Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8377492 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

prekast döşeyen arkadaşlar bize ayıp olmasın diye her gün 3-5 döşeyip bırakıyorlardı ama saat 11.14 itibariyle çalışma devam ediyor,hayır olsun. :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi murat

Hibrit çim ,yeşil stad, yağmur suyu dönüşümü, elektrik üretim sistemi, kartal yuvası, müze, vodafone merkezi, stadiumvision, moda merkezi, restaurant, otopark, turist otobüs park yeri dışında aklınıza gelen özellik varmı?
Fitness center&sauna
MURAT [size=78%]Fitness center&sauna EN ÇOK SENİN DİKKATİNİ CEZBETMİŞ NEDENSE [/size] :ok:
Ençok benim ihtiyacım olduğundandır.algıda seçicilik

Hibrit çim ,yeşil stad, yağmur suyu dönüşümü, elektrik üretim sistemi, kartal yuvası, müze, vodafone merkezi, stadiumvision, moda merkezi, restaurant, otopark, turist otobüs park yeri dışında aklınıza gelen özellik varmı?
Fitness center&sauna
MURAT [size=78%]Fitness center&sauna EN ÇOK SENİN DİKKATİNİ CEZBETMİŞ NEDENSE [/size] :ok:
murat' cım ne iyi yaptınız da burayı kendi forumumuzu açtınız bence burada kartal yuvalarının indirimleri onlara önerilerimiz olan bir lkonu daha olmalı bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz yani günlük hayatımızı burada yaşayalım tüm beşiktaşlıları buralara yönlendirip buradan kulübümüze katkıda bulunalım

Çevrimdışı tayfun

yeni açıkda bi betonlama var ama gözüm seçmiyor neresi.

Harfiyat olmasaydı bu stad coktan bitmişti catı montajı yapılıyordu... Numaralı harfiyatı bitip temal başlayınca herkez daha cok şaşıracak..

Temmuz sonunda eski açık bitmek üzere yenı acıkda son kata başlamış olur.. Numaralı en azında 1 kata başlanırsa Eylu sonu gibi çatı işlemleri başlar diye düşünüyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Serkan7738

daha ortada hiç temeli olmayan numaralıyı nasıl 2 ayda yapıcaz çok merak ediyorum

Çevrimdışı Deniz

Bu kadar zor yerde olan stadı yıkarak kendi özkaynaklarını kullanarak 18-19 ayda bitirebilmek bile büyük başarıdır bende ilk başlarda sanki 29 ekime geçeriz diye düşünüyordum ama şu an için en erken tarih en iyimser tahminle şubat ortası gibi gözüküyor...Boşver denizim bu stad yapıldıktan sonra bidaha ALLAH bi zeval vermesse yıkılmaz zaten tarihe tanıklık etmenin keyfini çıkaralım kardeşim  :ok: :)
aynen oyle abi.subatta da bitse mayista da bitse orada bir stad yukseliyor ve biz buna gozlerimizle sahit oluyoruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Stad yapılmalı bence...
hahaha yine basladi bu espiri :).empisayn 2 :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ARKADAŞLAR HIZLI GİDEN ATIN B.. U SEYREK DÜŞERMİŞ BIRAKALIM BU İŞİN MÜHENDİSLERİNE HERŞEYİ KEYİFLE STADIMIZIN YÜKSELİŞİNİ VE ÇEKEMEYENLERİN KISKANIŞINI İZLEYELİM VARSIN 3-5 AY GEÇ BİTSİN

EN BÜYÜK BAŞKAN YOKTAN VAR EDEN BAŞKAN FİKRET ORMAN

daha ortada hiç temeli olmayan numaralıyı nasıl 2 ayda yapıcaz çok merak ediyorum

Bu durum beni de deli ediyor bazen, iş yerim Teşvikiye'de öğle arası inip kepçeyi kaçırıp harfiyata dalasım var

Elimize bir kazma kürek verseler bir günde indiririz orayı :evillol:

Çevrimdışı tayfun

Bu kadar zor yerde olan stadı yıkarak kendi özkaynaklarını kullanarak 18-19 ayda bitirebilmek bile büyük başarıdır bende ilk başlarda sanki 29 ekime geçeriz diye düşünüyordum ama şu an için en erken tarih en iyimser tahminle şubat ortası gibi gözüküyor...Boşver denizim bu stad yapıldıktan sonra bidaha ALLAH bi zeval vermesse yıkılmaz zaten tarihe tanıklık etmenin keyfini çıkaralım kardeşim  :ok: :)
aynen oyle abi.subatta da bitse mayista da bitse orada bir stad yukseliyor ve biz buna gozlerimizle sahit oluyoruz
+1500 :clever:

Çevrimiçi murat

Fitness center&sauna
murat' cım ne iyi yaptınız da burayı kendi forumumuzu açtınız bence burada kartal yuvalarının indirimleri onlara önerilerimiz olan bir lkonu daha olmalı bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz yani günlük hayatımızı burada yaşayalım tüm beşiktaşlıları buralara yönlendirip buradan kulübümüze katkıda bulunalım

Necmi üstad sağolsun büyük uğraş veriyor Altuğ Salvador aktar uğraşıyorlar.güzel bir konuya değinmişsin.yöneticilere bir danışalım.bir mahzuru yoksa linki filan koyulursa iyi olabilir.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 11:49:39 muratkaya ]

Arkadaşlar yenı acık arka taraf icin son katmı yapılıyor bir kat daha çıkılcakmı arka tarafa?

Çevrimdışı ozan062

yeni acıgın hikayesi akıllara zarar,,,

numaralıdan daha eskidir ve heybetlidir hikayesi,,

subatın sonundan beri ha niceik biticek dedik ve sonunda bitti:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı baro19

Az önce YENİ İNÖNÜ STADI paylaştı ...

Çevrimdışı tayfun

Bu durum beni de deli ediyor bazen, iş yerim Teşvikiye'de öğle arası inip kepçeyi kaçırıp harfiyata dalasım var

başkanında dediği gibi inşaat işi paraya bakar,kredi olursa bence numaralı hızlı yükselir,muhtemelen krediye güveniyorlar yoksa bu hızla 2 ayda bitmesi mümkün değil,malum bi ton işi var oranın.

Çevrimdışı CanEmre

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi Twitter'da paylaşmış...

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Fitness center&sauna
[/quote

Necmi üstad sağolsun büyük uğraş veriyor Altuğ Salvador aktar uğraşıyorlar.güzel bir konuya değinmişsin.yöneticilere bir danışalım.bir mahzuru yoksa linki filan koyulursa iyi olabilir.
Burada herkes kanser hastalığına yakalanmış gibi hasta beşiktaşlı bence çok faydalı olur. :icool:

Çevrimdışı hic2222

Dostlar inşaatın uzamasını endişeyle karşıladığımız için görüş bildirmedikki :)
Benim şahsi fikrimde zorlayıp ocakta açılacağına bir sezon daha açılmasın ama sanırım ekonomik zorluklar nedeniyle başkanımız bir an evvel açmaya çalışacak
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tayfun

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi Twitter'da paylaşmış...
yeni açıkda baya betonlama işi yapılacak galiba,yarın mustafanın fotolardan detaylı inceleme yaparız...inşaat her gün devam etsin,önemli olan bu,elbet bitecek,kolay yapılmıyor malum,alınteri...bu arada prekast yine mi durdu :)

Çevrimiçi murat

Panky güzel caps larını bekliyoruz. :iscrewy:

Çevrimdışı Serkan7738

başkanında dediği gibi inşaat işi paraya bakar,kredi olursa bence numaralı hızlı yükselir,muhtemelen krediye güveniyorlar yoksa bu hızla 2 ayda bitmesi mümkün değil,malum bi ton işi var oranın.

abi parayla pulla alakası yok istersen para yıp oraya bitmez iki ayda bi kolonun mukavemet kazanması üstüne tabla kalıbının atılması 3 gün sürüyor yüzlerce kolon var orda işçiyle yada parayla yapılacak bişey değil 29 ekime anca

Etiketler: