Ben de çatı konusundaki tartışmaları okudum ve o resimdeki gibi beyaz oldugu takdirde ben de büyük hayal kırıklığı yaşayacagım... Lütfen yönetim duysun sesimizi ben de bu şekilde tepki verdim bu konuda muhalefet oldugumuzu göstermeliyiz çatı çok önemli :( ((
Forum geneli beğendi herhalde ben ve 3-5 muhalif dışında kimsemin pek bi tepkisi olmadı çatıya stad yapılıyor ya çatı öyle de olsa olurcu çok stad bittikten sonra pişman olurlar ama il işten geçer inşlh hatadan dönülür de lansmandaki çatıyı görürüz bi sakıncası yoksa o çatının çimlere ve insanlara neden o çatıdan vazgeçildiğini de anlamış değilim
Biri ortaya bir şey atıyor herkeste inanma eğilimi baş gösteriyor resimdeki çatı mat ışık falanda geçirmez
ve iyide gözlemlerseniz PTFE çatı bizimkinde transparanlık var çizime takılmayın mika gibi sert bir malzeme
ve en son teknoloji ürünü bir şeyden vaz geçilmiş değil öyle bir malzeme uygulaması olmadığı içinde
şudur diyemiyorsun (başkasının yalancısıyım) sanki çatı konmuşta beğenmemişsiniz gereksiz yere kendinizi neden sitrese sokuyorsunuzki stadımıza harcanacak en büyük maddi kalem çatı oluyor bu parayıda kumaş parçasına veya
pazar tentesine vermiyorlar herhalde rahat olun biraz bir eser yaratılıyor tadına varın bazıları kıskançlıktan
kudururken sizin yaptığınıza bakın ;D