Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357034 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kurban bayramında yeni açık kaba inşaat bitmiş olacak Obitaştaki yetkiliye göre.

Çevrimdışı Deniz

Bu soru engelli taraftarlarımız tarafından çok soruldu;

Stadda engelli taraftarlar için özel asansör ve tuvalet olacak mı?Nasıl kolaylıklar sağlanacak?
Evet bildiğim kadarıyla Engelli taraftarlar için her şey düşünülmüş
Başkan söylemişti bir konuşmasında
teşekkürler Necmi abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı demir_kArtAl

Necmi abi bu hızla eylül başında kaba inşaat biter mi sence?

Bitmez obitaşın yeni açığı ekim sonuna bitirmesine razıyım
yeni açık bittiğinde inşaat kabası bitmiş olur.

Abi, numaralıda drenaj kuyusu açılmış, bu o bölgenin temel seviyesine indiğini göstermez mi?

gösterir.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı idil

Arkadaşlar konu dışı ama vodafone arena kombinelerinin Olimpiyat karşılığı hangi tribün bilgi var mı acaba?
onu bende merak ediyorum nasıl olacak ?
Muhtemelen Doğu-Batı arasında paylaştırırlar yine geçen seneki gibi. Kombine alan adamı kale arkalarına göndermek acımasız olur.

Evet bence de en mantıklısı o olur  :ok:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Sutlas

Necmi abi bu hızla eylül başında kaba inşaat biter mi sence?

Bitmez obitaşın yeni açığı ekim sonuna bitirmesine razıyım
yeni açık bittiğinde inşaat kabası bitmiş olur.

Abi, numaralıda drenaj kuyusu açılmış, bu o bölgenin temel seviyesine indiğini göstermez mi?
Temel seviyesine indi zaten orda kuşakların önünde az bir alan kaldı bir gecede süpürülür

O zaman bu hafta o bölgede temel atılabilir abi herhalde.

Çevrimdışı Anıl

Kendi tahminime göre Yeni Açık ve Eski açıktan kombine alanları Doğu tribüne, Numaralı ve Kapalı dan kombine alanları Batı tribüne yerleştirirler :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

ince işçilik çok uzun sürücek tahminimce

Çevrimdışı Caner

Kurban bayramında yeni açık kaba inşaat bitmiş olacak Obitaştaki yetkiliye göre.

Ekim başı oluyor bu durumda

Çevrimdışı scape_bjk

inş. biter ama genel görünüme bakınca karamsarım biraz

Çevrimdışı alperseyhanli

Bu yeni açık inşaatının bitmesine daha 3 ay var demek. İhalede bunlara 160 gün verilmişti (şartnameyi bilmiyorum ama ilan öyleydi).
--

Çevrimdışı Sutlas

Obitaş kurban bayramına kadar bitirebilirse mükemmel olur, bu gidişle yıl sonunu bulur, hatta geçerler.

Çevrimdışı melih

bence de ekim sonu hatta kasım gibi anca biter kaba inşaat

mart gibi de komple inşaat biter.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı quentine83

yavaş yavaş şekilleniyor aslında stadın ne zaman açılacağı .çok değil bir ay sonra ocağa yetişmeyeceği açıklanır .hem başkanın hem bizlerin üzerinden stres kalkar.o arada kombineler satılır .alternatif ürretilir vs.vs.
sonuç olarak eleştiriyoruz ama başkanın stratejisi tutar.başkan  hani nerdeyse ağustosa bizi inandırıyordu...tamam inanmadık ama lan acaba olurmu da demedik değil hani...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı sağduyu

Görünen o ki, stadın bitim tarihini belirleyecek en kritik süreç numaralının kabası. o da hemen başlasa Kasımı bulur gibi. Bu da çatı montajının en erken Kasımda başlayabileceğini gösterir. Çatı montajı da üç ay sürse, Şubat sonu saha içi toparlanıp, Mart ayında zemine başlanır. En iyi ihtimal Nisan sonu gibi gözüküyor. Geç olsun güç olmasın.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı quentine83

ha şunu da belirtmek isterim .stadın ocakta bitmeyeceğine adım gibi eminim.herşey ortada .bak yeni inönü resmine stadın yarısı 6 ayda bitmiş.hadi diğer yarısı 5 ayda bitsin.al sana kasım sonu.daha başlamamış koca bir tribün var ki benzeri 6 ayda bitti.ve oraya başlayacak firma tam takım girmeyecek oraya .aynı zamanda eski açığı da yapıyor olacak...
inşallah şampiyonluğa oynarsak son maçı orada oynayıp tur atarız belki.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı alperseyhanli

Görünen o ki, stadın bitim tarihini belirleyecek en kritik süreç numaralının kabası. o da hemen başlasa Kasımı bulur gibi. Bu da çatı montajının en erken Kasımda başlayabileceğini gösterir. Çatı montajı da üç ay sürse, Şubat sonu saha içi toparlanıp, Mart ayında zemine başlanır. En iyi ihtimal Nisan sonu gibi gözüküyor. Geç olsun güç olmasın.

Önümüzdeki sezon bir kaç maç oynansa yeter diye düşünüyorum. Geçen yıl bir iki ay once stadın yapılacağı bile meçhuldü.
--

Çevrimdışı ahmett.67

Yöneticiler beyanatlarında kaba inşaattan ziyade çatı konusunda endişelerini dile getirdiler. Bizi en çok çatı zorlayacak dediler. Çatı konusunda geç kaldık dediler... Buradan anladığım kadarıyla çatının imalatı ve monte hale gelmesi uzayacağından,  kaba inşaatın uzaması pek önemli değilmiş gibi geliyor bana....

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yöneticiler beyanatlarında kaba inşaattan ziyade çatı konusunda endişelerini dile getirdiler. Bizi en çok çatı zorlayacak dediler. Çatı konusunda geç kaldık dediler... Buradan anladığım kadarıyla çatının imalatı ve monte hale gelmesi uzayacağından,  kaba inşaatın uzaması pek önemli değilmiş gibi geliyor bana....

yapma abicim, kaba inşaat ne zaman biterse çatı işleri o zaman başlar. o yüzden kaba inşaatın bir an önce bitmesi gerekiyor, yoksa herkes salmaya başlarsa işi, bitmek bilmez stad.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı tayfun_bjk

merhaba arkadaslar bende hollandadan katiliyorum.2-3 gundur siteyi takip ediyorum kaliteli buldugum icin bende uye oldum.arkadaslarin cogu besiktaslilarin  aklindaki sorulari sorup cevap aliyor benim de bir sorum olacakti insaallah bir cevaplandiran olur bu yeni acigin arkasinda kalan bolum(yemekhanenin oldugu bolge)kulubemi ait?zamaninda spor bakaninin besiktasa verdik dedigi bolge orasimi?eger olduda orasi bizimse orasi ne olarak degerlendirilecek bilgisi olan arkadaslar bu sorulara yanit verebilirmi?
hoş geldiniz
merhaba arkadaşlar bende son iki aydır forumlardan ve burayı da açıldığından beri takip ediyorum. İlk mesajımı da şu an yazmış bulunuyorum. Forumda emeği olan moderatör ve katılımcı bütün arkadaşlara da selam ve saygılarımı sunuyorum. Bu arazinin neden beşiktaşa verilmediği ya da ileride verilip verilmeyeceği konusunda net bir durum yok anlaşıldığı üzere. Benim sorum şu olacak acaba buraya basketbol takımımız için bir kısmı yerin altında olan kapalı spor salonu  mu yapılacak? Orada ki alan buna yeterli mi?
Hayır kesin vermiyorlar bu net hafriyat komyonlarını geçirmek için bile
zor izin alındı oraya inşaatla birlikte verilseydi en fazla otopark yapılırdı
başkada bir şey olmaz basket arenanın ancak saha kısmı oraya sığar :)
üçgen şeklinde bir yer orası
teşekkurler necmi bey. aslında dediğiniz gibi büyük bir katlı otopark olurdu en azından belediye ile ortak kullanılan, ciddi de bir gelir kaynağı olurdu. hayırlısı diyelim artık başka projeler çıkar inşallah ileride. bu tür projeleri taraftar olarak klübün mali yapısını güçlendirme adına arzu ediyoruz ama sayın başkanımız da en az bizler kadar düşünüyordur bunları. zaten yanlış anlamadıysam o aralar; temel atılmadan önce böyle söylentiler vardı işte 2500 araçlık otopark olacak maç günleri beşiktaş diğer zamanlarda işpark kullanacak diye.

Çevrimdışı ahmett.67

yapma abicim, kaba inşaat ne zaman biterse çatı işleri o zaman başlar. o yüzden kaba inşaatın bir an önce bitmesi gerekiyor, yoksa herkes salmaya başlarsa işi, bitmek bilmez stad.

Çatının imalatı başlamış mıdır? yoksa kaba inşaat bitip, son hali görüldükten sonra mı, ölçü falan alınıp başlanacak? Bu da önemli.

Çevrimdışı nannan

Çatı konusunda geç kalma mevzusu mevsimsel de olabilir. En iyi tahminlerimize göre kaba inşaat Aralık-Ocak gibi bitecek. Yani çatının montajı ve gerilmesi kışın en sert zamanlarına denk gelecek. Asma-germe çatı gibi hassas bir yapıyı mevsim şartlarının sert olduğu zamanlarda kurmak da işin süresini uzatabilir.

Çevrimdışı Anıl

Çatının imalatı başlamış mıdır? yoksa kaba inşaat bitip, son hali görüldükten sonra mı, ölçü falan alınıp başlanacak? Bu da önemli.
Çatı imalatı başladı. Kaba inşaat bittiği anda çatı monte edilmeye başlanır.

Çevrimdışı ACAB1903

en çok merak ettiğim konulardan biri yeni açık tarafının 2. katı başlangıcı.. üst katın ön tarafını 1kat uzatacaklar aşağı doğru.. nasıl duracak nasıl destekleyecekler merak ediyorum..

Çevrimdışı cisse557

Obitaş Ekimde yeni açığın kabasını bitirmeyi planlıyorsa numaralı çiçeklerindir o zaman diyebilir miyiz artık?

Çevrimdışı tayfun_bjk

arkadaşlar kombineler ile ilgili bir iki sorum olacak. Öncelikle yaklaşık 30000 kombine satışa çıktı diye varsayımda bulunursak; eğer stadın kapasitesi bir misli daha olsaydı 60bin civarı kombine çıkacaktı satışa sorum şu ; neden kombine alırken en azından bir kişiyi yedek olarak tanımlıyamıyoruz? bir kombine ile en azından kombine kart üzerinde kimlik bilgileri olan iki kişiden birisi giremezmiydi? günümüz teknolojisinde bunu istismara açık olmadan yapmak herhalde çok zor olmazdı. ikinci sorum şu olacak ben maça gitmediğim zaman klüb o koltuğu satabilecek mi? gitmeyeceğimi net ortamından beyan ettiğimi ve kartın akreditasyonunu o maç için iptal ettiklerini düşünüyorum, yani hem koltuk boş kalmayacak hem de klübe gelir imkanı saülanacak bu durumda. yani karaborsacı değilde beşiktaş kazanacak.

Etiketler: