Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336075 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Engin

Keşke Bursa stadı demeyeydin yorumuna bir nebze katılır gibi yapabilirdim. Bursa stadı kadar çocuk oyuncağı komedi bir stad görmedim. stadı dış görüntüsüyle, lokasyonuyla, tribün yapısıyla, teknolojisiyle yani herşeyiyle bir tam olarak değerlendirmek gerekir. Bursa stadı daha dış görüntüsünden ve lokasyonundan yenik başlıyor..
Nasıl katılır gibi yapabilirdin, sen bari yapma 1130. sayfaya birdaha bak istersen tabiki zevk meselesi şusunu busunu beğenmedim diyebilirler herkesin fikrine saygımız var ama türkiyede bile 3. olur diğer bir  yorumda bursa tt arena kadıköyden falan sonra gelir neredeyse en kötü diyecekler hiç tt arenaya yada kadıköye gitmişlermi ilk senesi yağmurda damı akıyordu kadıköyün  migros tribününe  girmek çıkmak ayrı bir mesele toki arenaya gidip gelenler nasıl perişan bide onlara sorsunlar. nasıl onlardan kötü diyebiliyorlar anlamıyorum sonra kapasite falan onların 55.000 lik stadı varken eski inönüde kırmadıkmı biz desibel rekorunu baskıysa baskı bizde. Bir ara yanlışlıkla renklilerin forumunamı girdim diye kontrol ettim valla anlamak güç.
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nasıl katılır gibi yapabilirdin, sen bari yapma 1130. sayfaya birdaha bak istersen tabiki zevk meselesi şusunu busunu beğenmedim diyebilirler herkesin fikrine saygımız var ama türkiyede bile 3. olur diğer bir  yorumda bursa tt arena kadıköyden falan sonra gelir neredeyse en kötü diyecekler hiç tt arenaya yada kadıköye gitmişlermi ilk senesi yağmurda damı akıyordu kadıköyün  migros tribününe  girmek çıkmak ayrı bir mesele toki arenaya gidip gelenler nasıl perişan bide onlara sorsunlar. nasıl onlardan kötü diyebiliyorlar anlamıyorum sonra kapasite falan onların 55.000 lik stadı varken eski inönüde kırmadıkmı biz desibel rekorunu baskıysa baskı bizde. Bir ara yanlışlıkla renklilerin forumunamı girdim diye kontrol ettim valla anlamak güç.

senin söylediklerine katılmamak elde değil.. ttarena metro dısında ulasım yok..  febe stadında kale arkasından maç seyir zevki 0 .. ben yapılan stadı o kadar yerin dibine sokan bir fikre saygı duymam arkadaşş resmen  art niyet kokuyor..

ben bu kadarr olumsuz konusan babam olsa ona bile cevap veririm gelip burada sallayacak okadar basit değil..

Çevrimdışı okansosa

2.katın kesin olarak dikliği ne kadar bazı yerlerde 36 yazıyor 38 yazan var 39 yazan var
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Geovani

Renkler ve zevvkler tartışılmaz ama mimarisiyle,teknolojisiyle lokasyonuyla VE TÜRKİYEDE SAHAYA EN YAKIN stad olmasıyla harika bir stad yapılıyor...Mimari,tarihi dokunun içerisine sanırım stad dizaynı açısından bundan daha güzeli çizilemezdi,stad yıkılmadan önce düşünürdüm sarayla bağlantılı olsun diye dışı barok :) mimarisi olabilirmi diye ama abes bişey çıkabilirdi ortaya...teknoloji,daha önce 2 ayrı operatörden hattım olmasına rağmen bağlanmak ölümdü yeni stadımızla beraber kaçan poisyonlar gollerin tekrarı wifi bağlantısıyla cebimizde olacak ve bir daha çok özellik...lokasyon,istanbulun neresinden gelirseniz ulaşım çok kolay ve tek yönlü değil,raylı sistem.deniz ulaşımı,karayolu hepsi pratik,sanırım önümüzdeki yıllarda metro bağlantısıda yapılacakve yeni yapıyla beraber yanılmıyorsam stad 10 dk içerisinde boşalacak şekilde planlandı....UEFA nın belirlediği standartlar içerisinde türkiyede sahaya en yakın tribünler,yükseklik anlamında sahayla aynı hizada tribünler ve o tribünlerin içerisinde dünyanın kabullendiği taraftar,baskı olmayacak diyen arkadaşlara şaşırdım açıkçası belki fotoğraflar yanıltıyordur sizi ama tam tamamlanmamış tribünler bile üzerinize düşecek gibi canlı olarak görünce mutlaka hak verirsiniz...ve emektar inönümüz gerçekten konfor bakımından artık işlevini yitirmişti yeni stada alışmak bu anlamda zor olacak  :D fenerin ve cinconun stadına baskılı diyenler mabedimiz bitince içerisinde ne demek istediğimiz anlarlar....bu arada obitaşın son zamanlardaki hızı çok güzell...ve @aktar _ismail arsenal maçında benim cevizli sucuğu kim yedi  :D

bu arada @mustafa_(87),@ekrem86, ve @Charlie Chaplin yusufçum ellerinize deklanşörlerinize sağlık
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Ertan-ANK

Bu gune kadar stadimizin eksi yonlerini,eksik olan olmasi gereken veya olsa cok iyi olurdu gibi konular pek konusulmadi biraz oz elestiri yapsak herkes gordugunu eksik yonleri soylese belki olabilecek degisecek birseyler cikar ortaya ve bjk_mabet'te iletirek bir sonuc alabiliriz!

Turkiyede 26 tane yeni stad yapiliyor Bursali bizimki en iyi diyor Trabzonlu bizimki deniz kiyisinda,Sivasli bizim stadimiz akilli diyor.Yani "Kargaya yavrusu sahin gibi gorunurmus"

Mesela bence bizim stadimizin tribun yapisi daha farkli olabilirdi ornek yenilenen Athletic Bilbao San Mames Stadi ozellile alt kat tribun yapisi harika olmus!

Çevrimdışı Efe

san mamesin yapılış fotolarına göz attım arkadaşlar bizim stadta kullanılan demir ve betonun haddi hesabı yok san mamesin yapılışı bizim ara sokaklarda yapılan binalara benzemiş kolonlar ince hele kolonun içine konan demir görünmüyor neredeyse şoka girdim görünce fikret başkan harika bi iş çıkartıyor  :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ertan-ANK

bu kadar büyük bir projede illaki hatalar olacaktır önemli olan telafisini yapabilmek
ama bu tip hataların suçu Beşiktaş inşaat AŞ ye aittir. Yapılan işi hiç mi kontrol etmezsin
Beşiktaş AŞ mühendisleri ne yapıyor. Ciddi yönetim boşluğu var buda disiplinsizliği getiriyor.
iyi yönetilen şantiyede böyle hatalar olmaz orda bir elle tutulur bilgiye sahip herhalde Zafer bey var
staddaki en büyük hata iyi bir yönetim ekibi kurulamamasıdır. Bu kadar büyük bir proje işden
anlamayan insanların elinde buna göre bu inşaat genede çok iyi ilerliyor bunuda eleştirsek bile
inşaatı yapan firmalara borçluyuz onların özverisiyle yürüyor çünkü.

Zafer Bey dediginiz kisi sanirim BJK A.S.de gorevli insaatin basindaki kisi sanirim.Ben kendi agzindan dinlemistim daha once Olimpiyat Stadinin yapiminda da gorev aldim demisti.
O stadin ruzgar problemini ve diger eksiklikleri dusununce vay halimize diyorum!

Çevrimdışı Anıl

Herkes herşeyin farkında zaten @Oktay

Biz en azından biraz betonu fazla kaçırıyoruz,  çiçekler gibi projede olmayan kolonları dikmiyoruz  :evillol:

Olanı da dikmiyorsunuz :evillol::kop:

Çevrimdışı Efe

numaralıda temel betonu atılacak bu gece :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu gune kadar stadimizin eksi yonlerini,eksik olan olmasi gereken veya olsa cok iyi olurdu gibi konular pek konusulmadi biraz oz elestiri yapsak herkes gordugunu eksik yonleri soylese belki olabilecek degisecek birseyler cikar ortaya ve bjk_mabet'te iletirek bir sonuc alabiliriz.

Turkiyede 26 tane yeni stad yapiliyor Bursali bizimki en iyi diyor Trabzonlu bizimki deniz kiyisinda,Sivasli bizim stadimiz akilli diyor.Yani "Kargaya yavrusu sahin gibi gorunurmus"

Mesela bence bizim stadimizin tribun yapisi daha farkli olabilirdi ornek yenilenen Athletic Bilbao San Mames Stadi ozellile alt kat tribun yapisi harika olmus.

bence bizim öyle bi lüksümüz yoktu o sıkışık alana yapılabilecek düşünülmüş en iyisi stad yapılıyor .. orada yapıldına bile şükretmemiz gerekirken sürekli bi kusur aramak veya KEŞKE ler düşünmek hiç mantıklı gelmiyor..

yapıldıktan sonra zaten içine girdikten sonra o sıcaklıgı aldıktan sonra bunları hiç bir önemi kalmayacak..

stadı yakından gezenler bilirler @geovanni abinin dediği gibi tribün üstüne yıkılacaj gibi mükemmel bi  yapıt resmen .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

... tribünlerin ne kadar etkileyici oldugunu ıspatlayan 3 hafta önce çektiğim bi kaç fotograf.

Çevrimdışı Efe

bence bizim öyle bi lüksümüz yoktu o sıkışık alana yapılabilecek düşünülmüş en iyisi stad yapılıyor .. orada yapıldına bile şükretmemiz gerekirken sürekli bi kusur aramak veya KEŞKE ler düşünmek hiç mantıklı gelmiyor..

yapıldıktan sonra zaten içine girdikten sonra o sıcaklıgı aldıktan sonra bunları hiç bir önemi kalmayacak..

stadı yakından gezenler bilirler @geovanni abinin dediği gibi tribün üstüne yıkılacaj gibi mükemmel bi  yapıt resmen .

stad konusunda eleştiri olacak tabi ama şu eleştiri yapanları stadın kapalı tribünü ortasına getirip yukarı baktırmak çok isterdim ve en alt kata sokup büyüklüğü karşısında gözlerinin yerinden çıktığını göremek çok isterdim ama anlamıyorlar yapacak bişey yok bitsin içeri girince zaten ne olduğunu şaşıracaklar :D
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 23:40:31 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı capo di capi

Beton'dan çok demir var bizim stad da. Allah razı olsun ANÇ ve Fikret Orman'dan. Türkiye'nin en sağlam yapısı oluyor.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ONUR KOLCU

stad konusunda eleştiri olacak tabi ama şu eleştiri yapanları stadın kapalı tribünü ortasına getirip yukarı bakarı baktırmak çok isterdim ve en alt kata sokup büyüklüğü karşısında gözlerinin yerinden çıktığını göremek çok isterdim ama anlamıyorlar yapacak bişey yok bitsin içeri girince zaten ne olduğunu şaşıracaklar :D

fotografları paylaştım efe ordan devam edebilirsin anlatmaya := )

Çevrimdışı Efe

... tribünlerin ne kadar etkileyici oldugunu ıspatlayan 3 hafta önce çektiğim bi kaç fotograf.

benle aynı şeyleri düşünmüşsün onur :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

fotografları paylaştım efe ordan devam edebilirsin anlatmaya := )

aynen onur böyle bir yapı karşısında boşken bile tüyler diken diken oluyor oraya taraftarın önüne çıkacak her rakip futbolcu titreyecek bundan emin olabilirsiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

benle aynı şeyleri düşünmüşsün onur :lol:

fotografla anlatmak okadar zor ki  efe o yüzden kusur aramak bana mantıklı gelmiyor kapalıdan sahaya baktıgında  ki görüntü hatta kale arkalarından falan enfes bi görüntü ben eleştirecek bi durum bulamıyorum :)

Çevrimdışı murat

2.katın kesin olarak dikliği ne kadar bazı yerlerde 36 yazıyor 38 yazan var 39 yazan var
38.75

Çevrimdışı murat

Zafer Bey dediginiz kisi sanirim BJK A.S.de gorevli insaatin basindaki kisi sanirim.Ben kendi agzindan dinlemistim daha once Olimpiyat Stadinin yapiminda da gorev aldim demisti.
O stadin ruzgar problemini ve diger eksiklikleri dusununce vay halimize diyorum.
ihsan coşkun olimpiyat gazi miz :D stadın yeri ve mimarisi ile ilgili herhangi bir müdahalesi olamaz.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 23:43:54 MURAT ]

Çevrimdışı HollandaKartali

Yeni Açık tribününün balkon altında hiç mi loca olmayacak? Olmayacaksa eğer, Giriş-Çıkış haricindeki stada bakan bölümler ne için kullanılacak?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynen onur böyle bir yapı karşısında boşken bile tüyler diken diken oluyor oraya taraftarın önüne çıkacak her rakip futbolcu titreyecek bundan emin olabilirsiniz

ben sahsen rakibin orada oluşacak uğultudan nasıl pas ypacagını merak ediyorum  birbirlerini duymak isteyecekler ama ne çare :) :)

Çevrimdışı Oktay

@Efe kullanılan Demir yoğunluğu abartmıyım ama sanki baraj inşaatı yapılıyormuş gibi  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Yeni Açık tribününün balkon altında hiç mi loca olmayacak? Olmayacaksa eğer, Giriş-Çıkış haricindeki stada bakan bölümler ne için kullanılacak?

olmayacak koltuktan başka birde cafe tarzı bi bölüm olacak bide otopark
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: