Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8337536 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Volkan Başaran

@Necmi @MURAT

Belki yok artık diyeceksiniz ama ben Juventus Arena ya bakarsan çok etkileniyorum..

Şunun Localı hali olsaydı  :s20: :s20:

İlk kat hem dik hem sıra sayısı korkutucu duruyor  :biggrinking:

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı mcgray

@Necmi abi, yeni açık testere kirişlerinin yapımı sizce çok uzun sürer mi ?
Daha büyük ve teferruatlı olacağından korkuyorum çok uzun sürer mi diye de

Çevrimdışı brci

@Necmi @MURAT

Belki yok artık diyeceksiniz ama ben Juventus Arena ya bakarsan çok etkileniyorum..

İlk kat hem dik hem sıra sayısı korkutucu duruyor  :biggrinking:

gerçekten muazzam bir stad  :claps:

Çevrimdışı manyak1903

Konu dışı
Arsenal maçı köyiçi buluşması katılmak isteyen arkadaşlar bilgi verirse ona göre yer ayırtacağız.
bunu Etkinliklerimiz bölümüne konu açarak yapsanız daha iyi olur.demin @Necmi abi de yazdı.rahatsız ettiği için değil de geri gidiyor hep.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, yeni açık testere kirişlerinin yapımı sizce çok uzun sürer mi ?
Daha büyük ve teferruatlı olacağından korkuyorum çok uzun sürer mi diye de
iki partide yapıldığı için daha büyük değil balkonu zaten önden yapacaklar üstede kapalıdaki büyüklükte yapılacak aynı yani
ne kadar hızlı olacağını birlikte göreceğiz ama onlarda hazır kalıp kullanacaklarmış buda hemen hemen aynı hızda olur demektir ama sayısı fazla olduğu
için kapalıdan uzun sürer birde obitaş fonksiyonu var ne olacağını Allah bilir normal hızdada olabilir çok yavaşta olabilir :D

Çevrimdışı mcgray

iki partide yapıldığı için daha büyük değil balkonu zaten önden yapacaklar üstede kapalıdaki büyüklükte yapılacak aynı yani
ne kadar hızlı olacağını birlikte göreceğiz ama onlarda hazır kalıp kullanacaklarmış buda hemen hemen aynı hızda olur demektir ama sayısı fazla olduğu
için kapalıdan uzun sürer birde obitaş fonksiyonu var ne olacağını Allah bilir normal hızdada olabilir çok yavaşta olabilir :D

Anladım abi çok sağolun :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitaşın İlk üst Kat testere kiriş deneyimi olacak Abi bu işi iyi yaparlar güvenimiz sonsuz  :icool: @Necmi

Çevrimiçi Necmi

Obitaşın İlk üst Kat testere kiriş deneyimi olacak Abi bu işi iyi yaparlar güvenimiz sonsuz  :icool: @Necmi
umudumuz o yönde ama hazır kalıp olması önemli çiçekler tester kalıplarını numaralıda dört tane bir günde koydu akşam betonu atıldı
hazır kalıpla çok hızlı oluyor

Çevrimdışı murat

@Necmi @MURAT

İlk kat hem dik hem sıra sayısı korkutucu duruyor  :biggrinking: loca olsa ilk kat bu kadar dik olmazdı.benimde en beğendiğim stad.senin istediğin gibi yaptım ikinci kata seyirci alınmaz

Çevrimdışı SDemirsoy

umudumuz o yönde ama hazır kalıp olması önemli çiçekler tester kalıplarını numaralıda dört tane bir günde koydu akşam betonu atıldı
hazır kalıpla çok hızlı oluyor
nasıl bir kalıp olcak acaba abi Obitaşın Alt testerelerde kullanığından farklı mı ? @Necmi

Çevrimiçi Rasim

Besiktas adindan da anlasilabildigi gibi bir semt takimidir.Besiktas 20 degil 200 milyon taraftari da olsa o semtten cikmis o semtin insaniyla butunlesmistir.

Besiktas sermayenin degil halkin takimidir,emegin ve emekcinin takimidir.Besiktas kulubunu semtinden ayri dusunmek gaflettir.

Fikret Orman ve milyonlarca Besiktas taraftarinin stadin kendi yerine yapilmasi kavgasi da bunun icindir.

Ormani her konuda elestirebiliriz ama stadi yerine yaptı diye degil Ormani elestirmek  tebrik etmelisiniz.
Böyle düşünceler bu takimi küçülttü zaten, ben semt takimi olmayi kabül etmiyorum arkadaş baskanimiz türkiyenin en büyük takimiyiz diyor sen  semt takimiyiz diyorsun bende dünya takimiyiz diyorum. FB'yle GS ne ozaman!
Beşiktaş!

Çevrimdışı murat

Volkan senin istediğin gibi olması için bir kat daha loca koymak gerekir.

Çevrimdışı quentine83

obitaş insanları nasıl bir psikolojiye sokmuşsa  en ufak bir ilerleme bayram etkisi yaptı.ama keşke 6 ay önce bu kadar adamla girselerdi de şimdi başka şeyler konuşsaydık.şuan ki ilerleme tabi ki takdir edilecek cinsten ama olması gereken buydu aslında.
bu arada hergün gözle görülür ilerleme görmeye başladık.alanlar daraldı ve sadece dikine büyüme kaldı...
eskiden bu kadar heyecanlanmazdım.şimdi bi tuhaf oluyorum ...yavaş yavaş sona geliyoruz ondan mı acaba ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

eski açıkta kalıp ve demir işleri sürüyor numaralıda temel işleri devam ediyor kalıptada ufak gelişmeler var çiçekler heryerde yeni açık hariç :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

obitaş insanları nasıl bir psikolojiye sokmuşsa  en ufak bir ilerleme bayram etkisi yaptı.ama keşke 6 ay önce bu kadar adamla girselerdi de şimdi başka şeyler konuşsaydık.şuan ki ilerleme tabi ki takdir edilecek cinsten ama olması gereken buydu aslında.
bu arada hergün gözle görülür ilerleme görmeye başladık.alanlar daraldı ve sadece dikine büyüme kaldı...
eskiden bu kadar heyecanlanmazdım.şimdi bi tuhaf oluyorum ...yavaş yavaş sona geliyoruz ondan mı acaba ...

kaba için mutlu sona 130 gün falan var yeter heralde bu sefer verdiğim süre dahaönce biterse oynarız satdın önünde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Böyle düşünceler bu takimi küçülttü zaten, ben semt takimi olmayi kabül etmiyorum arkadaş baskanimiz türkiyenin en büyük takimiyiz diyor sen  semt takimiyiz diyorsun bende dünya takimiyiz diyorum. FB'yle GS ne ozaman.
semt takımı olmak Türkiyenin en büyük takımı olmaya engel değil artı renklilerin ne olduğuda bizi zerre kadar ilgilendirmiyor
biz semt takımıyız gidip sokak sokak dolaşdığında her yerde kokusunu alıyorsun bu kötü değil güzel bir şey bizim dışımızda hiç bir kulüp
bu duyguları tek bir noktada bu kadar yoğun yaşamıyor bir çok Beşiktaşlı maçtan önce semte gelir ve ordan stada birlikte yürünür tüm
rakipler bunu kıskanırken bu rahatsızlık niye, niye yıllardır direndik stadımızı yerinde yapmak için TR nin en güzel bölgelerinden birinde semtimiz ve
stadımız var bundan ancak gurur duyulur

Çevrimdışı riza calli

Yeni acigin kapasitesini bilen varmi acaba

Çevrimiçi Necmi

nasıl bir kalıp olcak acaba abi Obitaşın Alt testerelerde kullanığından farklı mı ? @Necmi
Samet köşeleri büyük ihtimal kendileri yapacaktır düze çıkınca hazır kalıp kullanılır buda çiçeklerin üst testere kirişleriyle aynı kalıp olur ama ordada 7 tane
testere kiriş kalıyor bunun için kalıp yaptırmaya değermi bilmiyorum belki çiçeklerle aynı kalıp kullanılır nasılsa o zamana kadar çiçeklerin işi biter kalıplar boşa çıkar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı siyah-1903

semt takımı olmak Türkiyenin en büyük takımı olmaya engel değil artı renklilerin ne olduğuda bizi zerre kadar ilgilendirmiyor
biz semt takımıyız gidip sokak sokak dolaşdığında her yerde kokusunu alıyorsun bu kötü değil güzel bir şey bizim dışımızda hiç bir kulüp
bu duyguları tek bir noktada bu kadar yoğun yaşamıyor bir çok Beşiktaşlı maçtan önce semte gelir ve ordan stada birlikte yürünür tüm
rakipler bunu kıskanırken bu rahatsızlık niye, niye yıllardır direndik stadımızı yerinde yapmak için TR nin en güzel bölgelerinden birinde semtimiz ve
stadımız var bundan ancak gurur duyulur

türkiyede insanların çok büyük kısmı 3 takımı tutuyor, ama sorsan çoğu hayatında istanbula ya bi iki kez gelmiştir yada gelmemiştir, gelmiş olanların da yüzde kaçı maça gelecek, bunun da yüzde kaçı semtte vakit geçirecek maç öncesi..
haliyle bu değeri, güzelliği en hafif tabiriyle önemli bulmayan arkadaşa da empati yapmak lazım abi bence.. her beşiktaşlıya köyiçinde maç önünde buluşma, o ağaçlı yolda şarkılar eşliğinde mabede gitmek nasip olsun.. zaten buralarda yatıyor bizim aşkımızın renklilerden farkı  :ok:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı riza calli

Gerçektende agacli yoldan yürüyüp koseyi döndükten sonra stadimizi gormek cok syri bir zevk.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Volkan senin istediğin gibi olması için bir kat daha loca koymak gerekir.

Hizmette sınır yok :D

Loca koysak zararı oluyormuydu ki Abi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı riza calli

Veta vapurla kabatasa gelirken vapurun ustunden stada bakmak tarif edilemez.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat

Yeni acigin kapasitesini bilen varmi acaba
ben biliyorum notlarımı bulursam paylaşırım.

Çevrimdışı Deniz

Böyle düşünceler bu takimi küçülttü zaten, ben semt takimi olmayi kabül etmiyorum arkadaş baskanimiz türkiyenin en büyük takimiyiz diyor sen  semt takimiyiz diyorsun bende dünya takimiyiz diyorum. FB'yle GS ne ozaman.
Dünya takımı olması ile semt takımı olmasının ne alakası var ?Beşiktaş o semtin takımıdır aynı şehir takımları gibi.yani Liverpool Liverpool şehrinin takımı olunca dünya takımı olamıyor mu ?Ya da Barcelona.Beşiktaş da o semtin takımıdır burda ilginç olan ne?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: