Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314994 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

yine de tam alınmamış hafriyat  :alala:
çatı sütunlarını yapabilmek için mi açtılar acaba
bekleyip görelim
@bjk_mabet gelir belki  :)

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 22:09:33 Oktay ]

Çevrimdışı mduru

Babam anlatmıştı Harcı aşağıda karıp tenekelerle taşıyorlarmış
bir fikir buda tabiki :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Herhalde yani Maksat iş durmasın :D

Çevrimdışı Necmi

evet öyle yapıyorlardı hatta fazla harç gitmesin diye çimento torbalarınıda kolonların içine tepiyorlardı :D
çınarcıkta yıkılan binaların kolonlarının içinde çimento torbaları çıkmıştı :tabe:

Çevrimdışı quentine83

eski açıkta kalıplarımı söküyorlar.ışık çok parlıyor tam anlayamadım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

evet öyle yapıyorlardı hatta fazla harç gitmesin diye çimento torbalarınıda kolonların içine tepiyorlardı :D
çınarcıkta yıkılan binaların kolonlarının içinde çimento torbaları çıkmıştı :tabe:

Ufak tefek tahtalarıda araya tıkıştırıyolardı onuda yapıyorlardı  :akuma:

Çevrimdışı Oktay

eski açıkta kalıplarımı söküyorlar.ışık çok parlıyor tam anlayamadım...

Beton sertleşti sanırsam ondan söküyolar

Çevrimdışı Karabay

valla nasıl bişey yapılacak bilmiyorum toprak baya alınmış ama işin içinde beton olacak onu biliyorum nasıl yapacaklar ???
geçenlerde numaralının önünde seyyar bir pompa duruyordu. bu zor günler için gelmiş olabilir belki.

Çevrimdışı mduru

Hatta demirleri kolonlara betonu döktükten sonra yukardan aşağı 3 4 tane sokuyorlarmış

Çevrimdışı Necmi

@mustafa_(87) eline sağlık kardeşim bu gün süper haberler getirdin :sevinc

Çevrimdışı mduru

geçenlerde numaralının önünde seyyar bir pompa duruyordu. bu zor günler için gelmiş olabilir belki.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Necmi

evet olabili ama önümüzdeki on onbeş gün fazla beton işi beklemiyelim bence

Çevrimdışı Oktay

evet olabili ama önümüzdeki on onbeş gün fazla beton işi beklemiyelim bence

Ozaman bayramdan sonra kaldık desene abi

Çevrimdışı A_Aydin

Daha önce Sezgin le konuştuğumuzda rampanın kırmızı çizginin ordan başlayacağını söylemişti.Okla gösterdiğim fore kazıklar stadın dışına doğru konteynırların arkasına doğru uzanıyor.Demek ki orasıda inecek daha.Yine de yanlış bilgi olmasın @Necmi abi açıklayacaktır

Çevrimdışı MUTLU

Bayrama kadar çok iyi ilerleme olacak heralde  geçen bayram öncesinde böyle depara  kalkmışlardı. İnşallah bu sefer daha fazlasını yapacaklar. Bu dönem çok önemli zaten yağışlar kar kış bastırmadan ne yapılırsa kar şu anda
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Necmi

Ozaman bayramdan sonra kaldık desene abi
ama iş durmazki şu ana kadar durağan olan yerler harakete geçer zaten demir getirmişler ama o kadar çok yok iki günlük en fazla stok var bence onuda yola kullanırlar eğer betonunu atacaklarsa ben olsam hazır indirmişken demirler betonlarım hafta sonuna kadarda işi devirir çıkarım tekrar oraya dönmek zorunda kalınmaz

Çevrimdışı Necmi

Daha önce Sezgin le konuştuğumuzda rampanın kırmızı çizginin ordan başlayacağını söylemişti.Okla gösterdiğim fore kazıklar stadın dışına doğru konteynırların arkasına doğru uzanıyor.Demek ki orasıda inecek daha.Yine de yanlış bilgi olmasın @Necmi abi açıklayacaktır

evet benim bildiğimde rampa okla gösterdiğin yerden başlayacak ama tam anlamıyla yaparlarmı bilmiyorum çünkü onun için belediye prosedürüde var stadın dışından gelen yolu kesiyor şu an araçlar öbür taraftan giriş yapıp kulelerin arkasından dolanıp rampaya geliyorlardı şimdi orda indiğinde manevra yapacakları bir alan kalırmı yoksa direk yolamı çıkış yaparlar soru işareti @A_Aydin

Çevrimdışı ZEKI

evet benim bildiğimde rampa okla gösterdiğin yerden başlayacak ama tam anlamıyla yaparlarmı bilmiyorum çünkü onun için belediye prosedürüde var stadın dışından gelen yolu kesiyor şu an araçlar öbür taraftan giriş yapıp kulelerin arkasından dolanıp rampaya geliyorlardı şimdi orda indiğinde manevra yapacakları bir alan kalırmı yoksa direk yolamı çıkış yaparlar soru işareti @A_Aydin
@Necmi abi  direk yola cikmalari daha mantikli degil mi?

Çevrimdışı quentine83

eski açığa beton atmak için prefabrikleri kaldırsınlar vinçle. yanaşır oraya araç...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TURKahvesi

şu anda kameradan bakıldığında sağ altta bir şeyler yapıyorlar

ne yapıyorlar arkadaşlar

hani biraz endişelendim kafalarında da baret yok.

Çevrimdışı Efe

şu anda kameradan bakıldığında sağ altta bir şeyler yapıyorlar

ne yapıyorlar arkadaşlar

hani biraz endişelendim kafalarında da baret yok.

Biraz oncede soyledim iskele kalip sokuyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi  direk yola cikmalari daha mantikli degil mi?
çıkış tamamda giriş çok zor olur yolu çok keser tırların manevrası  çıkıştada bayağı tehlikeli bir noktabir kişinin yolu kesip araçlara yol vermesi gerekir bizi çok seven belediye ve emniyet ne der onu bilemedim şimdi :alala: @ZEKI

Çevrimdışı TURKahvesi

Biraz oncede soyledim iskele kalip sokuyorlar

anladım Efe

yalnız iş güvenliği açısından bu tür inşaatlarda baret takma zorunluluğu yokmu  :alala:

Çevrimdışı Oktay

Sonuçta o rampa kalkacaktı demekki uygun zamanı gördüler ve işe koyuldular  :)

Etiketler: