Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319646 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

An itibariyle eski açıkta demircilerin hummalı çalışması devam ediyor, lakin hala betonlama işine aklım sırrım ermedi şu dönüşte temel atmadıkları alananın üstüne beton atarlarsa işte o zaman, çok fantastik bir uygulamayla karşı karşıya kalacağız.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Bu arada bir arkadaşta sormuştu şu yeni açık üst kirişleri kaçıncıdan itibaren sütunlardan ayrılacak? Maket fotolarına baktım ama net birşey görülmüyor. Mustafa eski açığı maketten bir daha fotoğraflarım demişti. Belki o zaman daha net birşeyler ortaya çıkabilir. Herkese günaydın Istanbul'da mis gibi güneşli bir gün  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Oktay

kamerada vinç  operatör bakın  :evillol:
demiri çelik kirişten sokmaya çalışıyo :biggrinking:

Çevrimiçi ugurkartalizma

Çevrimdışı arda

Az kaldı tam oturtacak yerine  :biggrinking: :biggrinking: :lol: :lol:

Oturttu ya la   :super: Valla helal bence eski açık vinç operatörü açık ara diğerlerine fark atıyor. tecrübe istek azim. hep dikkat ediyorum kancası boşken yaldır yaldır hedef alana dönüyor bir saniye bile kaybetmeden. İşinin erbabı belli  :claps: koca bir alkışı hak ediyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın beyler Bugün kısmetse süzere çıkacağız nereleri fotoğraf çekelim istek alalım  :bandit:
taksim mi harbiyeyi kongre merkezini hiltonu yeterli sanırım  :alala: :alala: :alala:  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi ugurkartalizma

Oturttu ya la   :super: Valla helal bence eski açık vinç operatörü açık ara diğerlerine fark atıyor. tecrübe istek azim. hep dikkat ediyorum kancası boşken yaldır yaldır hedef alana dönüyor bir saniye bile kaybetmeden. İşinin erbabı belli  :claps: koca bir alkışı hak ediyor.

Aynen adam vinçle dans ediyo bildiğin  :evillol: :evillol: Takıp takıp atıyo bi taraflara hemen  :sevinc

Vodafone Arena 09.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy yeni açığı özenerek çekin malum alan büyük  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

taksim mi harbiyeyi kongre merkezini hiltonu yeterli sanırım  :alala: :alala: :alala:  :kop: :kop: :kop:
o rası arka cephede kalıyor bizim için stat önemli  :D @SaLVaDoR

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy yeni açığı özenerek çekin malum alan büyük  :icool:
  :icool: Tabi özellikle çekecem orayı :)

Çevrimdışı mduru

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bu arada bir arkadaşta sormuştu şu yeni açık üst kirişleri kaçıncıdan itibaren sütunlardan ayrılacak? Maket fotolarına baktım ama net birşey görülmüyor. Mustafa eski açığı maketten bir daha fotoğraflarım demişti. Belki o zaman daha net birşeyler ortaya çıkabilir. Herkese günaydın Istanbul'da mis gibi güneşli bir gün  :super:

Maalesef statdaki maketi kırmışlar 1 tane maketimiz kaldı o da sanırım Vodafone Plaza da oraya gitmek lazım.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 13:13:39 ZEKI ]

Çevrimdışı ahmetx

Sizinle bir bilgi paylaşmış olayım,Dünya Kupası maçlarının oynanacağı stadyumlarda Vip,loca,basın,engelli ve sponsor koltuklarının haricinde asgari 40 bin koltuk olmsaı gerekmektedir.O halde 40.000+2.150(vip)+1.847(loca)+186(basın)+81(engelli)=44.264 asgari koltuğa ihtiyacımız var.Elbette bu durum göz önüne alınmıştır. :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı salih

Sizinle bir bilgi paylaşmış olayım,Dünya Kupası maçlarının oynanacağı stadyumlarda Vip,loca,basın,engelli ve sponsor koltuklarının haricinde asgari 40 bin koltuk olmsaı gerekmektedir.O halde 40.000+2.150(vip)+1.847(loca)+186(basın)+81(engelli)=44.264 asgari koltuğa ihtiyacımız var.Elbette bu durum göz önüne alınmıştır. :sevinc
Vip,loca,basın,engelli ve sponsor koltuklarının haricinde asgari 40 bin koltuk olmsaı gerekmektedir BİLGİSİ kesin demi abii..günün bomba haberii memleketim ankaradan geldii :)
bunu göz önünde bulundurup herhalde az koltuk koymazlar veya saçma sapan şeylerle bize dayatmazlar artıkk anıtlar belediye şu bu vb...

Çevrimdışı ahmetx

Bu bilgi stadyum mimarisinde ihtisası olan mimar bir arkadaşa aittir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı asi_kartal

Sadece Dünya kupası maçları için mi ? Eğer öyleyse bi kere dünya kupalarının ülkemizde oynanması için aday olup kazanmamız lazım ve 4 yılda bir oluyor  bence pek umutlanmayalım :evillol:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

evet dk için,ancak dk ülkemizde yapılırsa ülke reklamı için kesinlikle vodafone arena tercih edilecektir,konumundan dolayı.
O nedenle dk stadları minimum 44-45 bin oluyor,bkz rusya 2018 stadları.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 12:32:17 ahmetx ]

Çevrimdışı salih

Sadece Dünya kupası maçları için mi ? Eğer öyleyse bi kere dünya kupalarının ülkemizde oynanması için aday olup kazanmamız lazım ve 4 yılda bir oluyor  bence pek umutlanmayalım :evillol:
sırf bu yüzdden 2264 koltuk koydurmazlarsa yazıklar olsun yani başka birşey denmez ..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ben yazacaktım tam  :evillol: ama yinede kapasitenin en az 45.000 ile açılacağına yürekten inanıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Ben yazacaktım tam  :evillol: ama yinede kapasitenin en az 45.000 ile açılacağına yürekten inanıyorum.
bu rakamı resmi olarak telafi etsinler bi zahmet,Dk için aday olsak anıtlar falan hikaye anında 45 bin için izin çıkar.

Çevrimdışı salih

bu rakamı resmi olarak telafi etsinler bi zahmet,Dk için aday olsak anıtlar falan hikaye anında 45 bin için izin çıkar.
katılıyorum sene 2014 de yapılan stad  dunya kupası avrupa kupası oyanacak stad olarak yapılır .. .ama bürokratlar hele bi katılalaımda onadn sonra bakarız filan diye saçmalarlarsa
yok artık denirr..

Çevrimdışı Deniz

45.000 den aşağı olan stadyumlara Dünya kupası veya herahangi bir final vermeleri çok zor.bu nedenle min 45000 olacaktır kapasite.Böylece uefa kriterlerini karşılayacak stadlar:

Vodafone Arena,Atatürk Olimpiyat,tt arena,Konya,Bursa,Kadiköy,Trabzon  olmak üzere 7 stad olacak.7 stada Dünya kupası vermelerinin imkanı yok çünkü fifa minimum 12 stadyum istiyor.Anca avrupa şampiyonası düzenleyebiliriz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben inanmıyorum artık kapasitenin artacağına
İzin alamayacağımızı düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

Şuan hafriyat var sahaya toprak dokuyorlar artik eski acik donus icin sıkıntı kalmayacak heralde temel atmaya hazir hale gelcek
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: