Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8318716 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı haluk.m

Orman, “Yeni stadla loca gelirinde yıllık 60 milyon dolara ulaşacağız.  Kaynakhttp://www.milliyet.com.tr/vodafone-arena-para-basacak-/ekonomi/detay/1741819/default.htm

Şimdiye kadar yaklaşık 11.000 adet kombine satıldı.  Hepsinin kapalı kombinesi olduğunu varsayalım, maksat fiyat ortalamasını yüksek tutmak.  Toplamda 27.500.000 TL ediyor. 

Başka bir şey demiyorum.  :iscrewy:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi Olimpiyat ile Inonu'nun hava sartlarini bir tutma lutfen :D Yeni yapilacak stad zaten basik olacak, catidan isitma olucak mi bilmiyorum ama olmasa bile cok soguk olacagini zannetmiyorum stadin...Bir de 1903 tribunundeki koltuklarin uzerine cikipta mac seyredilmesini dusunemiyorum :D
bakalım göreceğiz boğaz rüzgarıda olimpiyatı aratmaz şu anda ne desek boş etkilerini bilmiyoruz eskisinden korunaklı olacağı kesin ama en iyisini yaşayarak öğreneceğiz kısa sürede olimpiyatı unuturuz orasıda bize soğuk gelir hem 1903 tribünündekiler isterse oturabilir ama koltukların pozisyonuna bakınca oturdukları yerde maçı nah görürler :evillol: önlerindeki herkes ayakta olacak önlerinde iki seçenek var ya oturup kahvelerini yudumlarlar yada ayağa kalkıp maçı izlerler :bandit:

Çevrimdışı Fatih

olimpiyat sayesinde statımızın değerini öğrendik ama dediğin gibide değil geçen sene trömse gs ts ve bursa maçları dışında stat ortalama 20000 kişiye oynadı

Abi gecen sene askerdeydim bu konu da pek birsey diyemem ama gs macindan sonra 4 mac kapama ardindan Kasimpasa'nin sahasinda oynamamiz ve e-bilet yuzunden protestolar tetiklemistir heralde ne desem yalan olur...

Eger protestolar seneye de devam ederse o zaman vay halimize..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

bu arada forum 3 aylık oldu zaman geçip gidiyor :hiho:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Abi gecen sene askerdeydim bu konu da pek birsey diyemem ama gs macindan sonra 4 mac kapama ardindan Kasimpasa'nin sahasinda oynamamiz ve e-bilet yuzunden protestolar tetiklemistir heralde ne desem yalan olur...

Eger protestolar seneye de devam ederse o zaman vay halimize..
e-bilet bizim iki iç saha maçımızı etkiledi cezalı maçlardan bahsetmiyorum kombinelerle olimpiyata iki kişi giriyordu buna ramen tribünler boştu ama bunu eleştirmek için söylemiyorum gerçekten çok zor ben özel araçla gece birbuçuk iki gibi dönebiliyorum toplu taşıma araçlarını kullananlara Allah kuvvet versin gerçekten çekilecek çile değil bana bunu yaptıracak tek kuvvet Beşiktaştır. trömse maçını hatırlıyorum dörtte yola çıktım bir buçuk saat kala stata vardım başka bir arkadaşta 4.15 de yola çıkmış arabasıyla benden bir kaç kilometre daha uzaktı devre arasında anca yetişebilmiş maç günleri bütün günü ve geceyi maça feda ediyoruz bu senede hep hafta arası bu çok fena oldu bir çok insanda yetişemiyecek pazartesi 8 e maç koyuyorsun insanlar nasıl gelsin

Çevrimdışı Efe

saat 4 e geliyor beton sürüyor yatalım artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Günaydın :)
Mailinize sürekli haberdar olma mesajları geliyorsa  ve bu durumdan rahatsız iseniz lütfen özel mesaj atın.
( Sürekli tekrarlamamım sebebi gerçekten çok kişi yazıyor  :evillol: )

Çevrimdışı ByGoLD

Yeni açık tek başına stadın yarısı,  çok daha zor bir iş  ayrıca rampa var,  kolonlara çelik destek var,  extradan bir çok iş var.  Numaralı ya da kapalı tribününün enlemesine 3 tanesini yan yana koyun ancak yeni açık olur.  Obitaş bir beton atıyor 1 gün sürüyor ama iş yapmamış oluyor bazı arkadaşlar tarafından.  Obitaş ne yapsa yaranamıyor,  sahada en çok eleman uzak ara obitaşta çalışıyor ama ısrarla bazı arkadaşlar bunu görmezden geliyor,  inanılacak gibi değil.  Obitaş son 2 aydır çalışıyor,  daha önce nasıl haklı olarak eleştirdiyseniz şimdi takdir etmeniz gerekiyor bence. Lütfen hakkını verin artık,  eski obitaş yok artık.

:super: :super: :super: :super: :super: :super: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :boxin: :boxin: :sevinc :sevinc :kop: :kop:  Beğen butonuda koyalım biryerlere :D
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı ByGoLD

Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın beyler Bugün kısmetse süzere çıkacağız nereleri fotoğraf çekelim istek alalım  :bandit:

Çevrimdışı Atakan Uzun

Günaydın beyler Bugün kısmetse süzere çıkacağız nereleri fotoğraf çekelim istek alalım  :bandit:

eski açık rampanın olduğu kısmı zoomlu alabilirmiyiz :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arkadaşlar ben gidemiyorum ne yazık ki 18.30 da kapatıyorlarmış dolayısıyla samet telefonundan çekecek.

Çevrimdışı SDemirsoy

eski açık rampanın olduğu kısmı zoomlu alabilirmiyiz :)
abi valla telefonla çekeceğim Mustafa yetişemiyor şansımıza.....  elimden geleni yaparım @realengineer

Çevrimdışı Altuğ

Fotoğraflarınızı bekliyoruz :)

Obitaş'ı yakışıklı çek @SDemirsoy   :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

boğaz manzaralı olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar günaydın.şimdi uyandım ve aklıma takılan ilk şey şu oldu:eski açık testere kirişler kaçıncıdan sonra arkadaki sütunlara bağlanmayacak.şuan 7.nin iskelesi kuruldu oda sanırım arkadaki sütunlara bağlı....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx @Serhat Akkaya sizleri ve diğer tüm arkadaşları da bekleriz tabiki :)
Aktar hocam sizinle beraber vakit geçirmeyi çok isterdim ,ama ne yaparsın işimiz,aşımız,eşimizle Ankaraya bağlanmışız.,teşşekkürler. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türken

her yerini her yerini her yerini çek :D

Çevrimdışı denilanz

abi valla telefonla çekeceğim Mustafa yetişemiyor şansımıza.....  elimden geleni yaparım @realengineer
Kolay gelsin. Telefonla çekeceksin madem bir şey hatırlatayım ben de. Çekime başlarken lensi bi' bezle sil lütfen. Bayağı fark ediyor netlikte. Merakla bekliyorum fotoğrafları.

Çevrimdışı SDemirsoy

her yerini her yerini her yerini çek :D
:D tamam abi :)
Kolay gelsin. Telefonla çekeceksin madem bir şey hatırlatayım ben de. Çekime başlarken lensi bi' bezle sil lütfen. Bayağı fark ediyor netlikte. Merakla bekliyorum fotoğrafları.
hmm tamamdır hocam öyle yapalım :)

Çevrimiçi ugurkartalizma

İyi Allah'tan hava çok iyi görünüyo.Sabah Ankarayı görünce statta bugün çalışma olmaz diyerek kalktım  :lol: :lol:

Etiketler: