaki direklerin ne işe yarayacak?
-birde eski açıktaki vinç konteynırları nerden nereye alıyor ?

Etiketler: