Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8377577 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Panky güzel caps larını bekliyoruz. :iscrewy:
UĞRAŞIYORUM AKLIMDA GÜZEL BİR ŞEY VAR DONE BULMAM LAZIM  :ebebe:

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Vodafone Arena 17.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]Q-yOHRFz-i0[/youtube]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı tayfun

daha ortada hiç temeli olmayan numaralıyı nasıl 2 ayda yapıcaz çok merak ediyorum

Bu durum beni de deli ediyor bazen, iş yerim Teşvikiye'de öğle arası inip kepçeyi kaçırıp harfiyata dalasım var

Elimize bir kazma kürek verseler bir günde indiririz orayı :evillol:
başkanında dediği gibi inşaat işi paraya bakar,kredi olursa bence numaralı hızlı yükselir,muhtemelen krediye güveniyorlar yoksa bu hızla 2 ayda bitmesi mümkün değil,malum bi ton işi var oranın.

abi parayla pulla alakası yok istersen para yıp oraya bitmez iki ayda bi kolonun mukavemet kazanması üstüne tabla kalıbının atılması 3 gün sürüyor yüzlerce kolon var orda işçiyle yada parayla yapılacak bişey değil 29 ekime anca
kalıp sayıları artabilir,belki başka yöntemlerid e vardır,torunların esentepe ile alisamiyen inşaatlarında resmen uçuş var,finansman sıkıntısı yok onlarda.tabi dediklerinde yabana atılacak şeyler değil,nerdeyse her şeyin mükemmel olması lazım ki o sürede bitsin,hiç aksaklık çıkmayacak falan filan...bence de olmaz ama işte bi umut...keşke haksız çıksak,hatta 30 ağustosa yetişse de rezil olsak :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Kartal Ç

Arkadaşlar yenı acık arka taraf icin son katmı yapılıyor bir kat daha çıkılcakmı arka tarafa?

göz yanılması olmuyorsa  2 kat daha çıkacak gibi :) (bence :) )
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 12:05:25 Kartal Ç ]

Çevrimdışı baro19

Ah be Hafriyat işi olmasaydı stadyum dört bir yandan yükselmişti ...  :s20:

Çevrimdışı ozan062

Ah be Hafriyat işi olmasaydı stadyum dört bir yandan yükselmişti ...  :s20:

aynn dostum zaten mimarda onu diyor o zaman bir senede bitmesi muhtemeldi:)) ama o hafriyat bitirdi bizi:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar yenı acık arka taraf icin son katmı yapılıyor bir kat daha çıkılcakmı arka tarafa?
Son kat olması lazım oranın üstüne de tribüne giriş bölümleri yapılıcak sanırım

yeni inönünün paylaştığı fotoğrafta ortada (orta sahada) resmen ince belli çay bardağı var.bravo mabet çaylar senden :biggrinking: :ok:  prekastlarda şekerler vinçlerde kaşıklar bide @necmi abi gibi :bandit: yakmak lazım.

bravo @bjk_mabet

[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 12:13:41 adler ]

KİMSEYE BİR GÖNDERME YOK...KESİNLİKLE SİYASİ BİR AMAÇ GÜTMÜYOR

Herkese selam. Dun gece bir sey soylemistim gormeyen cok olmustur diye yine soylicem. Tasarim isinden anlayan biri stadimizin dış mimarisine ve karakterine uygun(ozellikle sütunlar) bir logo tasarlayabilir mi? Daha onceli bir forumda yapmisti bir arkadas cok da guzel olmustu neden kaydetmedim ben onu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NEDEN ?

Çevrimdışı baro19

Konuyla Alakası yok ama ((Samsun Arena Karşılaştırma))

Fotoğraflar stadimiz.com'dan alınmıştır.

Çevrimdışı eski inönü

Herkese selam. Dun gece bir sey soylemistim gormeyen cok olmustur diye yine soylicem. Tasarim isinden anlayan biri stadimizin dış mimarisine ve karakterine uygun(ozellikle sütunlar) bir logo tasarlayabilir mi? Daha onceli bir forumda yapmisti bir arkadas cok da guzel olmustu neden kaydetmedim ben onu :(

Herkese selam. Dun gece bir sey soylemistim gormeyen cok olmustur diye yine soylicem. Tasarim isinden anlayan biri stadimizin dış mimarisine ve karakterine uygun(ozellikle sütunlar) bir logo tasarlayabilir mi? Daha onceli bir forumda yapmisti bir arkadas cok da guzel olmustu neden kaydetmedim ben onu :(

OTOMATİĞE TAKTIN HACI ABİ  :lol:

Çevrimdışı FARUK

tapatalk da server a bağlanamadı diyor ama gönderiyor sadece sayfanı yenile göndere bastıktan sonra

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Eski ile yeni fotoğrafları karşılaştırıp ilerlemeyi görünce çok mutlu oluyorum :) 3 aylık değişim.. 
( Fotoğraflar  @yeniinonustadi hesabından alıntıdır )

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı eski inönü

tapatalk da server a bağlanamadı diyor ama gönderiyor sadece sayfanı yenile göndere bastıktan sonra
tesekkur ederim

Çevrimdışı eski inönü

Herkese selam. Dun gece bir sey soylemistim gormeyen cok olmustur diye yine soylicem. Tasarim isinden anlayan biri stadimizin dış mimarisine ve karakterine uygun(ozellikle sütunlar) bir logo tasarlayabilir mi? Daha onceli bir forumda yapmisti bir arkadas cok da guzel olmustu neden kaydetmedim ben onu

NEDEN ?
cunku vodafonun tasarladigi logo cok cirkin. stadimizla uzaktan yakindan ilgisi yok. Olimpiyat stadina daha cok benziyo. bu ara ona taktim ben.

Çevrimdışı ozan062

Yöneticilerimizden metin albayrak  demişki çarsamba yani bugunden itibaren komine satıslarına basladık,, bunu dunku rop soylemiş,,fanatikte var videosu,,
baskan pazartesi demişti simdide carsambaya kaymıs

ancak hani nerde hiçbir ilan edilmiş bir sey yok??

yani aynı sekilde locaların finansal bilgilerine cok kısır yerde ulasıyoruz aynı sekilde kombinelere hiçbirsekilde ulasmıyoruz benim canımı sıkan detaylar bunlar,, pazarlama sıfır bunu birde kart1903le bagladıgımız vakit inanılmaz rezil bir tablo olusuyor,,

yani sonrada neden loca satılmıyor e normal:) sadece lansmanı yapaıp bırakmıcaksın:)) telefon acmıslar ikinci kez tekrar donmemişler geliyor bunların haberleri:((

artık bu uyumsuzlugu bu hafta halledip tam oalrak haftaya su detaylarıyla satısa cıkmalı ve artık bjktv kartal yuvasından resmi stielerden sürekli duyurular yapılsın artık asalım kendimizi paraya ihtiyacımız varsa beklemeyelim kosalım mucadele verelim
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 12:50:14 ozan062 ]

Çevrimdışı CanEmre

NEDEN ?
cunku vodafonun tasarladigi logo cok cirkin. stadimizla uzaktan yakindan ilgisi yok. Olimpiyat stadina daha cok benziyo. bu ara ona taktim ben.

yaw ben güzel buluyorum logoyu? daha güzeline hayır demem tabii ama...
yalnız mıyım bu konuda?  :alala: zevksiz miyim?  :bawling:
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 13:09:00 sadomi ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ozan062

ve metin albayrak stadın ocak sonu biticeğinide eklemiş:) hadi inş tekrar umutlanalım :busted_cop:
videoda surada
http://www.fanatik.com.tr/video-galeri/fanatik-kartal/onemli-islere-imza-atacagiz/51718
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 13:14:59 ozan062 ]

Çevrimdışı Oktay

dostlar işin şekli   hemen hemen belli oldu muhtemelen 6-7 ay daha dişimizi sıkacagız zaten bukadar bekledikten sonra liğin sonu yakşıyor şayet o tarihlerde derbi maç denk gelirse stadın galası yapılır diye düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

Yeni inonunun fotosunu inceledim simdi 3 ay oncesine gore degisim iyi gorunuyor 3.5 ay sonra kabanin tamaminin bittigini goruruz insallah :icool:
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 13:42:07 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

dostlar işin şekli   hemen hemen belli oldu muhtemelen 6-7 ay daha dişimizi sıkacagız zaten bukadar bekledikten sonra liğin sonu yakşıyor şayet o tarihlerde derbi maç denk gelirse stadın galası yapılır diye düşünüyorum
5 9 13. Hafta derbiler oynanır. Sonlara dogru bir ihtimal denk gelebilir
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Etiketler: