Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315567 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi senin dediğin aylar sonra oluyor rampa yok olmuş :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yavv nireyeeee girecceklerr şimdi  :sevinc

bi kaç gün araç girişi çıkışı olmaz bence orda çalışma yapacaklar gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açık arka bölümde drenaj çalışmalrı başlamış :super: :super: ben 1 ay sonra başlar diyodum 1 günde ortalık karıştı :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

bi kaç gün araç girişi çıkışı olmaz bence orda çalışma yapacaklar gibi görünüyor

nerden girip çıkacak sonra araçlar çok merak ettim şimdi :))

Çevrimdışı Necmi

zaten sahaya demir yığmışlar sadece beton dökümü olmaz ve bunu aylar önce yapmaları lazımdı burayı takip etsinler inşaat daha hızlı yürür :kop:

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

nerden girip çıkacak sonra araçlar çok merak ettim şimdi :))

araçlar yine burdan girip çıkacakta bi kaçgün kapalı olur yani araç giremeyecek tabi yarına düzlerlerse girebilir yarına bakmak lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Yarin rampa duzeltilir bence 1 gunde bu kadar is yapmislarsa yarin bitirirler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

zaten sahaya demir yığmışlar sadece beton dökümü olmaz ve bunu aylar önce yapmaları lazımdı burayı takip etsinler inşaat daha hızlı yürür :kop:

hmmmmm gerçekten çok mantıklııı :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

yalnız 1 günde koca rampa erimiş helal olsun valla :ok:

Çevrimdışı Necmi

obitaş nihayet testere kirişlerin kalıblarını sökmüş :sevinc
uyuz ediyordu beni :bandit:

Çevrimdışı Tolga

rampa dediğiniz yer tam olarak neresi ?
araçların giriş çıkış yaptığı yer eski açık numaralı birleşimi tarafı yani

Çevrimdışı Efe

bi kaç gün beton beklemeyelim numaralının yavaşlamasını şimdi anladım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

yalnız eski açık üst kat hiç korktuğum gibi küçük durmuyor fazla sırıtmıyor betonlandıktan sonra daha iyi oldu
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

obitaş nihayet testere kirişlerin kalıblarını sökmüş :sevinc
uyuz ediyordu beni :bandit:

rampayı fazla almışlar necmi abi bi kaç gün çalışma yapacaklar zannedersem o bölümde drenaj bile döşenmiş
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

gh...

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

Yeni yapılacak yol için toprak lazım değil mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

bu arada eski açık tablada alt tarafı komple söküyorlar tüm kalıplar iskeleler sökülüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

rampayı fazla almışlar necmi abi bi kaç gün çalışma yapacaklar zannedersem o bölümde drenaj bile döşenmiş
peki araç giriş çıkışı için orayı nasıl kullanılabilir hale getirecekler bilginiz var mı

Çevrimdışı ZEKI

yeni acikta arka taraftan yeni acik icin malzeme  giremez mi zaten toprak dokup, hafif bir yol yapmislardi?

Etiketler: