Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336622 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Her şeyi herkesi geçtim asıl @mustafa_(87) candır. kankam eline emeğine denklanşörüne sağlık  :claps: :claps: :claps: :sevinc :sevinc :sevinc

Sağlasın Kankam  :D

@mustafa_(87) bloga erişimde zorlanıyoruz. Herkes aynı anda yüklenince serverı zorluyorsun....  :evillol:

Kontrol ettim şu an sıkıntı yok hocam  :ok:

Çevrimdışı matias

Çevrimdışı attila_metu

Bu ne biçim admin yahu sürekli sataşıyor :D :D :D

Brezilya candır abi  :bandit:

Mahalle baskısı gibi olmasın ama avatar gözümün kenarıyla her temas kurduğunda rahatsız oluyorum :)

Çevrimdışı Anıl

Buraya müdahale edilecek mi?

Zaten müdahele sonucu o hale geldi sanırım, orada bir değişikliğe gittiler büyük ihtimal bakalım ne yapacaklar :alala:

Çevrimdışı Efe

109 Pictures Loading...  :busted_cop:
evt yogun bir gunun ardin stada donelim eve gitmem gerek ilk olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Buraya müdahale edilecek mi?

bende merak ettim orayi yoktu öyle birsey orda yeni yapilmis
Testere kirisi eklenicek sanirsam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

ysariusta

• Ziyaretçi

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-24.08.2014-032.jpg[/url]
Fışkırtıcı şimdilik erişebiliyor, katlar çıkarken nereden girecek. Daha uzun hortumlar var mı?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

24.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Fotoğraflar ve video için teşekkürler elinize sağlık.Bir sorum olacak yeni açıkta rampanın olduğu bölgede betonlama nasıl yapılacak fışkırtıcı oraya nasıl girecek?

Çevrimdışı berk_bjk

Daha önce soruldu mu bilmiyorum sorulduysa da kusura bakmayın. Bildiğim kadarıyla çatı yüksekliği 7 metreden 4 metreye indi. Peki arada ki bu 3 metrelik farkı tribünleri uzatarak
kullanamaz mıydık? Sonuçta stad yüksekliği değişmeyecektir bu şekilde?

Çevrimdışı FARUK

Daha önce soruldu mu bilmiyorum sorulduysa da kusura bakmayın. Bildiğim kadarıyla çatı yüksekliği 7 metreden 4 metreye indi. Peki arada ki bu 3 metrelik farkı tribünleri uzatarak

3 metre tribünü yükseltmek için arka sütunlarıda dışarıya kaydırmak lazım bizim sınırlar bu kadar

Çevrimdışı Efe

bende merak ettim orayi yoktu öyle birsey orda yeni yapilmis
Testere kirisi eklenicek sanirsam

Oraya kiris eklenecek heralde prekastlarin donus acilari tutmadi ek yapiyorlar yada farklı hir olay
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

dün obitaş rampa kenarındaki oval kolonu çok yüksek kalıplamıştı normalde bir arkasındaki gibi kısa kalıplıyorlar unutmamışlardır inş. bi bildikleri vardır demiştimde tümünü betonlamışlar
 yanlışlıkla :)

mecbur kıracaklar üst kısmını :)

Çevrimiçi Necmi

Bu ne biçim admin yahu sürekli sataşıyor :D :D :D

Brezilya candır abi  :bandit:
sataşırım  :bandit: Beşiktaş hem candır hemde canandır :D

Çevrimdışı Efe

dün obitaş rampa kenarındaki oval kolonu çok yüksek kalıplamıştı normalde bir arkasındaki gibi kısa kalıplıyorlar unutmamışlardır inş. bi bildikleri vardır demiştimde tümünü betonlamışlar
 yanlışlıkla :)

mecbur kıracaklar üst kısmını :)
Foto varsa gorebilirmiyim faruk o kolonu nerde o
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Temel seviyesindeki bir sıkıntıdan dolayı 4m'ye düşürüldü yükseklik sınırını aşmamak için mecburen oldu yani. Temel yükseldi çatı alçaldı geri kalan herşey aynı :tabe:

Çevrimdışı FARUK

Foto varsa gorebilirmiyim faruk o kolonu nerde o

burada efe rampanın başlangıcı bir önceki kolondan onun için burası ok ile işaretlediğim seviyelerde betonlanmalıydı

Çevrimdışı Efe

Evt dogru kıracaklar heralde unttular buyuk hata obitastan beklenmeyen hatalar :lol: nerde bu obitas lobisi nerde bu devlet :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

burada efe rampanın başlangıcı bir önceki kolondan onun için burası ok ile işaretlediğim seviyelerde betonlanmalıydı
Yanlış görmüyorsam eğer kırmaya başlamışlar bile  :iblush:

Çevrimdışı FARUK

Yanlış görmüyorsam eğer kırmaya başlamışlar bile  :iblush:

evet sabah @ekrem86 nın fotolarında görmüştümde şimdi yazdım onda daha net görebilirsiniz

Çevrimiçi Necmi

şu an konteynırların durduğu yer yol bir şeridi kapattık koyabilmek için arazimizin eni 168 metre stadımızın da eni 168 metre yani bir cm bile
genişleme şansımız yok araziyi sıfıra sıfır kullanıyoruz :ok:

Çevrimiçi Necmi

Evt dogru kıracaklar heralde unttular buyuk hata obitastan beklenmeyen hatalar :lol: nerde bu obitas lobisi nerde bu devlet :biggrinking:
ilkmi oluyor :evillol: o rampada ne varsa artık hatayı gelip gelip orda yapıyorlar :D
obitaş lobisi şimdi derinlerde yüzüyordur su yüzüne çıkmazlar :evillol: :evillol: :by2:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

muthiş bir yapı oluyor.. ve böyle bir yapıtı hergün her adımını takip ettiğimiz için anı gün gün dakika dakika yasadıgımız için cok şanslı bir nesiliz..

İnşAllah nice şampiyonluklar görmek nasip olur bu güzel stadyumda...

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: