Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8378584 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezai

Hayırlı sabahlar herkese.. Mabet , Necmi abi , fotoğrafçı Mustafa herşey için teşekkürler , takipteyiz.. :)

Bu vakitte stad inşaatı izleyip nöbet tutan tüm dostlara ve işin ağır tarafında çalışan hayalini kurduğumuz yapıda emeği olan herkese kolaylıklar ve iyi sabahlar. Günler önce kayıt olmuştum ama özel işlerim sebebiyle bir entry bile giremedim, ilki bu saatteymiş hayırlısıyla.
Şubat bence iyimser bir tarih yetişirse mükemmel olur, ancak nakit akışı veya numaralı harfiyatında karşılaşılan zorluklar gibi sıkıntılardan dolayı 19.03.2015 benim için idealdir.

Çevrimdışı ali20051

Öncelikle, tüm Beşiktaşlı abilerime, kardeşlerime hayırlı sabahlar diliyorum. Foruma yeni kayıt oldum. Bu da ilk mesajım. Yeni stadımız her Beşiktaşlıyı heyecanlandırdığı gibi beni de heyecanlandırıyor. Buradaki kardeşlerimden/abilerimden bir ricam olacak. Lütfen, takımımız maçlarını hangi stadda oynarsa oynasın, kombinemizi ve en az 1 adet yeni sezon formamızı(1'den fazla olsa fena olmaz :D ) almayı unutmayalım.

Maalesef şöyle bir gerçek var; Beşiktaş Taraftarı saha içinde bu ülkenin en iyisi olmasına rağmen, saha dışında(store geliri, kombine sayısı) rakiplerinin oldukça gerisinde. Unutmayalım, çocuklarımıza güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen bir Beşiktaş bırakmak istiyorsak, bu kulübe sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur.

Daha ilk mesajımda ukalalık etmiş gibi olduysam, kusuruma bakmayın. Saygılarımla :)

Çevrimdışı BRK

@bjk_mabet "Abi çiçeklere soylermisin o vinci sokmeden eski acik donusten foto paylasabilirmi?

Orayi cok merak ediyorum yanlardan cekimler aydinlatmiyor pek :)" aynen katilyorum!

mabet olur mu bu lutfen?

Hayırlı sabahlar herkese.. Mabet , Necmi abi , fotoğrafçı Mustafa herşey için teşekkürler , takipteyiz.. :)
Hoşgeldiniz :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

17.06.2014 Vodafone Arena İnşşatına Video'lu Bakış

Sizce 25 haziranda numaralı inşaatı başlar mı ?

Çevrimdışı Sutlas

7 gün var abi nasıl başlasın, bir kuşak hattı 8 gün sürüyormuş zaten :)

Çevrimdışı Sarp

17.06.2014 Vodafone Arena İnşşatına Video'lu Bakış

Kardeşim ellerine sağlık. Sayende sabah güzel başladı :)

Çevrimdışı SDemirsoy

bence bir hareket olur İsmail Abi  :bandit:

Çevrimdışı atakan eraslan

29 Ekimi Ocağı Şubatı , bitsin de şu mabedimiz bi.. 34 yaşında derginin verdiği stad posterini astım asacam oda duvarına çocuklar gibi nerdeyse  :D  Beşiktaşlı adam sabır adamıdır dostlar

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ZEKI

Mabet abi kapalıda ilk kurulan vinç ne zaman diğer tarafa geçecek belli mi  :evillol:

diğer taraftan derken...bana sorarsan asla o vinç o tarafa geçmeyecek ...  :bandit:

Herkese gunaydin..bundan farkli bir seymi cikaralim sevgili Mabet  :alala:.. ciceklerde bir NUMARA var hala  degil mi  :flag:

Çevrimdışı SDemirsoy

Mabet abi kapalıda ilk kurulan vinç ne zaman diğer tarafa geçecek belli mi  :evillol:

diğer taraftan derken...bana sorarsan asla o vinç o tarafa geçmeyecek ...  :bandit:

Herkese gunaydin..bundan farkli bir seymi cikaralim sevgili Mabet  :alala:.. ciceklerde bir NUMARA var hala  degil mi  :flag:
Zeki Abi Günaydın Çok gizli konuştun abi  :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

hafriyat hiçte göründüğü gibi değilmiş 28 mayısta kapalıdan baktığımda hiç bişey kalmamış gibi görünüyordu aradan 20 gün geçti devasa toprak yığını kaldırdılar banamısın demedi ay sonuna kadar hala iyi hafriyat var sahada gece seyire devam :icool:

valla bende 3-4 hafta önce gitmiştim, hafriyat bitmiş demiştim görünce, maşallah aldıkça çoğalıyor aldıkça çoğalıyor
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı riza calli

Tam inşaat hızlandı diyoruz şimdi de ramazan geliyor. .baya bir yavaslama olur gibi geliyor bana ramazanda

Arkadaşlar herkese günaydın profil resmim den de anlaşılacağı gibi yeni açıktaki genişlemeyi görünce Nirvanaya ulaştım :)

Çevrimdışı ZEKI

Samet Gunaydin kafam karisti, o vinc karsiya gecmeyecek ikinci vinc sokulecek sahiine verilecek vs.. Sanki cicekler tasi taragi toplayip gidiyor gibime geldi de :construction:
aman Allah korusun   :iwantattention: :iwantattention:

Çevrimdışı CanEmre

Herkese günaydın,

Prekastçılar hızlı başladı gibi gözüküyor. Haydi hayırlısı....
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı riza calli

Suan tatilde antalyadayim uyanir uyanmaz stad geliyor aklima ruslardan once

Çevrimdışı baro19

Tam inşaat hızlandı diyoruz şimdi de ramazan geliyor. .baya bir yavaslama olur gibi geliyor bana ramazanda

Bence emekçi kardeşlerimizin oruç tutmaması lazım...Yazın ortasında sıcağın alnında susuz ve aç yapamazlar ...Tutanlara Allah Kolaylık Versin ...

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet Gunaydin kafam karisti, o vinc karsiya gecmeyecek ikinci vinc sokulecek sahiine verilecek vs.. Sanki cicekler tasi taragi toplayip gidiyor gibime geldi de :construction:
aman Allah korusun   :iwantattention: :iwantattention:
Abi Hayırlısı Olsun Diyelim  :icool:

Çevrimdışı Pennyroyal Tea

Arkadaşlar herkese günaydın profil resmim den de anlaşılacağı gibi yeni açıktaki genişlemeyi görünce Nirvanaya ulaştım :)
:claps:

Etiketler: