Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8374552 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı eski inönü

Rica ederim abiler Mustafa ile kerem orda benim işim çıktı onlara katılamadım herkese hayırlı akşamlar

Samet tesekkurler, stadta cok mu su birikmeye basladi
Abi biraz var ama bugün iyi yağdı yağmur sıkıtı yok gibi ama

El İrtibat senin tayfa Bagdat'a dayanmış diyolar :))

Çevrimdışı Efe

çıkış kapılarına prekastlar konmaya başlamış şimdi bile ufacıklar dünya kupası stadlarında 2 katı genişliğinde olan kapılar mevcut bazı stadlarda ve hiçte görünmüyorlar bizim kapılar bile estetik  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Rica ederim abiler Mustafa ile kerem orda benim işim çıktı onlara katılamadım herkese hayırlı akşamlar

Samet tesekkurler, stadta cok mu su birikmeye basladi
Abi biraz var ama bugün iyi yağdı yağmur sıkıtı yok gibi ama

El İrtibat senin tayfa Bagdat'a dayanmış diyolar :))
umut bağdata doğru ilerliyorlarmış haber geldi

Çevrimdışı Efe

Yeni forum hayırlı olsun. Galiba en geç ben buldum. :)

geç olsun güç olmasın sonuçta bilginin en günceli burda elimizden geldiğince bilgi vermek amacımız ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Anılll ben sana ne dedim böbreği bastıkkk almanyaya

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tam seçemiyorum ama kalan son toprakları alıyorlar galiba kamyon orda ama dozeri tam seçemedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Bu arada ileti geldi uyarisi cok guzel olmus yapanlarin eline saglik.
Birde stad ile ilgili olarak ne olur bardagin bos tarafini gormeyelim
dolu tarafini gorelim.
Stadimiz yapiliyor, daha modern daha medeni sartlar altinda maclairmizi izleyecegiz. Catisi beni cok da baglamiyor.
Stad yapiliyor stad bu da herseye yeter 

Çevrimdışı BJK_SU

Merak ettiğim birşey var inşaat bittiğinde dört tarafı kapandığında makinalar vinçler vs nasıl dışarı çıkacak?
BjK Rh+

Çevrimdışı Efe

bu arada eski açıkta kapalıya yetişti üst tarafta çalışan gruba yeni iş çıktı eski açık 2.kat testere kirişleri yeni açıktada direk kiriş yapımı başlayacak loca olmadığı için bakalım obitaş 2.kat testere kirişlerini ne zaman koyacak 2.kat dolaşım alanı yapıldıktan sonramı acaba kirişleri yapmaya başlayacaklar yoksa 1.kat dolaşım alanında bi kaçtane basamak olacak mı onuda merak ettim

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 20:10:31 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Merak ettiğim birşey var inşaat bittiğinde dört tarafı kapandığında makinalar vinçler vs nasıl dışarı çıkacak?
Metro kazilairni yapan TBM ler metro kazisi bittiginde nasil cikiyorlarsa oyle bazilari demonte edilecek bazilarida kaldirilacaktir. Ama zaten stad kapaninca arac giris tuneli olacak eski acigin numarali ile olan kosesinden ordanda cikabilirler :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Al bende de o kadar.

Çevrimdışı Thuggie

Ben de merak ediyorum. Eski acik tarafinda sanirim disarda vinc (adinin ne oldugunu bilmiyorum tam olarak) var iceri dogru sarkan, onlarla vincleri alabilirler söküldükten sonra, ama makinalar hakkinda bi fikrim yok. Köselerdeki tünellerden gecerse ordan cikabilirler belki (cikis kapisi varsa).

Çevrimdışı Thuggie

Yeni acikta testere kiris betonlamasi mi yapiliyor? Tabla betonu mu yoksa?

Çevrimdışı Efe

şuan bursa stadında o vinçlerden dolaşıyor içeride ve girip çıkıyorlar ;D girip çıkarken bazı bölümleri sökülüp tekrar birleştiriliyor bu kadar basit
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ask1903

Ondan kolay bir şey yok. 400 tonluk özel vinçlerle stad dışından her türlü müdahaleyi yaparsın.

Çevrimdışı Anıl

ysariusta

• Ziyaretçi

Ondan kolay bir şey yok. 400 tonluk özel vinçlerle stad dışından her türlü müdahaleyi yaparsın.
o vinçler için dışarıda yer var mı? olsa çimi sermezler mi? zaten yolun yarısında şantiye.

Çevrimdışı idil

Ben de çatı konusundaki tartışmaları okudum ve o resimdeki gibi beyaz oldugu takdirde ben de büyük hayal kırıklığı yaşayacagım... Lütfen yönetim duysun sesimizi ben de bu şekilde tepki verdim bu konuda muhalefet oldugumuzu göstermeliyiz çatı çok önemli :(((
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Anıl

Herkes iş makineleri nasıl çıkıcak diye soruyor ama kimse nasıl girdi diye sormuyor ;D Vinçler zaten geldiği gibi parçalar halinde tıra yüklenip öyle çıkar iş makineleri de kamyonlarla çıkar heralde :)

Çevrimdışı Szgn_26

Mabet almanyaya parayı basmışsındır umarım evi arabayı sat dedik :)

Ankara'dan herkese merhaba, sitede fotoğraflarda ve paylaşılan tüm bilgilerde emeği olan herkese çok teşekkürler!

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Szgn_26

Ben de çatı konusundaki tartışmaları okudum ve o resimdeki gibi beyaz oldugu takdirde ben de büyük hayal kırıklığı yaşayacagım... Lütfen yönetim duysun sesimizi ben de bu şekilde tepki verdim bu konuda muhalefet oldugumuzu göstermeliyiz çatı çok önemli :( ((
Forum geneli beğendi herhalde ben ve 3-5 muhalif dışında kimsemin pek bi tepkisi olmadı çatıya stad yapılıyor ya çatı öyle de olsa olurcu çok stad bittikten sonra pişman olurlar ama il işten geçer inşlh hatadan dönülür de lansmandaki çatıyı görürüz bi sakıncası yoksa o çatının çimlere ve insanlara neden o çatıdan vazgeçildiğini de anlamış değilim

Çevrimdışı Anıl

Ben de çatı konusundaki tartışmaları okudum ve o resimdeki gibi beyaz oldugu takdirde ben de büyük hayal kırıklığı yaşayacagım... Lütfen yönetim duysun sesimizi ben de bu şekilde tepki verdim bu konuda muhalefet oldugumuzu göstermeliyiz çatı çok önemli :( ((
Forum geneli beğendi herhalde ben ve 3-5 muhalif dışında kimsemin pek bi tepkisi olmadı çatıya stad yapılıyor ya çatı öyle de olsa olurcu çok stad bittikten sonra pişman olurlar ama il işten geçer inşlh hatadan dönülür de lansmandaki çatıyı görürüz bi sakıncası yoksa o çatının çimlere ve insanlara neden o çatıdan vazgeçildiğini de anlamış değilim
Lansmandaki gibi tamamen saydam cam olursa sahada çim kalmazmış ;D Çünkü çatı tamamen cam gibi olursa mercek etkisi görüp yakıyomuş  :)

Çevrimdışı Thuggie

Hocam yorumlarini dek geldikce okuyorum ve cok pesimist bir insan olduguna kanaat getirdim. Elimizden birsey gelmez, cati nasil olacaksa olacak, burdan tepki göstersek neye yarayacak? Sonucta karari biz vermiyoruz, bekleyip görecegiz.

Etiketler: