Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335733 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi eski acik ustte ortada testerelerin dayanacagi kolonlar cok yakin gözüküyor gibi hatta efe fotoda göstermiş acimi yaniltiyor
açı yanıltıyor birde o kalıp altı üstünü değerlendirin

Çevrimdışı quentine83

çiçekler eylülün ilk haftasının sonunda numaralının 1.katının üstünü komple kapatır.eylül sonunda 2.katının üstünü kapatır.ekim ayı ve kasım ortası localar.kasım ve aralık üst kat testerekiriş.yani 3 ayda rahat rahat üst kat testere kirişlere hazırlarlar.eski açık biraz fazla uzadı ama numaralı varken sırıtmıyor.ha bitti ha bitecek.ee artık obitaş ta bitirebilirim mesajı verdiğine göre bu iş olacak demektir.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

sagolasın hocam hemen :D
konudışı hocam ama At yarışından 3-5 sene evvele kadar iyi anlardım İstanbul Veli efendide 30-40 lira ganyanlık atları padoktan söylerdim  :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

açı yanıltıyor birde o kalıp altı üstünü değerlendirin
açı daha da dik gösteriyor bir de abi orayı

Çevrimdışı Deniz

Kapasite ile ilgili yapKoığım çalışma şu şekilde

Koltuklar 43 cm ve merdiven boşlukları 2 metre hesapladım.iki koltuk arası 8.25 cm olursa kapasite 42000 bin hiç boşluk olmazsa 50250  oluyor.altkat toplam kapasite 42 bin hesabına göre 18700 localar 1850 toplam 20500 kişi yapıyor.üst kat köşeler hariç 12200 kişi toplam 32700 kişi oluyor.hesaplamakta zorlandığım kısım üst kat 4 adet köşe 10500 gibi çıkıyor.ben burayı minimum rakamında 1000 kişialtını hesaplayarak 42250 rakamını çıkariyorum.hesabın yanılma payı koltuk ölçüsü ve merdiven ölçüsünün yanlış olmasıyla alakalı olur.onun haricinde yanılma payı -+%1 dir.buda yaklaşık 500 koltuk fark ettirir.
Güzel bir yaklaşım ama 8.25 cm biraz fazla değil mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

@ Necmi abi bir tahmin bölümü açalım.toplam tribün kapasitesi ile tribün tribün kapasite tahminlerimizi yazalım.

Çevrimdışı murat

benim hesabına göre kapasite sınırına uymak için gerekli koltuk boşluğu bu şekilde olmak zorunda yada boşluk azaltılıp merdiven boşluğu artırılmak zorunda.her bir cm azaltıldığında kapasite 1000 kişi artıyor.merdiven boşluğu konusunda bir bilgim olmadığında kolay hesap olsun diye 2 metre aldım 1.5 metreden daha dar olmayacaktır.en fazla 2.5 metre olur diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

yok o kadar mesafe koymuş maça çocuğu getirmeye niyetli her halde şimdiden arada yerini açıyor :D

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar eski açık ta prekast yerleştirme mi oluyor acaba. o köşede bişeyler yapıyor vinç ama anlamadım
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

@ Necmi abi bir tahmin bölümü açalım.toplam tribün kapasitesi ile tribün tribün kapasite tahminlerimizi yazalım.
ya şu kapasiteyle ilgili mevzu açmak istemiyorum tehlikeli konular gereksiz polamik yapmayalım resmi açıklanan 42000
biz sorana öyle söyleyelim kim bilecek :D

Kapasite tahmin yarışması açtım beyler;

Buyrun tahmininizi yapın http://besiktasarena.com/index.php?topic=603
  :evillol:

Çevrimdışı quentine83

necmi abi eski açıkta prekast işi mi var.bi duyumun varmı ?.orada cebelleşiyor vinç.ne yaptıgı anlaşılmıyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

yok o kadar mesafe koymuş maça çocuğu getirmeye niyetli her halde şimdiden arada yerini açıyor :D
:evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Ergin Aslan ‏@erginaslan  16 sn.
Beşiktaş kombine satış rakamı 9.500... Perşembe'den itibaren yeni (zamlı) fiyatları ile satılacak... sonra vay ben duymadım olmasın...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz Sezgün

yeniinönüstadı resim paylaşsa çok iyi gelirdi şimdi

Çevrimdışı murat

Hahaha :claps:

Çevrimdışı quentine83

eğer köşedeki vinç beni yanıltmıyorsa eski açık ta prekast başlamış...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı quentine83

obitaş a 100 -150 işçi falan başladı herhalde :sevinc.bu ne gelişme böyle .maşallah.böyle giderse yeni açık bile bitebilir... :claps:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yeni İnönü Stadı Twitter

meloyu kulağından tutup tribüne çekerler burada, demedi demeyin :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Emre.Guler

Eski açıkta prekast falan yok.

Eski açıkta yok ama o köşede kapalı altın tüm prekastları bitmemişti

Tıpkı yeni açık tarafındaki kapalı alt gibi dikkat edersen orada boş kısımlar var

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı quentine83

Eski açıkta prekast falan yok.
beyazoğlan napıyor orda peki prekast takmıyorsa .
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: