Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315155 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

kedi sevmem özellikle bizim statımızda hiç sevmem  :D
Trafoya falan girer neme lazım  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı melofaz

şuralara ne zaman beton atacaklar iyice tirit oldum oralara prekastlarda geliyo yavaş yavaş o kısma  :alala:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kedi sevmem özellikle bizim statımızda hiç sevmem  :D

Niye Abi ya kedi candır :) İsmail Abinin dükkandada var yeni doğurmuşlar sevmeye gideceğim bir gün :D

Çevrimdışı Oktay

şuralara ne zaman beton atacaklar iyice tirit oldum oralara prekastlarda geliyo yavaş yavaş o kısma  :alala:

En az 10 gün daha bekler malum rampa bugün finito oldu :lol:

Çevrimdışı Oktay

Niye Abi ya kedi candır :) İsmail Abinin dükkandada var yeni doğurmuşlar sevmeye gideceğim bir gün :D

Aktarın bide wow profilinde bi köpek vardı noldu oda doğurdunu :)

Çevrimdışı melofaz

En az 10 gün daha bekler malum rampa bugün finito oldu :lol:

ben pek sanmıyorum rampadaki işlerin 10 gün sürecegini açmışken komple beton atalım derlerse başka

Çevrimdışı Necmi

yok okadar uzun sürmez  :bandit:
en fazla bir yaş daha yaşlanırsın :kop: :kop:
senin o yaşa gelmen için benim ölmem lazım statı görmek istiyorum :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Oktay

yok okadar uzun sürmez  :bandit:
en fazla bir yaş daha yaşlanırsın :kop: :kop:
senin o yaşa gelmen için benim ölmem lazım statı görmek istiyorum :bandit: :bandit:

Necmi abi doğru diyo sen naptın iyice yaşlandırdın kendini  :alala:

İsmail arkadaki kutularda ne yazıyo  :D

我听见 我忘记; 我看见 我记住; 我做 我了解。 (pinyin: wǒ tīng jiàn wǒ wàng jì. wǒ kàn jiàn wǒ jì zhù. wǒ zuò wǒ liǎo jiě)
Duydum, unuttum. Gördüm, hatırladım. Yaptım, anladım.

Çevrimdışı Necmi

ben pek sanmıyorum rampadaki işlerin 10 gün sürecegini açmışken komple beton atalım derlerse başka
beton atılacağını varsayarak on gün dedik zaten yoksa yarın düzlerler zaten büyük ihtimal beton atmazlar
yarın yada en geç öbürsü gün tekrar işler hale getirirler öyle beton atacakları kadar yedek malzeme yığmadılar içeri

Çevrimdışı Oktay

我听见 我忘记; 我看见 我记住; 我做 我了解。 (pinyin: wǒ tīng jiàn wǒ wàng jì. wǒ kàn jiàn wǒ jì zhù. wǒ zuò wǒ liǎo jiě)
Duydum, unuttum. Gördüm, hatırladım. Yaptım, anladım.

Eyvallah  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar şu an biraz alkollüyüm, hiç birinizi de yüz yüze görmüş insan değilim, ama şunu söylemek istiyorum, iyi ki varsınız.

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar şu an biraz alkollüyüm, hiç birinizi de yüz yüze görmüş insan değilim, ama şunu söylemek istiyorum, iyi ki varsınız.

Buda iyidi :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Afiyet olsun,

Sağolasın :)

Çevrimdışı Necmi

eyvallah :D

Çevrimdışı Deniz

İsmail abi kilo vermişsin en azından bardağa dolu tarafından bakmak lazım  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı melofaz

ama iyi oldu kalktıgı hiç bunu beklemiyodum  :peace:

Çevrimdışı sabriozyurt

Gökdelenlerin tepelerine beton pompalayan makınalar var.belkide ondan getirirler betonalama yapmak için.o kadar gökdelen yapılıyo ıstanbulda.gözlerine ilişmiştir herharlde :iscrewy:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Haldun

kafalar extra sagolasin :D

Çevrimdışı Efe

videonun basindaki kedi santiyenin kedisi mi? O da baret takmamis.

Merhaba herkese. wow zamanlarindan beri takip ediyorum. kediyi gorunce dayanamadim, uye oldum.
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

Sağolun arkadaşlar, konuyu dağıtmamak için kadehimi eski açıktaki rampaya kaldırıyorum  :)

Etiketler: