Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355121 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

çiçekler numaralıya başlarken kaç kişi ile başlayacak acaba.kapalıya başlarken bütün ekip kapalıya girişti.şimdi aynı ekip hem numaralı hemde eski açıkta olacak  ikisi de yavaşlayacak gibi.
bide ramazan geliyor,hem sıcak hem oruç performanslar yarı yarıya düşecek...off off ne olacak böyle.en iyisi 1 ay hiç bakmamak...tabi dayanabilirsen...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

Tercüme edebilecek birileri varmı?
For Besiktas Fans:
I heard today that the project going slowly (For base parts). For roof I've meeting about it next week in Istanbul. I'm waiting for new plans of the roof. Will give you more news after it.

Mohammad Saatchi facebook hesabından
Bugün projenin temel işlerinin yavaş gittiğini duydum.Çatı için gelecek hafta istanbulda bir toplantı yapılacak.Çatı için yeni planların gelmesini bekliyorum.Planlar geldikten sonra sizlere daha çok bilgi verecem
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sahinnd

@Necmi abi galiba çatıyı taşıyacak kolonlar beton değil çelik olacak. Mustafa abi çekmiş bak doğru mu?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

For Besiktas Fans:
I heard today that the project going slowly (For base parts). For roof I've meeting about it next week in Istanbul. I'm waiting for new plans of the roof. Will give you more news after it.

google tecrüme

Beşiktaş Hayranları için:
Ben proje yavaş yavaş (taban parçaları için) gidiyoruz bugün duydum. Çatı İstanbul'da önümüzdeki hafta bu konuda toplantı ettik. Ben çatı yeni planları için bekliyorum. Sana ondan sonra daha fazla haber verecektir.

Çevrimiçi Necmi

For Besiktas Fans:

önümüzdeki hafta çatı parçaları istanbula geliyormuş Beşiktaş taraftarına müjde veriyor ????
yuvarlak çelik kolonlarmı geliyor acaba ??

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi galiba çatıyı taşıyacak kolonlar beton değil çelik olacak. Mustafa abi çekmiş bak doğru mu?

Yenimi farkettin betona bağlantı aparatlarını bile gömdüler  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bugun Mustafanin resimlerinde neler yok neler :D
Celik kolonlara demir kolonlarin gecirilisi var
Kapalinin icine beton dokumu var
Eski acigin icinde dolasan araba var
Ve bunlar hep saat 19:30-20:30 arasinda yapilan calismalar.
Bu arada obitas gene 3-5 demir orucu ile calisiyorlar. Ama harika demir ormusler iplik orer gibi.  :s20:

zeki abi magazin programı sunucusu gibi oldu açıklamalar :)

elinize kolunuza sağlık vallaha.

bu arada iftar saatinimi soruyordun telefonda abi :) 9 a 10 kala :)

Çevrimdışı Anıl

For Besiktas Fans:

önümüzdeki hafta çatı parçaları istanbula geliyormuş Beşiktaş taraftarına müjde veriyor ????
Necmi abi bence başlamalı çelik parçaların monte edilmesine, kaba bittikten sonra birde onu beklemeyelim biten tribünlerin kolonlarının monte edilmesi lazım hemen. Ama mesajında sadece gelecek hafta toplantı yapılacağını ve çatıyla ilgili yeni planları beklediğini bundan sonra daha çok bilgi verebileceğini söylüyor. Çatı parçalarının geleceğini sen başka yerden mi öğrendin acaba ?

Çevrimdışı sağduyu

Haftaya İstanbulda çatı ile ilgili toplantı varmış, yeni çatı planının bekliyormuş, ondan sonra daha fazla bilgi verebilirmiş.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

For Besiktas Fans:

Bugün projenin temel işlerinin yavaş gittiğini duydum.Çatı için gelecek hafta istanbulda bir toplantı yapılacak.Çatı için yeni planların gelmesini bekliyorum.Planlar geldikten sonra sizlere daha çok bilgi verecem
tskler tercüme edenler:9
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 22:54:36 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sağduyu

Deniz kardeş pardon, görmedim yazmışsın zaten..
.

Çevrimdışı sahinnd

Yenimi farkettin betona bağlantı aparatlarını bile gömdüler  :D
Valla yeni fark ettim abi. Bak utandım şimdi biraz :s20: :busted_cop:
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sağduyu

Benim mabete bir sorum var.
Kapalı üst kirişleri yapımı epey bir sallanmıştı. O sırada da çatı ihalesi oldu. Acaba çatı firması ve dolayısıyla sistem detayları mı beklendi ki, son kat kiriş ve kolon uçları ankaraj detayları falan projelendi?
.

Çevrimdışı ZEKI

Bu arada obitas gene 3-5 demir orucu ile calisiyorlar. Ama harika demir ormusler iplik orer gibi.  :s20:

Sizden korkulur yeminle, ramazanda fotograf cekmekten bahsediyorduk ordanda iftara gecilir diye :D El-İrtibat dememisler bosuna :D Telefonu bile kac metreden ses aliyor :D :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Necmi abiyi yakından görmedim gözlük takıyomu bilmiyorum ama herhalde obitaşın otarafa bakarken gözleri seçemiyor ;) şaka biyana obitaş temposunu bu şekilde korusa bile Necmi abinin dediği gibi Ekim'de değil daha erken biticeğini tahmin ediyorum velevki Ekim'de bitsin zaten numaralıda ona yakın tarihte biteceği için bunda proğram olarak bi sıkıntı görmüyorum.. Dahası obitaş bu saatten sonra hızlansa stadın bitiş tarihine etkisi sıfırın soldaki etkisi kadar tesiri olur

Çevrimdışı CharlieChaplin

Arkadaş siz çalışmıyormusunuz yada okumuyormusunuz gidin yatın bu saat olmuş hala stad.. Yapılıyo işte... gözünüze yazık saatlerce bilgisayara bakmayın...
herkeşe iyi geceler...
 :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Deniz

For Besiktas Fans:

tskler tercüme edenler:9
ne demek :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

For Besiktas Fans:

Necmi abi bence başlamalı çelik parçaların monte edilmesine, kaba bittikten sonra birde onu beklemeyelim biten tribünlerin kolonlarının monte edilmesi lazım hemen. Ama mesajında sadece gelecek hafta toplantı yapılacağını ve çatıyla ilgili yeni planları beklediğini bundan sonra daha çok bilgi verebileceğini söylüyor. Çatı parçalarının geleceğini sen başka yerden mi öğrendin acaba ?

yoo google amcanın tercümesi o kadar olur :D

Beşiktaş Hayranları için:
Ben proje yavaş yavaş (taban parçaları için) gidiyoruz bugün duydum. Çatı İstanbul'da önümüzdeki hafta bu konuda toplantı ettik. Ben çatı yeni planları için bekliyorum. Sana ondan sonra daha fazla haber verecektir.

sen bundan ne anlarsın ben bir şey anlamadığım için soru işareti koymuştum zaten
yuvarlak kolonlarmı gelecek acaba diye yorum yaptım daha erken olduğu için şaşırdım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar stadımız rakipler için cehennem olacağı için... sosyal medyada çoğunuzun bildiği klişe söz kullanılabilir

KORKMA , TİTRE .. !!!!

gayet iyi olur :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sizden korkulur yeminle, ramazanda fotograf cekmekten bahsediyorduk ordanda iftara gecilir diye :D El-İrtibat dememisler bosuna :D Telefonu bile kac metreden ses aliyor :D :evillol: :evillol:

dedim zeki abi kesin iftar saatini soruyor :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 23 Mayıs - 23 Haziran 1 Aylık Değişim.  :busted_cop:

Çevrimdışı enisdindar

Brezilya maçının oynandığı stad , stad gibi stad.Çatısı olsun , tribünlerin birliği olsun , araç çıkışları , tribün çıkışları tam puan.İnşallah aynı güzellikte bir mabedimiz olucak.Fotoğraflar için Samet ve Mustafa abiye teşekkürler, herkese iyi akşamlar.
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı sağduyu

yaw şu siteyi yaptınız ya elinize sağlık. Öteki forumlarda renkli yöneticilerin laflarını okudukça üye olasım dahi gelmemişti. Şimdi kendi evimizde gibiyiz. Başta Necmi bey hocam ve diğer kardeşlerimize teşekkür ederiz.
.

Çevrimdışı Deniz

Google translate olmayan cevirisi budur :).ilk cumlesinde muhtemelen kaba insaatin yavas gittigini duydum demek istiyor.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sedat_BJK

forum düşüncesi çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim. stad ta çalışanlar daha iyi bilir ancak gelecek kredi ile birlikte işlerde ciddi hızlanma olacağı düşüncesindeyim
Krediyle ne alakası var Betonmu gelmiyor Demirmi gelmiyor
hakedişmi yapılmıyor inşaatta hiç malzeme sıkıntısı yaşandığı görüldümü
stadın maliyetinin bu güne kadar 1/3 harcandı sokağa atmadılar ya bu para
şirketlere gitti sanki paralar ödenmiyormuş gibi konuşup insanları yanılgıya düşürmeyin
Beton firması parasını alıyorki aksatmadan beton gönderiyor
Demir desen nerdeyse her gece tırlar demir getiriyor firmalarda hakedişlerini yapıyor
paranın nasıl bir eksikliğini gördünüz
stadın koltukları bile alındı depoda bekliyor çatı imalat aşamasında alman firmaya para vermeden
işe başlatabilirmisin bu inşaatta gidişat ödemelerde bir sıkıntı olmadığını gösteriyor
inşaatta yavaş ilerlemiyor bir tek obitaş yavaş nedense :bandit:

İyi de abisi inşaatın başında bizim Beşiktaş İnşaat A.Ş. var. koordinasyonu sağlıyordur. yoksa obitaş istemez mi daha fazla işçiyle çalışıp daha kısa sürede işi bitirmeyi. Onlar içinde önemli değil mi kısa sürede bitirmek ve alacaklarını almak. Bence Obitaşın hızını bizim şirket planlıyor. İnce işçilik başladı, çatı başladı, prekast devam ediyor, çiçekler tam gaz. Belki Obitaşta hızlı olsa bu hakedişler karşılanamayacak.. resmi bir açıklama da gelmiyor ki nedir ne değildir öğrenelim :(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Etiketler: