Alttaki çıkıştan ben de memnun değilim birkaç locadan fedakarlık edilebilir çıkışlar yok edilebilirdi diye düşünüyorum keşke böyle yapılsaydı
bir kaç locamı alttaki bütün locaları feda edersin arkadaki longları feda edersin ya alta loca koymayacaksın yada tünellere razı olacaksın
başka yolu yok uefa diyorki koltuğunda oturan taraftarla çıkış arasındaki mesafe en fazla şu kadar olacaktır sende o mesafeye göre çıkışları
yerleştiriyorsun birde süre var stadın hızlı tahliye edilme süresi arkadaşlar uefanın stadyum inşaasında uyulması gereken kuralları anlatan koca bir
kitabı var ve bunları baz alıyorsun ve bu kuralların hepsi taraftarın güvenliği ve rahat maç izlemesiyle ilgili kurallar büfelerin sayısı taraftara olan yakınlığı
tuvaletlerin sayıları ve ebatlarına kadar standartlarla belirlenmiş durumda ve bunlarla ilgili katagoriler oluşturmuş istedikleriniz gibi yapsalardı ve yarın elit katagoriye
giremeseydik bu seferde vay efendim niye böyle oldu derdiniz eğer dünyanın en iyi stadyumlarından birini yapıyoruz diyorsan o standartlara en üst
seviyede uyacaksın büyük ihtimallede uefa standartlarına uymayan statlarda bir süre sonra kendi turnuva maçlarının oynanmasını istemeyecek
durum oraya doğru gidiyor