Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335228 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

evet abi inşallah bir mani olmaz ise uğrarım yanına  :ok: @Oktay
ya samet artık normale dönelim herkes gelsinde bir @ZEKI kaldı birde @kcptl ondan hiç ses çıkmıyor
bayağı merak etmeye başladım

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 haftadır tatilde olduğumdan girmedim Obitaş ne yapmış öyle  :claps: Adamlar gaza basmış  :super:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

:iscrewy: ne alaka işin büyükse fazla adam çalıştır bak o zaman iş çıkıyor 200 günümüzü yedi
kalabalık girseydin zamanında numaralıyada başlasaydın şimdi her iki tribünde üst kat testere kirişlerinde olsaydı fenamı olurdu
gerçi ne kadar uzun sürerse burda o kadar dostluklar kuruluyor obitaş sayesinde bütün Beşiktaşlılarla tanışacağız sanırım :alala:
Bizim bir diğer farkımız da bu yani sosyal sorumluluk projelerimiz de var. Insanlar tanışsın kaynaşsın istiyoruz  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

ya samet artık normale dönelim herkes gelsinde bir @ZEKI kaldı birde @kcptl ondan hiç ses çıkmıyor
bayağı merak etmeye başladım
evet abi @kcptl hocam dan hiç ses yok tanıyan bilen birleri de yok bende merak ediyorum..@Necmi

1 haftadır tatilde olduğumdan girmedim Obitaş ne yapmış öyle  :claps: Adamlar gaza basmış  :super:
Bu kadar zor ve büyük bir işi nasıl böyle bir hızla yapıyorlar anlamakta zorluk çekiyorum,  tek kelimeyle tüm emekçilere helal olsun.

Obitaş mükemmel ilerliyor gerçekten
@Deniz sen bu hızı amerikada bile zor görüyorsundur.

Çevrimiçi Necmi

sözüm yok bu aralar gerçekten iyiler emekçilerimizin ellerine sağlık eleştirmeyi bildiğimiz kadar
alkışlamayıda biliriz :claps: her şey Beşiktaş için

@Necmi abiden bile alkış alıyorsa obitaş bizim daha fazla söz söylememize gerek yok  :D
Teşekkürler @Necmi abi,  duygulandırdın ve mutlu ettin bizi  :sevinc

Çevrimdışı ALDENYX

Obitaş  candır... şu yeni açik bir bitsede   görsek .Necmi abim bak Obitaş locabile yapmiyor deniliyordu onuda yapiyoruz. :evillol:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı SDemirsoy

Beşiktaş'ın Yolları Taştan  Çıkar Bizi Obitaş Baştan  :bandit: @aktar_ismail

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Oğuzhan

Eski Açık ile Kapalı'nın birleştiği köşeye prekast mı takılıyor?

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı TURKahvesi

@Necmi abiden bile alkış alıyorsa obitaş bizim daha fazla söz söylememize gerek yok  :D
Teşekkürler @Necmi abi,  duygulandırdın ve mutlu ettin bizi  :sevinc

sevinmen hakkın tabiki ama sen yat kalk dua et şantiye şefinin değiştiğine obitaşın

iyiki de değişmiş olması gereken de bu

abartmayalım lütfen  :evillol:

neyse yeterki önümüzdeki sezonun ilk resmi maçına tam anlamıyla hazır hale gelsin stadımız.

Çevrimiçi Necmi

alkışladık işte yeter kaptırmayın kendinizi üç gün sonra kaçar adamları cevap veremezsiniz sonra,
abartmadan sevinin dereyi görmeden paçayı sıvamayın yaşça büyüğüm ya abi tavsiyesi bu obitaşa
güven olmaz :bandit:

Çevrimiçi murat

Stat Konya stadının tribünlerine benzeyecek diye korkuyorum..

İğrenç duruyor..

Keşke alt katlar 5 6 sıra daha yüksek olsaydı üstler az olsaydı..
volkan proje eldeki arazinin büyüklüğüne göre yapıldı senin istediğin gibi yapılmasının pek imkanı yok.5-6 sıra daha olsa localar yaklaşık 5 metre daha geride olacaktı üst katta ise eğim düşecek ve görüş problemi olacaktı muhtemelen.nedeni  ise yükseklik sınırı.mesela ikinci kat diyelim şimdi 17 metrede başlayıp 30 metrede bitiyorsa senin dediğin gibi olunca 19 metre gibi başlayıp 30 merede bitecek.alt katın eğimini 24 derece değilde  21 dereceye düşürmek gerekecek aynı yükseklikten başlamak için  bu seferde eğim düşünce localar biraz daha geriye düşecek alt ile üst arasındaki eğim arttıkça daha kötü bir görüntü ve kopukluk oluşacak.mevcut arazi ve yükseklik sınırına göre en ideal şekilde yapıldığına emin olabilirsiniz.aramızda mimar veya bu işten anlayan bir daha iyi açıklayabilir.umarım anlaşılır olmuştur.

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Sedat_BJK diğerlerinin boşa harcadığı zamanı kullanarak öne geçtiğimiz için bize saldırıyorlar,  fazla aldırış etme,  herkes gibi gül ve geç  :lol:
reis baskasi olsa papuc birakmamda en tecrubeli ismiyle geldi cicekler. Ama yardim obitas hizinda gelince alkislamak durymunda kaldi.. elleri dert gormesin @Necmi abinin.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar aramızda mutlaka sezon içerisinde deplasmanlara gidecek veya gitmek isteyen olur diyerekten

bugün sn.Fikret Orman başkanımız ve yönetimimiz önderliğinde yeni bir anlaşma imzalanmış

"Beşiktaş Kulübü yurt içi ve yurt dışı seyahatleri için Jolly Tur ile anlaşma sağladı. Jolly Tur ile Beşiktaş arasındaki iş birliği anlaşması BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısı ile imzalandı. Toplantıda konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu anlaşma ile kulübün maddi kazanç elde edeceğini ifade etti.

"KULÜBÜMÜZE MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK"

Orman, her maça taraftarlarla birlikte gitmek istediklerini vurgulayarak, "Bu anlaşma Beşiktaş Travel adı altında, Türkiye’nin en büyük turizm şirketlerinden biriyle yapılıyor. İnşallah tüm deplasmanlara taraftarlarımızla birlikte gitme imkanı sağlanacak. Bunu da Jolly Tur’un desteğiyle yapacağız. Hem indirim sağlanacak hem de hep birlikte maçlarımıza gideceğiz. Kulübümüze maddi destek de sağlayacak olan bu anlaşma bir süredir gündemimizdeydi. Allah utandırmasın hayırlara vesile olsun" dedi."

http://www.besiktastravel.com/

buradan gerekli işlemleri yapabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

volkan proje eldeki arazinin büyüklüğüne göre yapıldı senin istediğin gibi yapılmasının pek imkanı yok.5-6 sıra daha olsa localar yaklaşık 5 metre daha geride olacaktı üst katta ise eğim düşecek ve görüş problemi olacaktı muhtemelen.nedeni  ise yükseklik sınırı.mesela ikinci kat diyelim şimdi 17 metrede başlayıp 30 metrede bitiyorsa senin dediğin gibi olunca 19 metre gibi başlayıp 30 merede bitecek.alt katın eğimini 24 derece değilde  21 dereceye düşürmek gerekecek aynı yükseklikten başlamak için  bu seferde eğim düşünce localar biraz daha geriye düşecek alt ile üst arasındaki eğim arttıkça daha kötü bir görüntü ve kopukluk oluşacak.mevcut arazi ve yükseklik sınırına göre en ideal şekilde yapıldığına emin olabilirsiniz.aramızda mimar veya bu işten anlayan bir daha iyi açıklayabilir.umarım anlaşılır olmuştur.
:alala: :alala: hiç bir şey anlamadım  :D alt tribünü daha uzun yaparsan üst tribün eğimi düşmez tam tersi artar şu an 39 dereceyse 45 in üzerine çıkarki zaten limit kullanılıyor ikinci kattaki o diklik uefa kriterlerini deler birde bir şey kazanmıyorsun sıra sayın değişmiyor loca ve üst tribünler sahadan daha çok uzaklaşıyor ve stadın boyu kısalıyor ve güvenlik önlemleri için bayağı işlemler yapman gerekir bırak tezeruhat yapmayı orda oturanlar korkudan nefes alamaz birde alt üst simetrisini bozuyorsun şu an bile eşit gibiyken üstler daha kısa görünecek o zaman yok gibi olur

Çevrimiçi murat

:alala: :alala: hiç bir şey anlamadım  :D alt tribünü daha uzun yaparsan üst tribün eğimi düşmez tam tersi artar şu an 39 dereceyse 45 in üzerine çıkarki zaten limit kullanılıyor ikinci kattaki o diklik uefa kriterlerini deler birde bir şey kazanmıyorsun sıra sayın değişmiyor loca ve üst tribünler sahadan daha çok uzaklaşıyor ve stadın boyu kısalıyor ve güvenlik önlemleri için bayağı işlemler yapman gerekir bırak tezeruhat yapmayı orda oturanlar korkudan nefes alamaz birde alt üst simetrisini bozuyorsun şu an bile eşit gibiyken üstler daha kısa görünecek o zaman yok gibi olur
çizimini yapayım daha anlaşılır olur.

Çevrimdışı Deniz

Obitaş Amerikaya da açılmalı abi  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

reis baskasi olsa papuc birakmamda en tecrubeli ismiyle geldi cicekler. Ama yardim obitas hizinda gelince alkislamak durymunda kaldi.. elleri dert gormesin @Necmi abinin.
yok sedat 200 gündür çok hırpaladım çocukları el pençe divan duruyorlar bana görünmemek için aylardır foruma girmiyorlardı girdiklerindede stad başlığına uğramıyorlardı
sıkıldım köşe kapmaca oynamaktan hazır obitaşta hızlanmışken biraz foruma katkı yapsınlar  obitaş hızından bizde faydalanalım :evillol: :evillol: şimdi yüklenirim gene kaçarlar buda forum hitini düşürüyor ne yapalım katlanacağız bir süre :D

Çevrimdışı CharlieChaplin

Konu dışı
Arsenal maçı köyiçi buluşması katılmak isteyen arkadaşlar bilgi verirse ona göre yer ayırtacağız.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı SeMiHReX

Eski Açık ile Kapalı'nın birleştiği köşeye prekast mı takılıyor?

Küçük vinç oralarda bir şey yapıyor ama açıdan belli olmuyor.Büyük ihtimalle dediğin gibi köşede prekast yerleşimi başladı.
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar aramızda mutlaka sezon içerisinde deplasmanlara gidecek veya gitmek isteyen olur diyerekten

bugün sn.Fikret Orman başkanımız ve yönetimimiz önderliğinde yeni bir anlaşma imzalanmış

"Beşiktaş Kulübü yurt içi ve yurt dışı seyahatleri için Jolly Tur ile anlaşma sağladı. Jolly Tur ile Beşiktaş arasındaki iş birliği anlaşması BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısı ile imzalandı. Toplantıda konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu anlaşma ile kulübün maddi kazanç elde edeceğini ifade etti.

"KULÜBÜMÜZE MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK"

Orman, her maça taraftarlarla birlikte gitmek istediklerini vurgulayarak, "Bu anlaşma Beşiktaş Travel adı altında, Türkiye’nin en büyük turizm şirketlerinden biriyle yapılıyor. İnşallah tüm deplasmanlara taraftarlarımızla birlikte gitme imkanı sağlanacak. Bunu da Jolly Tur’un desteğiyle yapacağız. Hem indirim sağlanacak hem de hep birlikte maçlarımıza gideceğiz. Kulübümüze maddi destek de sağlayacak olan bu anlaşma bir süredir gündemimizdeydi. Allah utandırmasın hayırlara vesile olsun" dedi."

http://www.besiktastravel.com/

buradan gerekli işlemleri yapabilirsiniz.
bunu takımımız bölümüne deplasman maçlarına gidiş organizasyonu olarak konu açarsak orda sürekli kalır burda bir kaç sayfa sonra kaybolur gider
kulübümüz menfaat sağlayacaksa bunun reklamını yapabiliriz :ok:

Etiketler: