Renkler ve zevvkler tartışılmaz ama mimarisiyle,teknolojisiyle lokasyonuyla VE TÜRKİYEDE SAHAYA EN YAKIN stad olmasıyla harika bir stad yapılıyor...Mimari,tarihi dokunun içerisine sanırım stad dizaynı açısından bundan daha güzeli çizilemezdi,stad yıkılmadan önce düşünürdüm sarayla bağlantılı olsun diye dışı barok

mimarisi olabilirmi diye ama abes bişey çıkabilirdi ortaya...teknoloji,daha önce 2 ayrı operatörden hattım olmasına rağmen bağlanmak ölümdü yeni stadımızla beraber kaçan poisyonlar gollerin tekrarı wifi bağlantısıyla cebimizde olacak ve bir daha çok özellik...lokasyon,istanbulun neresinden gelirseniz ulaşım çok kolay ve tek yönlü değil,raylı sistem.deniz ulaşımı,karayolu hepsi pratik,sanırım önümüzdeki yıllarda metro bağlantısıda yapılacakve yeni yapıyla beraber yanılmıyorsam stad 10 dk içerisinde boşalacak şekilde planlandı....UEFA nın belirlediği standartlar içerisinde türkiyede sahaya en yakın tribünler,yükseklik anlamında sahayla aynı hizada tribünler ve o tribünlerin içerisinde dünyanın kabullendiği taraftar,baskı olmayacak diyen arkadaşlara şaşırdım açıkçası belki fotoğraflar yanıltıyordur sizi ama tam tamamlanmamış tribünler bile üzerinize düşecek gibi canlı olarak görünce mutlaka hak verirsiniz...ve emektar inönümüz gerçekten konfor bakımından artık işlevini yitirmişti yeni stada alışmak bu anlamda zor olacak

fenerin ve cinconun stadına baskılı diyenler mabedimiz bitince içerisinde ne demek istediğimiz anlarlar....bu arada obitaşın son zamanlardaki hızı çok güzell...ve @aktar _ismail arsenal maçında benim cevizli sucuğu kim yedi

bu arada
@mustafa_(87),
@ekrem86, ve @Charlie Chaplin yusufçum ellerinize deklanşörlerinize sağlık