Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8377617 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmett.67

Herkese günaydın! Stadın lokasyon itibariyle yüksekliğinin zorunlu! sınırlı tutulması nedeniyle. stad gömük inşaa edilmek durumunda kaldı. Bu da hayal edemeyeceğimiz miktarda hafriyat çıkmasına neden oldu. En çok zaman kaybettiren de bu oldu. Geçmişe dönüp de stad konusunda hatırlayacağım en önemli şey hafriyatın bir türlü bitirilememesi olacak diye düşünüyorum. Tabii bir de demir miktarının çok olması........

Çevrimdışı Manu

Kaçırdıysam affola., ince işçilik sadece locaların ytongla ayrılması ve topraklama ile mi başladı?

Sizce 25 haziranda numaralı inşaatı başlar mı ?

7 gün var abi nasıl başlasın, bir kuşak hattı 8 gün sürüyormuş zaten :)

Ön taraftan başlarlar belki aynı anda kuşakta atılır  :D

Çevrimdışı tayfun

Stada yakin bir yere mi dökülüyor hafriyattan cikan toprak? Cabuk dönüyor kamyonlar
yenikapıya döküyor diye biliyorum.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl

Mabet abi kapalıda ilk kurulan vinç ne zaman diğer tarafa geçecek belli mi  :evillol:

diğer taraftan derken...bana sorarsan asla o vinç o tarafa geçmeyecek ...  :bandit:

Herkese gunaydin..bundan farkli bir seymi cikaralim sevgili Mabet  :alala:.. ciceklerde bir NUMARA var hala  degil mi  :flag:
Zeki Abi Günaydın Çok gizli konuştun abi  :)
Samet Gunaydin kafam karisti, o vinc karsiya gecmeyecek ikinci vinc sokulecek sahiine verilecek vs.. Sanki cicekler tasi taragi toplayip gidiyor gibime geldi de :construction:
aman Allah korusun   :iwantattention: :iwantattention:
Abi Hayırlısı Olsun Diyelim  :icool:
Samet abi sen şimdi Obitaşçı olduğun için Obitaş alsın istiyosun dimi :D

Çevrimiçi murat

Hibrit çim ,yeşil stad, yağmur suyu dönüşümü, elektrik üretim sistemi, kartal yuvası, müze, vodafone merkezi, stadiumvision, moda merkezi, restaurant, otopark, turist otobüs park yeri dışında aklınıza gelen özellik varmı?
Fitness center&sauna

Çevrimdışı ZEKI

Stada yakin bir yere mi dökülüyor hafriyattan cikan toprak? Cabuk dönüyor kamyonlar
Yenikapi bitti hocam, 3.havalimani icin goletleri doldurmak amacli gosterilen yerlere dokuyorlar diye biliyorum.

Mabet abi kapalıda ilk kurulan vinç ne zaman diğer tarafa geçecek belli mi  :evillol:

diğer taraftan derken...bana sorarsan asla o vinç o tarafa geçmeyecek ...  :bandit:

O vinç geçmeyecekse obitaş vinci mi geçecek acaba? @bjk_mabet

Yenikapi bitti hocam, 3.havalimani icin goletleri doldurmak amacli gosterilen yerlere dokuyorlar diye biliyorum.
haklısın yenikapı biteli çok oluyor  ama şu an nereye döktüklerini bilmiyorum çok uzak bir yer olduğunu BÜYÜK BAŞKAN FİKRET ORMAN Söylemişti

O vinç geçmeyecekse obitaş vinci mi geçecek acaba? @bjk_mabet
OBİTAŞ ŞUBİTAŞ OLDUĞUN YERDE KAL OBİTAŞ

Hibrit çim ,yeşil stad, yağmur suyu dönüşümü, elektrik üretim sistemi, kartal yuvası, müze, vodafone merkezi, stadiumvision, moda merkezi, restaurant, otopark, turist otobüs park yeri dışında aklınıza gelen özellik varmı?
Fitness center&sauna
MURAT [size=78%]Fitness center&sauna EN ÇOK SENİN DİKKATİNİ CEZBETMİŞ NEDENSE [/size] :ok:

Çevrimdışı CanEmre

Sizce 25 haziranda numaralı inşaatı başlar mı ?

7 gün var abi nasıl başlasın, bir kuşak hattı 8 gün sürüyormuş zaten :)

Ön taraftan başlarlar belki aynı anda kuşakta atılır  :D

Başlanmak istese 2 gün sonra da başlayabilir bence dediğin gibi ön taraflardan.

Ama Çiçekler yapacaksa eski açık, Obitaş yapacaksa yeni açık bitime yaklaşmadan numaralıya yoğunlaşamayacağı için o kadar acele edilmiyor herhalde...

hafriyat tamamen bitmeye yakın başlanır diye tahmin ediyorum ben. Tam yoğunluk için en az 1 ay daha bekleriz herhalde  :bawling:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

http://www.milliyet.com.tr/akyazi-stadi-vodafone-arena-yi---1898326-skorergaleri/

hafriyat bitsin de görüşürüz kim kimi sollamış

Biz onları en az 2 önemli konuda solda sıfır bıraktık.
1-Stadı sadece hakla, özkaynaklarla, alın teriyle yapabilme becerisi.
2-Yüksek teknoloji ve yüksek kalite.

Çevrimdışı ACAB1903

Önceki mesajlarında mabet numaralı ile birlikte 20-25 emekçi daha gelecek dedi.. Aklıma takılan hep yaz aylarında çok daha hızlanacağız açıklamaları yapılıyordu ama fark edilir bir hızlanma göremedim hiç. yada bana öyle geliyor.. Tabi diğer taraftan ne kadar çok işci o kadar ekmek o kadar maliyet demek.. Bi ton ince işcilik işi var bi de çatı haricinde.. Umarım Şubat ayına yetişir..

Çevrimdışı tayfun

bir şey daha öğrendim forum sayesinde,teşekkürler.bu bilgiyi hemen satayım millete :D

Çevrimdışı hic2222

Olabilitesi en iyi tarih Şubat 2015.
Lakin 25 Haziranda Numaralıya başlanacağı öngörülmüştü ve orada da şu an için 10-15 gün gecikmeli bir başlangıç olacak.
Bu çerçevede bakarsak sürecin getirdiği aksamalar ile sanırım bu sezon dışarıdayız gibi.
Zaten başlansa da oynanabilecek seviyede olması dışında bir çok eksikle açılması gerekecekti.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı iyimserure

http://www.milliyet.com.tr/akyazi-stadi-vodafone-arena-yi---1898326-skorergaleri/

hafriyat bitsin de görüşürüz kim kimi sollamış

Biz onları en az 2 önemli konuda solda sıfır bıraktık.
1-Stadı sadece hakla, özkaynaklarla, alın teriyle yapabilme becerisi.
2-Yüksek teknoloji ve yüksek kalite.

abi hiç bir konuda kıyaslayamazlar iki stadıi kaldı ki bizim stadımız açık ara önce bitecek kesinlikle

Çevrimdışı Sutlas

Bence ikinci devreye yetiştirmek için acele etmeye gerek yok, temiz olsun bir sezon daha beklenir.

Önümüzdeki sezon başlamadan yaz aylarında hem konserlerle, hem de büyük takımların katılacağı bir turnuva ile festival gibi açılış yaparız.

Çevrimdışı tayfun

Bence ikinci devreye yetiştirmek için acele etmeye gerek yok, temiz olsun bir sezon daha beklenir.

Önümüzdeki sezon başlamadan yaz aylarında hem konserlerle, hem de büyük takımların katılacağı bir turnuva ile festival gibi açılış yaparız.
aynen katılıyorum,gese gibi yarım yamalak açmayalım,tam olsun bizim olsun,şubata tam yetişirse can feda...

Çevrimdışı CharlieChaplin

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Etiketler: