Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334001 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Allah kalıpçılarımıza zeval vermesin de bütün bu kırmızı alan perdelenecek değil mi. ÖHHH arkadaş  :claps: :claps:
Bu arada şu kare boşluk var beyaz okla gösterdim oranın olayı nedir?
kare bolum 1 yildir soruluyor :) orasi eskiden alt gecit falanmis bizle alakasi yok duvar isekomple perdelenecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

kare bolum 1 yildir soruluyor :) orasi eskiden alt gecit falanmis bizle alakasi yok duvar isekomple perdelenecek
oradan dönüş yolu vardı maçkaya doğru Efe abi alt geçit yoktu sanırım

Çevrimdışı Efe

2 saat önce Baris K. instagram hesabından alıntıdır.
su goruntuye bak gozlerim dolu dolu oluyor numarali bitiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Maasallah. Forum OBITAS hizinda ilerlemis... Oku oku bitiremedim. Hayirli, kazasiz belasiz, bol betonlu, bol demirli, prekastli bir hafta gecirmek dilegiyle..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Locasiz stad olmaz.yeni stad yapmamizin amaci zaten maddi gelir saglamak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

Bence o bile biraz zor  :by2:

Şöyle bir durum daha var, biz o locaların bir kısmını satmadık, sponsorlara, devletin bazı kurumlarına vs ücretsiz verdik.
Keza aynı durum normal koltuklar için de geçerli, bazılarından gelir elde edemeyeceğiz.
o da doğru.demin okudum.loca satışında + KDV dahil değilmiş.VİP ve 1903 tribününde satışta kdv dahil diyor.o yüzden stat yavaş ilerlemek zorunda.yeterince kredi alıyoruz zaten.erken açmak için daha da fazla kredi almak zorundayız,  bu sefer olandan daha da vahim hale geliriz.100 milyon doların üçte birini loca karşılıyor.en son resmi denebilecek 27 milyon dolar satış rakamı (loca+vip+1903tribünü). @aktar_ismail

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

oradan dönüş yolu vardı maçkaya doğru Efe abi alt geçit yoktu sanırım
Tamam iste alt gecit sonucta :evillol:
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 12:21:51 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Maasallah. Forum OBITAS hizinda ilerlemis... Oku oku bitiremedim. Hayirli, kazasiz belasiz, bol betonlu, bol demirli, prekastli bir hafta gecirmek dilegiyle..
evet aynı obitaş gibi ilerlemiş gök gürültüsü var yağmur yok :evillol:

Çevrimdışı pascal26

kardeş burda renkli muhabbeti yapmıyoruz bizi ilgilendirmiyor kimseylede sidik yarıştırmıyoruz onlar başka dünyada biz başka dünyada
bak dolaş forumu bir tane renklilerle ilgili başlık varmı açılırsada hemen sileriz burası renkli forumu değil burda onların konuşması olmaz hiç bir
Beşiktaşlıda senin kadar renklilerden bahsetmez hiç kasma kendini işi renklilerle mukayeseye sokarsan burda ciddiye bile alınmazsın
Ben farklı düşünüyorum Necmi abi. Daha doğrusu anlayabiliyorum arkadaşı. Taraftarımızın bir kısmının psikolojisi bu ve kulübe inancı azalmış durumda. Özellikle Anadolu'da.  Büyük kulüpsen rakiplerle de kendini kıyaslarsın. Her platformda da rekabet edersin. Onlardan bize ne diyemeyiz. Bunu stad için söylemiyorum. O konuda zaten maksimum limitler kullanılıyor. Ama biz renkli değiliz diye diye çekim merkezi olma özelliğimizi kaybetmememiz lazım.  Atom bombasını yedikten sonra sahneden çekilip içine kapanan Japonya gibi olduk. Artık yelkenleri şişirip tekrar sahaya çıkmanın, meydan okumanın zamanı geldi. Nihayet daha dün ANÇ den "biz şampiyon olacağız" sözünü net ve inandırıcı şekilde duydum. Ben artık "zaten stadımız yok" lafı duymak istemiyorum. Ki Olimpiyat stadında 16 maçta sadece GS ye yenildik. Stada bağlayacak olursak :D; yeni stadla birlikte artık son 10 senelik dönemi kapatıp loser edebiyatını bırakıp kazanan takım özelliğini yakalamamız lazım.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Sutunlardan sonra eski acik usutu tutacak kolonlar okta gosterdigim kolondan basliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

üstten di abi alttan değil Neyse  :D

Sonuçta gecitmi gecit bitti :kop: bizle alakasi yok okadar  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 24.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı SDemirsoy

Sonuçta gecitmi gecit bitti :kop: bizle alakasi yok okadar  :lol:
evet abi aynen öyle  :evillol:

Çevrimdışı sağduyu

hangisisin fb mi gs mi :alala:
:lol:  :ebebe: Akşam yine bir iki bomba düşmüş foruma, kaçırmışım..  :lol: :lol:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Oktay

@SDemirsoy tatili biiti herhalde hoşgeldin istanbula, akşam uğra yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlatırsın bana :D :D :D

Çevrimdışı pascal26

:tabe: :tabe: bir gece operasyonu ile :D

FB stadı ruhsatsız yaptı, biz de istesek yaparaız mantığı çok saçma. Bizim stadın etrafında tarihi eserler var çünkü. Yani mahkeme sıkıntımız var.
Benim bildiğim Anıtlar Kurulu için o taraftaki sorun eski açık kulelerden çok Saat Kulesi. Stadın onu gölgelemesini istemiyorlar. Orada en ufak bi hata yaparsak sonra traşlattırırlar bize. Zaten stad bitince mutlaka davalar açılacaktır. Saat kulesi tarihi eser ve eğer silüeti zarar görürse Zeytiburnundaki kuleler için nasıl yıkım daha doğrusu traşlama kararı çıktıysa bizim stada da çıkabilir. Zaten o karar da emsal teşkil eder artık.
Eski açık işini çok zorlamamak lazım. Bikaç sene sonra gerekirse küçük bi rötuş yapılır.

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı
Arsenal maçı köyiçi buluşması katılmak isteyen arkadaşlar bilgi verirse ona göre yer ayırtacağız.

Çevrimdışı Sedat_BJK

gok gurultusu bol bereketli yagmurun habercisidir.   @aktar_ismail, @Oktay imdaaat..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Volkan Başaran

Stat Konya stadının tribünlerine benzeyecek diye korkuyorum..

İğrenç duruyor..

Keşke alt katlar 5 6 sıra daha yüksek olsaydı üstler az olsaydı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Necmi

gok gurultusu bol bereketli yagmurun habercisidir.   @aktar_ismail, @Oktay imdaaat..
bizde obitaş tarafında gök gürlüyor bereket eski açıkla numaralıya düşüyor
bütün obitaşcılarda sitede tam kadro :by2:

Obitaş'ın yaptığı işin büyüklüğünü ve zorluğunu artık herkes biliyor bu nedenle polemiğe girmeye gerek yok  :lol:

Çevrimiçi Necmi

:iscrewy: ne alaka işin büyükse fazla adam çalıştır bak o zaman iş çıkıyor 200 günümüzü yedi
kalabalık girseydin zamanında numaralıyada başlasaydın şimdi her iki tribünde üst kat testere kirişlerinde olsaydı fenamı olurdu
gerçi ne kadar uzun sürerse burda o kadar dostluklar kuruluyor obitaş sayesinde bütün Beşiktaşlılarla tanışacağız sanırım :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy tatili biiti herhalde hoşgeldin istanbula, akşam uğra yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlatırsın bana :D :D :D
evet abi inşallah bir mani olmaz ise uğrarım yanına  :ok: @Oktay

@Sedat_BJK diğerlerinin boşa harcadığı zamanı kullanarak öne geçtiğimiz için bize saldırıyorlar,  fazla aldırış etme,  herkes gibi gül ve geç  :lol:

Etiketler: