@Necmi abi Bünyamin aygüne desem neden alt tarafa çıkış yaptın diye senin gibi savunamazdı

Bünyamin Derman zaten açıkladı bunları kimse işine gelmeyeni duymadığı için kulak arkası ediyor kardeş o projeyi hatim ettik
ne nasıl olmalı diye emin olki çok güzel çizilmiş bir proje benim hoşuma gitmeyen şey ortada bir sürü uyulması gereken şart nameler var
ve bunları bilmeden iki çizgiyi yan yana çizemeyen insanların bu işin eğitimini almış kişiler aylarca bir çok mimarın üstünde çalıştığı bir şeye
bu kadar kolay bir şekilde çamur atmanın kolaylığını yaşamaları sen bu işin eğitimini alıyorsun elektrik projesi bile an gelir ana projenin şeklini belirler
merdivenle alt kata inilirmiş peki sana bunun için devlet kurumları izin verecekmi itfaiye bile denetliyor artık kimse taraftarın ne istiyor demez
sen bu stadı kaç saniyede boşaltabileceksin der bu kadar merdiven koyuyorsun ama bunların güvenliğini nasıl sağlayacaksın der madem merdiven koymak
durumundasın o zaman koridor genişliğini beş metreye çek açıklıkları geniş tut insanlar rahat tahliye olsun der bunlar artık en önemli olgular
olimpiyata gittinizmi o stat kaç dakikada boşalıyor hiç dikkat ettinizmi giriş çıkışlarda en ufak bir sıkışma oluyormu tek sorun statı terkettikten sonra
polis engeli yüzünden tel örgüleri geçemiyorsun

bunlar uefa nın en önem verdiği konu bir statta olmazsa olmaz şey statın tahliye süresidir
http://www.tbmm.gov.tr/komisyon/denetim/spor/belgeler/FIFA_Guvenlik_Talimat.pdfbak bunu okuyun