Mimar Bünyamin DERMAN;
1. 1 sezon daha stadda olmamız çok zor diyor.
2. Çatı işleri ağustos sonunda başlar diyor.
3. Zemin kolay toprağı serecen sulayacan diyor.
http://haber1903.com/Besiktas-27281-vodafone_arena_mimari_haber1903e_konustu_1_sene_cok_iddiali_bir_sureydi.html
Kendince güzel özetlemişsin ;)
Teşekkür ederim Mustafa
Selam verdim borçlu çıktım demezsen akşam fotoğraf çekmeye gidince eski açıkta son açılan kuyu ile yeni açıktaki genel tabirle üçgen alanın detaylı fotoğrafını da çeker misin ?
Hallederiz Abi Mustafa Fotoğraf Çekerken korumalığını yapıyorum
Bende varım el irtibatcım
;D haydaaa
Haber 1903 ve Kartal Haber'in haberleri ve en azından orada yorum yapanlar fena halde muhalif. Açıkçası "neden" Beşiktaşlılar onu da merak ediyorum. Bu kadar hazır parayla başkanlık yapacak, transfer yapacak, başarılı olacak bir takım istiyorsanız iki tane renkli renkli takım var. Ben 40 yaşıma geldim, 90 ları yaşadım. O 3 şampiyonluk nasıl geldi bilen bilir. Yıllarca 2. olduk biz. Çok üzücüydü ama sonrasında muazzam bir başarı geldi. Bu haberde bir yerden Başkan'a çakmak! amacıyla yapılmış. 400 Milyon Euro borcu olan takıma 100 Milyon EURO luk stad yapılıyor. Hiç kolay değil. Ağustos'ta bitmesi de çok önemli değil. Başkan'a bir tek konuda kızıyorum, çok ketum adam. Ağzından laf çıkmıyor. Kulüp TV sinde bir program koy millet adam gibi izlesin şu stadı. Ne yapılıyor ne yapılacak. Tamam bende kombine almak için stadın bitmesini bekliyorum. Çünkü olimpiyata gitmek için dağcılık sertifikası lazım. E bilet meselesine bu kadar atlamasına da kızıyordum ancak sanırım o konuda mahallenin (
Hakaret Yasak)₂ bazı zorlamaları olmuş. Resmi bir bilgi değil ancak mecbur kalmış, kızamadım. Muhalefet etme konusunda ise bunun yolu yordamı gazetelerin haberlerinden kolaj yapıp bloglarında sallamak olmamalı. Kongre zamanı sorarsın hesabını. Eleştireceksen de adınla sanınla bir bilinirliğin olur. Adını ilk defa duyduğun adam Beşiktaş Başkanı'na "FO". Tek kelimeyle densizlik. Neyse ne doluymuşum arkadaş bende.