Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335774 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

Hizmette sınır yok :D

Loca koysak zararı oluyormuydu ki Abi..
Bu seferde tribünler arası bağlantı kopuk diye yaygara oluyor.şu haliyle bile söyleniyor neden iki kat loca var niye kale arkaları tek kat değil vs.aslında senin dediğin gibi yapılabilirmiş ilk kat eğimi 24 yerine 26 derece olsa ikinci kat yine mecburen 37 dereceden daha büyük olmak zorunda. Yapılabilirmiş.tabi localar 5 metre geride olacak.

Çevrimdışı riza calli

Arkadaşlar stad yapılıyor artik soyle olsaydi böyle olsaydi donemi bitti artik.haa bende bazi yerlerini beğenmiyorum ama yapacak bisey yok.bu haliyle sevecez

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet köşeleri büyük ihtimal kendileri yapacaktır düze çıkınca hazır kalıp kullanılır buda çiçeklerin üst testere kirişleriyle aynı kalıp olur ama ordada 7 tane
testere kiriş kalıyor bunun için kalıp yaptırmaya değermi bilmiyorum belki çiçeklerle aynı kalıp kullanılır nasılsa o zamana kadar çiçeklerin işi biter kalıplar boşa çıkar :evillol: :evillol:
Abi zannetmiyorum farklı bir kalıp kullanırlar Kalıp önemli Kirişlerde @Necmi Abi sonradan kusurlu çıkarsa Vay halimize yüklenirler Obitaşa  :evillol: :D

Çevrimiçi Necmi

türkiyede insanların çok büyük kısmı 3 takımı tutuyor, ama sorsan çoğu hayatında istanbula ya bi iki kez gelmiştir yada gelmemiştir, gelmiş olanların da yüzde kaçı maça gelecek, bunun da yüzde kaçı semtte vakit geçirecek maç öncesi..
haliyle bu değeri, güzelliği en hafif tabiriyle önemli bulmayan arkadaşa da empati yapmak lazım abi bence.. her beşiktaşlıya köyiçinde maç önünde buluşma, o ağaçlı yolda şarkılar eşliğinde mabede gitmek nasip olsun.. zaten buralarda yatıyor bizim aşkımızın renklilerden farkı  :ok:
Semt diye düşünürken Beşiktaşı Türkiyenin herhangi bir semti gibimi algılıyorlar bilmiyorum ama herkesi kıskandıracak bir semt düşünün köyiçinde maç seyretme
ayrıcalığına bir tek biz sahibiz   :evillol: bir gol oluyor semtin her yerinde tek ses bir yerde marş başlıyor bir anda bütün sokaklara yayılıyor her taşı her köşesi Beşiktaşımızı
yaşıyor ne zaman semte ayak bassam içimden Beşiktaş marşlarını mırıldanmaya başlıyorum Beşiktaş vapurundan iniyorsun yola çıkarken seni kartal yuvası karşılıyor mutlaka
semtte bir maç izleyin

Çevrimdışı murat

Yeni açık hesapladığım en düşük kapasite 14750 en yüksek olabilecek 16500

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Semt diye düşünürken Beşiktaşı Türkiyenin herhangi bir semti gibimi algılıyorlar bilmiyorum ama herkesi kıskandıracak bir semt düşünün köyiçinde maç seyretme
ayrıcalığına bir tek biz sahibiz   :evillol: bir gol oluyor semtin her yerinde tek ses bir yerde marş başlıyor bir anda bütün sokaklara yayılıyor her taşı her köşesi Beşiktaşımızı
yaşıyor ne zaman semte ayak bassam içimden Beşiktaş marşlarını mırıldanmaya başlıyorum Beşiktaş vapurundan iniyorsun yola çıkarken seni kartal yuvası karşılıyor mutlaka
semtte bir maç izleyin

Herkes kendi penceresinden haklı gözüküyor.

Semtle Anadoluyu birbirinin rakibi görmemek gerekir. Bir taraftan semte ve geleneklere sahip çıkarken diğer taraftan Türkiye'nin her tarafında da büyüyebilmek gerekir.

Bizde Beşiktaşlılık anne tarafından bir gelenek! Annemin dayısı 50’lerde ve 60’larda Beşiktaş’ı tutuyormuş, o zaman bayağı başarılı bir takım tabi. Hikaye böylece başlıyor. Benim annem ve dayılarım ise 70’lerde Beşiktaş’ı tutarken ilk şampiyonluk sevincini ancak 13 yıl aradan sonra 1982’de yaşayabilmişler. Onlar Beşiktaş’ı şiddetle destekledikleri çocukluklarında hiç şampiyonluk sevinci yaşayamamışlar. Sınıflarında birkaç kişiyi geçmeyen Beşiktaşlılar. Şampiyon olamayan bir takımı Malatya’da tutmak ve semti hiç gör(e)memek! İlginç değil mi?

Tahsil için İstanbul’a gelmek benim için bir şanstı. Ben üniversiteyi İstanbul’da okuduğum dönemde (1997-2002) maçlara hep giderdim. Şampiyon olamadık ama.

Yaş farkımız az olan küçük dayım mesela semti hiç görmedi statta da hiç maç izlemedi, belki de zihninde kusursuz bir hayal gibi duruyordur Dolmabahçe… Dekoder alır sonra sinirleniverir ve iptal ettirir. Sezonlar böyle geçer gider… Böyle Beşiktaşlılar da var, sayıları azda olsa Anadolu’da. Malatya’da öyle koyu Beşiktaşlıları bilirim, semtten haberi olmayan. Ama semte hapsolmuş bir kulüp onların yanına gidemez, ulaşamaz. Kartal yuvası tırlarının en fazla iki yılda bir uğraması olur oralara ancak.

Beşiktaş’ın potansiyeli vardır, ama onu hayata geçirmek için büyük düşünülmesi gerekir. Semttekiler semtin keyfini çıkarmalı ve geleneklere sahip çıkmalı elbette, ama Beşiktaş’ı Türkiye’nin takımı yapmalı bir yandan da, en azından üç büyükler ifadesini yaşatabilmek için. Yoksa gerçekten semt takımı oluverirsin komşu semtlerle kapışan…

Çevrimiçi Necmi

Yeni açık hesapladığım en düşük kapasite 14750 en yüksek olabilecek 16500
ben şöyle biliyorum :evillol:
Yeni açık 16000
Eski açık 13000
kapalı      10000
numaralı    8000

şöylede olabilir minimum
Yeni açık 15000
Eski açık 12000
kapalı      9000
numaralı    7000

bu rakamlara loca VIP ve 1903 tribün dahil değil (numaralı kapasite biraz daha düşük olabilir)

Çevrimdışı arda

semt takımı olmak Türkiyenin en büyük takımı olmaya engel değil artı renklilerin ne olduğuda bizi zerre kadar ilgilendirmiyor
biz semt takımıyız gidip sokak sokak dolaşdığında her yerde kokusunu alıyorsun bu kötü değil güzel bir şey bizim dışımızda hiç bir kulüp
bu duyguları tek bir noktada bu kadar yoğun yaşamıyor bir çok Beşiktaşlı maçtan önce semte gelir ve ordan stada birlikte yürünür tüm
rakipler bunu kıskanırken bu rahatsızlık niye, niye yıllardır direndik stadımızı yerinde yapmak için TR nin en güzel bölgelerinden birinde semtimiz ve
stadımız var bundan ancak gurur duyulur

Ağzına sağlık Necmi Abi! Memlekete dönünce ilk işim stada gidip Karadenizde döner yiyecem sonra karşı dükkana geçip bal kaymak yapacam sonra illa bi külüstüre uğrarım sonra palamut ekmek bizim ustayı aşağıya balık pazarının yanındaki yere transfer etmişler ama olsun :) sonra ordan stada yürüyecem bir kaç foto kolon kiriş çekip buraya atacam. Çok özledik be Abi..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Haldun

Hizmette sınır yok :D

Loca koysak zararı oluyormuydu ki Abi..
aslında bursa stadı gibi yeni açıgın en üstüne loca koysakdık çok tatlı olurdu hem kapasiteyi de etkilemezdi

Çevrimdışı quentine83

heryerde  çalışma var.insan bi mutlu oluyor.sanki bu gelişmeler 2014 bitmeden kaba bitebilir hissini yarattı bende...yılbaşından sonrada çatı iş başlar.3-4 ay arası .sonra çimler koltuklar derken şampiyonluk maçına vodafone arena da neden yapmayalım...zaten bu senenin en büyük şampiyonluk adayı biziz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

Kolonları şu şekilde aydınlatsak nasıl olur ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı riza calli

ben şöyle biliyorum :evillol:
Yeni açık 16000
Eski açık 13000
kapalı      10000
numaralı    8000

şöylede olabilir minimum
Yeni açık 15000
Eski açık 12000
kapalı      9000
numaralı    7000

bu rakamlara loca VIP ve 1903 tribün dahil değil (numaralı kapasite biraz daha düşük olabilir)

abi eski açık kapalidan nasıl buyuk olur onu çözemedim bir türlü

Çevrimiçi Necmi

heryerde  çalışma var.insan bi mutlu oluyor.sanki bu gelişmeler 2014 bitmeden kaba bitebilir hissini yarattı bende...yılbaşından sonrada çatı iş başlar.3-4 ay arası .sonra çimler koltuklar derken şampiyonluk maçına vodafone arena da neden yapmayalım...zaten bu senenin en büyük şampiyonluk adayı biziz...
Ben bu sene stadımızda şampiyonluk turunu atacağız diye umuyorum :)

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi Dikilitaş ne zaman 1. Lige çıkacak?
ne bileyim ben :bandit:
alt kümelerde şike organizasyonumu yapıyorum :D :iscrewy:

@Necmi abi inşallah dediğin gibi olur senin bir bildiğin varki 43.000 ya da 47.000 diyorsun hem de locasız rakamlar bunlar  :sevinc

Çevrimdışı Haldun

ne bileyim ben :bandit:
alt kümelerde şike organizasyonumu yapıyorum :D :iscrewy:
@Necmi abi bugün altılıya kimleri yazayim hangi atlar gelir? :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi abi bugün altılıya kimleri yazayim hangi atlar gelir? :D :D
son ayak Obitaşın Rüzgarı ile Çiçeklerin oğlu Favori... Süpriz Kara Alacalı yı yaz Hocam  :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Arkadaşlar stad yapılıyor artik soyle olsaydi böyle olsaydi donemi bitti artik.haa bende bazi yerlerini beğenmiyorum ama yapacak bisey yok.bu haliyle sevecez
haklisin kardesim, bende ayni düsünüyorum. ama bagzi kisiler varki zorla bizim stadin dünyanin en iyi stadinin oldugunu kabullendirmek istiyorlar. elestiri yapanlar hemen renkli oluyor. ben dün avrupada en az 15 -20 stad sayarim bizim staddan daha güzel olan dedim. bu benim görüsüm, benim fikrim, bagzi arkadaslarda ayni fikirdeydi, bu bizim stadin kötü olduguna gelmiyorki, ama daha güzelleri var, olacakda, ilerde yapilacakda. hemen üstümüze cuvallandilar, yok biz nasil stadi beyenmeyizde, nasil dünyanin en iyi stadi olarak görmüyoruzda, elektrigi kendi üretiyormus, suyunu kendi cikartiyormus falan filan. ve bunu yapan büyüklerimiz, bende buna kiziyorum. buna ne gerek var anlamiyorum, biz stadlarin görünüs güzelligini tartisirken, onlar gelib ne yaziyor.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 15:30:20 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Haldun

son ayak Obitaşın Rüzgarı ile Çiçeklerin oğlu Favori... Süpriz Kara Alacalı yı yaz Hocam  :D
sagolasın hocam hemen :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi inşallah dediğin gibi olur senin bir bildiğin varki 43.000 ya da 47.000 diyorsun hem de locasız rakamlar bunlar  :sevinc
valla aktar başkan bir keresinde kapalı üstü fanatik taraftarımız için uygun tuttuk 5000 koltuk dedi sonra kem küm etti 4500 koltuk dedi bundan yola cıkıyorum
altın kapasitede aynı oluyor bir yerden duymadım  :D kendi hesaplarım ama bunuda doğrulayan bir sürü olay var artık bir gün koltuklar yerleşsin sayacağız artık

Çevrimdışı Geovani

Arkadaşlar icimizde shoptan anlayan varsa prekast yerlestirilen kapali alta bi koltuklari koyabilirmi
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Geovani

@kcptl gözükmüyor ozletti kendini iyi yapiyordu bu isleri

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi eski acik ustte ortada testerelerin dayanacagi kolonlar cok yakin gözüküyor gibi hatta efe fotoda göstermiş acimi yaniltiyor

Çevrimdışı murat

Kapasite ile ilgili yapKoığım çalışma şu şekilde

Koltuklar 43 cm ve merdiven boşlukları 2 metre hesapladım.iki koltuk arası 8.25 cm olursa kapasite 42000 bin hiç boşluk olmazsa 50250  oluyor.altkat toplam kapasite 42 bin hesabına göre 18700 localar 1850 toplam 20500 kişi yapıyor.üst kat köşeler hariç 12200 kişi toplam 32700 kişi oluyor.hesaplamakta zorlandığım kısım üst kat 4 adet köşe 10500 gibi çıkıyor.ben burayı minimum rakamında 1000 kişialtını hesaplayarak 42250 rakamını çıkariyorum.hesabın yanılma payı koltuk ölçüsü ve merdiven ölçüsünün yanlış olmasıyla alakalı olur.onun haricinde yanılma payı -+%1 dir.buda yaklaşık 500 koltuk fark ettirir.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 15:38:33 MURAT ]

Etiketler: