Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8373475 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar gün içerisinde yoğun olup siteye bakamayan sayfalardan takip yapamayan arkadaşlar forumda fotoğraflar kısmından fünlük paylaşılan fotoğrafları toplu şekilde görebilirsiniz..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Konu dışı olarak iddaa topiği yok mu? Bu almanya portekiz macini sorucam.  Lutfen burdan yazmayalim konu uzamasin baslik varsa ben bulamamis olabilirim :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
Abi beni dinle, Portekiz alıcak maçı  ;)
Anıl Almanyaya Böbreğimi basacam direkt...eminmisin ? 8) 8)

el irtibat ... KG var oyna geç .. :)

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı olarak iddaa topiği yok mu? Bu almanya portekiz macini sorucam.  Lutfen burdan yazmayalim konu uzamasin baslik varsa ben bulamamis olabilirim :)

Artık var  ;D
futbol bölümünde bir eksikmiş iyiki hatırlattın ;) @bjk_mabet

Çevrimdışı SDemirsoy

Anıl Almanyaya Böbreğimi bastım direkt... 8) 8)

Akıllı adamsın böbrekte iyi para eder ha ara ara satmayı düşünmüşümdür hep kredi borcunu kapatmak için çare böbrek :)
Neyse konuyu dağıtmayalım Sezgin Hocam mabet attıı taşı ortaya konu maça gidecek :) Çare böbrek iyimiş ama tuttum  8)

Çevrimdışı dorukkaymak

Mabet cati 60% civari seffaf dedi o resimdeki degildir herhalde

Çevrimdışı demir_kArtAl

stadın tapusunu ipotek ver üst oyna, neyse buradan yazmayalımda konu karışmasın. :)
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Arkadaşlar az önce paylaşılan çatı görseli gerçekten çok çok kötü.Bu kadar muazzam yapılan stadın çatısının daha iyi olması gerektiğini sanırım hepimiz istiyoruz.Acaba kesin karar o resimdeki gibi mi?Yoksa %65 denilen ve lansmandaki video ve paylaşılan diğer şeffaf resimlerdeki gibi mi olacak?Mabet abi net bir bilgi varsa paylaşabilir misin?Çatıyı söyleyemezsen bile en azından o resimdeki gibi çok mat olacak mı olmayacak mı onu yazabilir misin?

Çevrimdışı BRK

baska biri 35% dedi ve catiyi tasarlayan adam sunu soyledi websitesinden : But I want to tell you that design of the roof is like my published renders not vodafone. Of course some changes will happen in design

Çevrimdışı SDemirsoy

baska biri 35% dedi ve catiyi tasarlayan adam sunu soyledi websitesinden : But I want to tell you that design of the roof is like my published renders not vodafone. Of course some changes will happen in design
% 65 olacak..

Çevrimdışı nannan

Mabet dünya kupası maçları için seni şuraya alalım:
http://www.besiktasarena.com/index.php?board=5.0

Çevrimdışı dorukkaymak

Cati buysa hakikaten cok buyuk bir hayal kirikligi

Çevrimdışı dorukkaymak

% 65 olacak..
İnsallah. Acikcasi bende mabet tersini soyliyebe kdr 65 olacagina inanmak istiyorum.

Çevrimdışı ahmetx

alin size bizim muhtesem dedigimiz cati... rezil oldu koskoca stad

felaket tellalığı yapmanın bir anlamı yok,daha netleşen bir örtü çeşidide yok.4 seçenek üzerinde duruluyor,en uygun olanı seçilecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Semih

bence portekiz alır hocam, diyalizle falan uğraşma bak sonra  :D
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmetx

ışığa geçirgenlik % 35 olacak,toplantıdan gelen arkadaşlar bu şekilde ifade ettiler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

felaket tellalığı yapmanın bir anlamı yok,daha netleşen bir örtü çeşidide yok.4 seçenek üzerinde duruluyor,en uygun olanı seçilecek.
aynen abi doğru söylüyorsun Rezil oldu vs. gibi söylemler gereksiz

Çevrimdışı Anıl

Bizim taraftarımız neden her yapılan işin en kötü yanını gösteriyor kaldı ki ortada kesin birşey de yok, muhteşem bir stad yapılıyor ve stadın çatısı beyaz görünüyor diye o muhteşem stadyum rezil mi olmuş oluyor ? Yapmayın allah aşkına  :-\

Çevrimdışı Anıl

Aman Samet abi sen bize lazımsın daha  :P Portekize bas geç  ;D

Çevrimdışı SDemirsoy

Aman Samet abi sen bize lazımsın daha  :P Portekize bas geç  ;D
8) 8) tamam Anıl akşam görücez :)

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı Serkan7738

arkadaşlar bunun gibi 3 tane çatı tasarımı paylaşıldı biri tam şeffaf biri yarı şeffaf biri bu niye bitek bunu paylaşıpta hayal kırıklığı yaratıyorsunuz diğer 2 resmi hiç görmedim forumda bukadar karamsar olmayın

Çevrimdışı Furkan Sarper

Numaraliya neden perde beton atilmisti

Bir yerde okumustum ama aklima yatmadi hic

Çevrimdışı tayfun

Prekast takılmasda olur obitaş yavaş olsada olur kapalı üst yavaş gitsede olur herkes halinden memnun bi ben memnuniyetsizim durumdan herhalde enteresan

yalnız değilsin :)
benide yazın,bende varım:)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben gidiyorum stadyuma Abiler 18.30 gibi fotoğraflar gelir..

Çevrimdışı eski inönü

arkadaşlar gün içerisinde yoğun olup siteye bakamayan sayfalardan takip yapamayan arkadaşlar forumda fotoğraflar kısmından fünlük paylaşılan fotoğrafları toplu şekilde görebilirsiniz..
fotograflar kısmını bulamadım  ???

Etiketler: