merhaba arkadaslar bende hollandadan katiliyorum.2-3 gundur siteyi takip ediyorum kaliteli buldugum icin bende uye oldum.arkadaslarin cogu besiktaslilarin aklindaki sorulari sorup cevap aliyor benim de bir sorum olacakti insaallah bir cevaplandiran olur bu yeni acigin arkasinda kalan bolum(yemekhanenin oldugu bolge)kulubemi ait?zamaninda spor bakaninin besiktasa verdik dedigi bolge orasimi?eger olduda orasi bizimse orasi ne olarak degerlendirilecek bilgisi olan arkadaslar bu sorulara yanit verebilirmi?
hoş geldiniz
merhaba arkadaşlar bende son iki aydır forumlardan ve burayı da açıldığından beri takip ediyorum. İlk mesajımı da şu an yazmış bulunuyorum. Forumda emeği olan moderatör ve katılımcı bütün arkadaşlara da selam ve saygılarımı sunuyorum. Bu arazinin neden beşiktaşa verilmediği ya da ileride verilip verilmeyeceği konusunda net bir durum yok anlaşıldığı üzere. Benim sorum şu olacak acaba buraya basketbol takımımız için bir kısmı yerin altında olan kapalı spor salonu mu yapılacak? Orada ki alan buna yeterli mi?
Hayır kesin vermiyorlar bu net hafriyat komyonlarını geçirmek için bile
zor izin alındı oraya inşaatla birlikte verilseydi en fazla otopark yapılırdı
başkada bir şey olmaz basket arenanın ancak saha kısmı oraya sığar

üçgen şeklinde bir yer orası