Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335912 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bu inşaatta yapılan hatalara harbi sinir oluyorum şimdi haybeye vakit kaybı  :akuma:

Çevrimdışı attila_metu

Arkadaşlar merhaba,

Bence eski açıkdaki asimetri konusunu bu kadar kafamıza takmayalım.
Stadı estetik veya ambians açısından olumsuz etkilediğini düşünmüyorum.
Rakip takımı etkileme konusunda kimsenin şüphesi olmayan bir kaç stadın da (Old Trafford, Anfield Road, St. James' Park) fotoğraflarını eke koyuyorum. Asimetrik ancak içi dolunca mükemmel.
42 000 kişi ile rakibe inanılmaz baskı kuracağımızdan da zerre kadar şüphem yok. Biz Büyük Beşiktaş taraftarıyız. 15 000 kişi ile İnönüde bile neler yaptığımız ortada.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu ay dan tam 1 hafta var daha ay sonuna kadar neler olur neler simdi fotolara bakacagim bugun neler olmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı HollandaKartali

Yeni Açık tribününün balkon altında hiç mi loca olmayacak? Olmayacaksa eğer, Giriş-Çıkış haricindeki stada bakan bölümler ne için kullanılacak?

Çevrimdışı umutdogan62

resimler için teşekkür ederiz mustafa eline koluna kuvvet. Çiçekler inşaat her zamanki gibi kötü işçilikleri ortda. NUMARALI HARİÇ numaralıya bayağı özeniyorlar orası güzel oluyor ama kapalı ve eski açık ortada. obitaş bir kaç hatası dışında işçiliği güzel şekilde devam ettiriyor. İki firmaya da daha güzel emek çıkarmaları dileğiyle.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Burak

Küfeki kaplaması başlamıştı, ne aşama da acaba o. Pek bir ilerleme yok gibi sanki  :bawling:

Çevrimdışı FARUK

Küfeki kaplaması başlamıştı, ne aşama da acaba o. Pek bir ilerleme yok gibi sanki  :bawling:

örnek bir kısım yapılıp kaldı gibi

Çevrimiçi Necmi

Efendim @Necmi abi,  bir sorun mu var?  :evillol:
yooo seni özledim bir sinyal çakayımda gelsin dedim :D

Çevrimdışı Oktay

yooo seni özledim bir sinyal çakayımda gelsin dedim :D
Necmi abi betonu dökerken fazla kaçırmış olabilirlermi :evillol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

:), siyah beyaz gözlüklerimizi cikartirsak, avrupada en az 15 - 20 stad sayarim bizim stada sira gelene kadar. bana göre türkiyede bile ilk 3e zor girer. tabi hersey sevk meselesi. konum olarak tabiki tartismasiz en güzel  bizim stad, ama bana göre bursa ve eses stadlari türkiyede ilk ikide yerlerini alirlar.
Keşke Bursa stadı demeyeydin yorumuna bir nebze katılır gibi yapabilirdim. Bursa stadı kadar çocuk oyuncağı komedi bir stad görmedim. stadı dış görüntüsüyle, lokasyonuyla, tribün yapısıyla, teknolojisiyle yani herşeyiyle bir tam olarak değerlendirmek gerekir. Bursa stadı daha dış görüntüsünden ve lokasyonundan yenik başlıyor..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Oktay

Efendim @Necmi abi,  bir sorun mu var?  :evillol:
@aktar_ismail çiçekler koskoca testere kirişi kırıp tekrar yapıyo Ozaman kimsenin gıkı çıkmıyo obitaş 10 cm fazla beton döktü diye ortalığı yangın yerine çeviriyorlar  :icool:

Necmi abi betonu dökerken fazla kaçırmış olabilirlermi :evillol:
Malzemeden kaçmıyoruz bol bol malzeme kullanıyoruz.  :evillol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Maaşallah Obitaşa. Ramazandan sonra iman gücüyle tam kapasite, yüksek verimle heyecanımıza heyecan kattı. @aktar_ismail ver bi form doldurayım katılayım saflarınıza..:)

@aktar_ismail çiçekler koskoca testere kirişi kırıp tekrar yapıyo Ozaman kimsenin gıkı çıkmıyo obitaş 10 cm fazla beton döktü diye ortalığı yangın yerine çeviriyorlar  :icool:
Herkes herşeyin farkında zaten @Oktay

Biz en azından biraz betonu fazla kaçırıyoruz,  çiçekler gibi projede olmayan kolonları dikmiyoruz  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Bu inşaatta yapılan hatalara harbi sinir oluyorum şimdi haybeye vakit kaybı  :akuma:
bu kadar büyük bir projede illaki hatalar olacaktır önemli olan telafisini yapabilmek
ama bu tip hataların suçu Beşiktaş inşaat AŞ ye aittir. Yapılan işi hiç mi kontrol etmezsin
Beşiktaş AŞ mühendisleri ne yapıyor. Ciddi yönetim boşluğu var buda disiplinsizliği getiriyor.
iyi yönetilen şantiyede böyle hatalar olmaz orda bir elle tutulur bilgiye sahip herhalde Zafer bey var
staddaki en büyük hata iyi bir yönetim ekibi kurulamamasıdır. Bu kadar büyük bir proje işden
anlamayan insanların elinde buna göre bu inşaat genede çok iyi ilerliyor bunuda eleştirsek bile
inşaatı yapan firmalara borçluyuz onların özverisiyle yürüyor çünkü.

Çevrimdışı Oktay

Herkes herşeyin farkında zaten @Oktay

Biz en azından biraz betonu fazla kaçırıyoruz,  çiçekler gibi projede olmayan kolonları dikmiyoruz  :evillol:

Allah'tan hafızamız kuvvetli yeri geldiğinde harırlatıyoruz :evillol:

Maaşallah Obitaşa. Ramazandan sonra iman gücüyle tam kapasite, yüksek verimle heyecanımıza heyecan kattı. @aktar_ismail ver bi form doldurayım katılayım saflarınıza..:)
@Sedat_BJK canım ciğerimsin,  hoşgeldin aramıza  :evillol:
Görüyorsun dimi @Oktay diğer lobi üstümüze geldikçe ters tepiyor hayran sayımız artıyor.   :lol:

bu kadar büyük bir projede illaki hatalar olacaktır önemli olan telafisini yapabilmek
ama bu tip hataların suçu Beşiktaş inşaat AŞ ye aittir. Yapılan işi hiç mi kontrol etmezsin
Beşiktaş AŞ mühendisleri ne yapıyor. Ciddi yönetim boşluğu var buda disiplinsizliği getiriyor.
iyi yönetilen şantiyede böyle hatalar olmaz orda bir elle tutulur bilgiye sahip herhalde Zafer bey var
staddaki en büyük hata iyi bir yönetim ekibi kurulamamasıdır. Bu kadar büyük bir proje işden
anlamayan insanların elinde buna göre bu inşaat genede çok iyi ilerliyor bunuda eleştirsek bile
inşaatı yapan firmalara borçluyuz onların özverisiyle yürüyor çünkü.
:claps:

Çevrimdışı Oktay

@Sedat_BJK canım ciğerimsin,  hoşgeldin aramıza  :evillol:
Görüyorsun dimi @Oktay diğer lobi üstümüze geldikçe ters tepiyor hayran sayımız artıyor.   :lol:
@aktar_ismail senin gibi yılmadan usanmadan davamızı savunan liderimiz varken biz daha çok hayran kazanırız  :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaş fotograf koyunca farkettim bu nasıl bir tribündür böyle Newcastle united stadı :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Sedat_BJK canım ciğerimsin,  hoşgeldin aramıza  :evillol :loveya::
Öl de ölelim vur de vuralım Reis. Obitaş böyle çalışmaya devam etsin, canımız Feda. :loveya:

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı umutdogan62

arkadaş fotograf koyunca farkettim bu nasıl bir tribündür böyle Newcastle united stadı :)
müthiş duruyor bence
1
9
0
3JK

Etiketler: