Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8377427 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Herkese selam. Dun gece bir sey soylemistim gormeyen cok olmustur diye yine soylicem. Tasarim isinden anlayan biri stadimizin dış mimarisine ve karakterine uygun(ozellikle sütunlar) bir logo tasarlayabilir mi? Daha onceli bir forumda yapmisti bir arkadas cok da guzel olmustu neden kaydetmedim ben onu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NEDEN ?
cunku vodafonun tasarladigi logo cok cirkin. stadimizla uzaktan yakindan ilgisi yok. Olimpiyat stadina daha cok benziyo. bu ara ona taktim ben.

Yok ben onu anladım neden kayıt etmedin diye sordum  :tabe:

Çevrimdışı Sarp

Hiç acele etmeyelim. Yıllarca kullanacağımız, yapıldıktan sonra geri dönüşü olmayan bir mabet inşa ediyoruz. Zemininden çatısına görenleri hayran bıraksın, akşamları da ışıkları şıkır şıkır yansın önünden geçen herkesi ağzı açık bıraksın yeter. Bide renkli dostlar çatlasın tamamdır.

Çevrimdışı tayfun

2 saatte numaralıyı güzel yemiş kepçe...komnine olayına gelince bizde hep var böyle acemilikler,hem para lazım diyorlar hem de kombine satmıyorlar,Beşiktaş nerde oynarsa oynasın,sadece forumdaki gibi arkadaşlar alsa 5-6 bin zaten satıyorsun,biz bi alalım sonra stadı,transferi,zartı zurtu bekleyen ne zaman alırsa alsın,kaç para gelirse gelsin,çorbada tuzumuz olur,zaten 19 tane forma olmuş evde,hanım başımın etini yiyor,bari kombineye basayım parayı cüzdanda saklarım :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı melih

Herkese selam. Dun gece bir sey soylemistim gormeyen cok olmustur diye yine soylicem. Tasarim isinden anlayan biri stadimizin dış mimarisine ve karakterine uygun(ozellikle sütunlar) bir logo tasarlayabilir mi? Daha onceli bir forumda yapmisti bir arkadas cok da guzel olmustu neden kaydetmedim ben onu :(

Ben bir ara böyle bir şey yapmıştım ama bunu mu diyorsun bilmiyorum.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Caner

Yeni açıkta baya baya bir alan betonlanıyor. Hafriyatta kalmadı. Artık nolur hareket biraz şu Obitaşta nolur ya  :ranting2:

Çevrimdışı Efe

Kusaklama calismalari hizlanmistir yayin acilmiyor yine numrali son kusak icin 1 hafta var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

masallah eskı acık numaralı tarafına ıı dalmıss kepcee bıde su numaralı alımı hızlan saa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni açıkta baya baya bir alan betonlanıyor. Hafriyatta kalmadı. Artık nolur hareket biraz şu Obitaşta nolur ya  :ranting2:
hocam bak böyle yapcan böyle  :s20:  :D

Çevrimdışı tayfun

prekastçılar yeni açık tarafına başlamış.numaralıdaki kepçe çoştu zati.

Çevrimdışı enisdindar

2 saatte numaralıyı güzel yemiş kepçe...komnine olayına gelince bizde hep var böyle acemilikler,hem para lazım diyorlar hem de kombine satmıyorlar,Beşiktaş nerde oynarsa oynasın,sadece forumdaki gibi arkadaşlar alsa 5-6 bin zaten satıyorsun,biz bi alalım sonra stadı,transferi,zartı zurtu bekleyen ne zaman alırsa alsın,kaç para gelirse gelsin,çorbada tuzumuz olur,zaten 19 tane forma olmuş evde,hanım başımın etini yiyor,bari kombineye basayım parayı cüzdanda saklarım :D
Abi vallahi ne diyeyim 19 tane forma almak,
Helal olsun , destek dediğin budur
:claps:
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Yenı açık arka taraf full gro beton dökülmüş demir örme çalışmaları başlamış süper.  Eski açıktada aynı şekilde demir örme işlemleri devam ediyor..

Çevrimdışı keremfrat1

Canlı yayın kamerasında bı sorunmu var sankı donuk donuk gıdıyo yoksa bende mı oldu ılk defa oluyo ama

krm1903

• Ziyaretçi

Canlı yayın kamerasında bı sorunmu var sankı donuk donuk gıdıyo yoksa bende mı oldu ılk defa oluyo ama

evet donuyor sürekli

Çevrimdışı keremfrat1

evet donuyor sürekli
zaten benden olmaz hanı ılk defa oldu demekkı bi çalışma var sankı netleşme olmuş :)

Çevrimdışı tayfun

Abi vallahi ne diyeyim 19 tane forma almak,
Helal olsun , destek dediğin budur
:claps:
hanıma anlatamadık maalesef :D

Çevrimdışı Thuggie

evet donuyor sürekli
zaten benden olmaz hanı ılk defa oldu demekkı bi çalışma var sankı netleşme olmuş :)

Ben bi netlesme farketmedim  :D

Çevrimdışı tayfun

bjkmabet e gönül dolusu teşekkürler,kameranın yavaşladığı ana denk geldi tamda.

Çevrimdışı keremfrat1

evet donuyor sürekli

Ben bi netlesme farketmedim  :D
ben sankı fark ettım :D neyse şu takılma duzlesın başka bışey istemıyorum :D

Çevrimdışı nannan

Çevrimdışı melih

inşaat alanı baya bir genişlemiş hem yeni açık hem eski açıkta
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Sutlas

Numaralının ön tarafları temel seviyesine inmiş.

Çevrimdışı keremfrat1

Yeni açık bi anda değişmiş 1 gündeki değişim çok iyi :D darısı numaralının başına :D

Çevrimdışı sallapati

hm... Weight of glasses and related tools, cutting sunlight, expensive pieces, dangerous area... No it's impossible! Maybe from other parts and places (that I don't know)!  For any change we must get many dynamic tests as earth quack, storm, sleet and etc effects.  No, It's not valuable!
[/size]
[/size]hm.. camların ağırlığı ve bağlantılı araçlar , güneşışığını kesiyor , çok pahalı parçalar ve tehlikeli bir bölge. hayır imkansız.. belki başka yerde olabilir. (bunu bilmiyorum) değişilklik için dinamik testler yapmamız gerekiyor. deprem , fırtına , kar ve bunların etkileri için. buna değmez

Çevrimdışı SDemirsoy

hm... Weight of glasses and related tools, cutting sunlight, expensive pieces, dangerous area... No it's impossible! Maybe from other parts and places (that I don't know)!  For any change we must get many dynamic tests as earth quack, storm, sleet and etc effects.  No, It's not valuable!
[/size]
[/size]hm.. camların ağırlığı ve bağlantılı araçlar , güneşışığını kesiyor , çok pahalı parçalar ve tehlikeli bir bölge. hayır imkansız.. belki başka yerde olabilir. (bunu bilmiyorum) değişilklik için dinamik testler yapmamız gerekiyor. deprem , fırtına , kar ve bunların etkileri için. buna değmez
Çatı içinmi Sallapati bu yazı yazılmış ?

Etiketler: