Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314952 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yeni yapılacak yol için toprak lazım değil mi?

valla nasıl bişey yapılacak bilmiyorum toprak baya alınmış ama işin içinde beton olacak onu biliyorum nasıl yapacaklar ???
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-1903

yalnız eski açık üst kat hiç korktuğum gibi küçük durmuyor fazla sırıtmıyor betonlandıktan sonra daha iyi oldu
Köşeleri diyorsan yeni açık ile hemen hemen aynı zaten.. Asıl sıkıntı tam kale arkalarında
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi önümüzdeki yaklaşık bir hafta bol bol kalıp ve Demir örme işimi var yani

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı okansosa

Deplasman tribünü böyle mi olacak büyüklüğü bakımından ??
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Anıl

Yer ve büyüklük olarak aynen orası :ok:

Çevrimiçi Kartal Ç

sağdaki kırmızı çizgiyi ordaki çıkış kapısının solundan çeksen daha doğru olur. o kapının üstündeki merdivenden itibaren sağı ve alt kısmı passoda kombine satışına açık durumda. güvenlik boşluğuyla birlikte geleceği en sağ nokta orası.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi önümüzdeki yaklaşık bir hafta bol bol kalıp ve Demir örme işimi var yani
o rampa fore kazıkların bittiği yerden itibaren yeniden düzenlenecektir şu ana kadar söylemek istemiyordum ama çok ciddi tehlike arzediyordu her an ağır tonajlı bir tır geçerken toprak kayabilirdi bu zamana kadar kalması bile büyük riskti iyi oldu kazasız belasız çözülmüş oldu çok sevindim bu işe evet bol bol demir kalıp işi yapılacaktır yeni açık üstten beton araçları giriş yapabilir onları pek etkilemeyecektir eski açıktada bir kısım yere duvarın ordan beton dökülebilir üst testereler falan yapılabilir numaralı biraz sekteye uğrayacak 15 gün kadar ama orda çiçekleri artık kimse tutamaz tam gaz girerler yeni açık gümüş suyu tarafında pek iş olmaz belki kalıp yaparlar ama bu gün çok güzel gelişmeler olmuş @Oktay

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Zoro

Eski açıkta işçiler bişeyler yapıyor

@Necmi abi dün stada gittim gerekli uyarıları yaptım bak bugün etkisini gördük  :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi prekastlardan anlamalıydık bol bol getirdiler  :)

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi dün stada gittim gerekli uyarıları yaptım bak bugün etkisini gördük  :evillol:
:alala: yoksa bizim çifte kavrulmuş lokumlarmı gitti böyle gaza geldiklerine göre :kop: lokumla olacak iş değil bu
sen şu karışımından hazırlamışsındır :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

o rampa fore kazıkların bittiği yerden itibaren yeniden düzenlenecektir şu ana kadar söylemek istemiyordum ama çok ciddi tehlike arzediyordu her an ağır tonajlı bir tır geçerken toprak kayabilirdi bu zamana kadar kalması bile büyük riskti iyi oldu kazasız belasız çözülmüş oldu çok sevindim bu işe evet bol bol demir kalıp işi yapılacaktır yeni açık üstten beton araçları giriş yapabilir onları pek etkilemeyecektir eski açıktada bir kısım yere duvarın ordan beton dökülebilir üst testereler falan yapılabilir numaralı biraz sekteye uğrayacak 15 gün kadar ama orda çiçekleri artık kimse tutamaz tam gaz girerler yeni açık gümüş suyu tarafında pek iş olmaz belki kalıp yaparlar ama bu gün çok güzel gelişmeler olmuş @Oktay

en sıkıntılı bölümede geçildi o bölüm yapıdımı herşey dahada plamlı şekilde gidecektir işler demir kalıp oranında devam eder beton belki sekteye uğrar ama belli bölümlere yine atılır beton eski açık düzelene kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tüm fotolarıda inceledim numaralıda ilk loca katının 3 kolonunun demie iskeletleri konmuş yeni açıkta dün betonlanan tablanın üzerine demirleri hemen konmuş eski açığı söylemeye gerek yok ama eski açık üst testerelerde 2 tanesi daha demirleme açısından hazır kalıplamayı bekliyorlar :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi prekastlardan anlamalıydık bol bol getirdiler  :)
:D prekast gelecekti zaten dökümler hemen hemen bitmiş sahada koyacak yer bulamıyorlarmış buraya getirmek için
baskı yapıyorlardı bildiğim kadarıyla sahadada yer olmayınca getiremiyorlardı bence eski açığa o prekastları dizmeye başlarlar önümüzdeki hafta sonu statta çok büyük değişimlere tanık olacağız

Çevrimdışı Oktay

Eskiden olsaydı problem değildi bi kenarda kumu çimentoyu karistırır betonlardı :biggrinking:

Çevrimdışı mduru

Eskiden olsaydı problem değildi bi kenarda kumu çimentoyu karistırır betonlardı :biggrinking:
belki gene öyle yaparlar :D :D
nasılsa kameradan çoğu yer görünmüyor
görünen yerlerde pek anlaşılmıyor :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 22:00:45 mduru ]

Çevrimdışı Tolga

her neyse sonuç olarak o rampa oradan kalktı ve çalışmalar yolunda gidiyor geri sayım başladı :sevinc :sevinc
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı quentine83

bugün devrim olmuş.sayfanın sabahtan beri 20 sayfa birden ilerlemesinden anladım bişeyler oldugunu.bide ne göreyim.rampaya eriğe dalar gibi dalmışlar.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Necmi

kumu çimentoyu nasıl sokacaksın :alala: o değilde koskoca şantiyede bu güne kadar bir torba çimento görmedim :D

Çevrimdışı salih

bence fazla büyük yeni açığın 4de 1  olmuş çizdiğin yer ...sayı olarak 2200 filan olacak deplasman seyircisi olacak .çizdiğin yer olsa toplamda yeni açığın kapasitesi 9 bin olmuş oluyor oda değil ...

Etiketler: