Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8373752 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sağduyu

Önceki forumlardan beri konuyu ve katılımcıları takip ediyor, ama üye değil idim. Hem foruma üye olmak hem de takip etmekte olduğum kişilere de merhaba demek istedim. Herkese çok selamlar...
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı eski inönü

Önceki forumlardan beri konuyu ve katılımcıları takip ediyor, ama üye değil idim. Hem foruma üye olmak hem de takip etmekte olduğum kişilere de merhaba demek istedim. Herkese çok selamlar...
selamlar hocam hoşgeldin

Çevrimdışı emrekhvcgl

Koltuk renkleri...
BURADAKİ GİBİ DAMALI ŞEKİLDE Mİ OLACAK?
YOKSA MAKETTEKİ GİBİ ALT KAT BEYAZ, ÜST KAT SİYAH MI OLACAK?

yüksek ihtimal maketteki gibi olacak hocam

teşekkürler :) bunlar çok önemli olmayan detaylar zaten çatı için iyi haberler bekliyoruz artık

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arkadaşlar gün içerisinde yoğun olup siteye bakamayan sayfalardan takip yapamayan arkadaşlar forumda fotoğraflar kısmından fünlük paylaşılan fotoğrafları toplu şekilde görebilirsiniz..
fotograflar kısmını bulamadım  ???

Yardımcı olayım Umudum  ;)

http://www.besiktasarena.com/index.php?topic=54.0

Çevrimiçi Necmi

Hoşgeldin

Çevrimdışı cagdas44

Kameradan dolayı yanlış görmüyorsam yeni açık tarafında 4 mikser ile betonlama yapılıyor

Çevrimdışı eski inönü

arkadaşlar gün içerisinde yoğun olup siteye bakamayan sayfalardan takip yapamayan arkadaşlar forumda fotoğraflar kısmından fünlük paylaşılan fotoğrafları toplu şekilde görebilirsiniz..
fotograflar kısmını bulamadım  ???

Yardımcı olayım Umudum  ;)

http://www.besiktasarena.com/index.php?topic=54.0
Eyvallah çok guzel düşünülmüş tebrikler

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı bbdsa

Arkadaslar Ben konuyu kacirdim herhalde catimiz nasil olacak fotografmi ortaya cikti yata alternatiflermi var birisi Bana gösterirse cok sevinirim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Özgür

bu arada şaşırtıcı bir haber aktarıyorum

Brezilya'da düzenlenen dünya kupasının stadları Türk çimentosu ile inşa edilmiş

5 milyon ton çimento ihraç etmişiz

bunu beklemezdim doğrusu

haberin kaynağı : http://www.medya365.com/ekonomi/dunya-kupasi-stadlari-turk-cimentosu-ile-insa-edildi-h195863.html
En Büyük Beşiktaşlı ATATÜRK

Çevrimdışı adil arif

Yeni forum hayırlı olsun. Galiba en geç ben buldum. :)

Çevrimiçi Necmi

Yeni forum hayırlı olsun. Galiba en geç ben buldum. :)

;D Hoşgeldin forza dışında her yerde ismimizi sansürlüyorlar onun içindir.

Çevrimdışı Thuggie

ysariusta

• Ziyaretçi

Mimar Bünyamin DERMAN;
1. 1 sezon daha stadda olmamız çok zor diyor.
2. Çatı işleri ağustos sonunda başlar diyor.
3. Zemin kolay toprağı serecen sulayacan diyor.

http://haber1903.com/Besiktas-27281-vodafone_arena_mimari_haber1903e_konustu_1_sene_cok_iddiali_bir_sureydi.html

Kendince güzel özetlemişsin  ;)

Teşekkür ederim Mustafa :)

Selam verdim borçlu çıktım demezsen akşam fotoğraf çekmeye gidince eski açıkta son açılan kuyu ile yeni açıktaki genel tabirle üçgen alanın detaylı fotoğrafını da çeker misin ?
Hallederiz Abi Mustafa Fotoğraf Çekerken korumalığını yapıyorum  :)
Bende varım el irtibatcım :) ;D  haydaaa
Haber 1903 ve Kartal Haber'in haberleri ve en azından orada yorum yapanlar fena halde muhalif. Açıkçası "neden" Beşiktaşlılar onu da merak ediyorum. Bu kadar hazır parayla başkanlık yapacak, transfer yapacak, başarılı olacak bir takım istiyorsanız iki tane renkli renkli takım var. Ben 40 yaşıma geldim, 90 ları yaşadım. O 3 şampiyonluk nasıl geldi bilen bilir. Yıllarca 2. olduk biz. Çok üzücüydü ama sonrasında muazzam bir başarı geldi. Bu haberde bir yerden Başkan'a çakmak! amacıyla yapılmış. 400 Milyon Euro borcu olan takıma 100 Milyon EURO luk stad yapılıyor. Hiç kolay değil. Ağustos'ta bitmesi de çok önemli değil. Başkan'a bir tek konuda kızıyorum, çok ketum adam. Ağzından laf çıkmıyor. Kulüp TV sinde bir program koy millet adam gibi izlesin şu stadı. Ne yapılıyor ne yapılacak. Tamam bende kombine almak için stadın bitmesini bekliyorum. Çünkü olimpiyata gitmek için dağcılık sertifikası lazım. E bilet meselesine bu kadar atlamasına da kızıyordum ancak sanırım o konuda mahallenin (Hakaret Yasak)₂ bazı zorlamaları olmuş. Resmi bir bilgi değil ancak mecbur kalmış, kızamadım. Muhalefet etme konusunda ise bunun yolu yordamı gazetelerin haberlerinden kolaj yapıp bloglarında sallamak olmamalı. Kongre zamanı sorarsın hesabını. Eleştireceksen de adınla sanınla bir bilinirliğin olur. Adını ilk defa duyduğun adam Beşiktaş Başkanı'na "FO". Tek kelimeyle densizlik. Neyse ne doluymuşum arkadaş bende.

Çevrimdışı mkap26

Çevrimiçi Rasim

Selam arkadaşlar bende yeni üye oldum videolar ve fotolar için hepinize teşekkürler...
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Selam arkadaşlar bende yeni üye oldum videolar ve fotolar için hepinize teşekkürler...

Hoşgeldin

Çevrimdışı SDemirsoy

Rica ederim abiler Mustafa ile kerem orda benim işim çıktı onlara katılamadım herkese hayırlı akşamlar

Çevrimdışı ZEKI

Rica ederim abiler Mustafa ile kerem orda benim işim çıktı onlara katılamadım herkese hayırlı akşamlar

Samet tesekkurler, stadta cok mu su birikmeye basladi

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet tesekkurler, stadta cok mu su birikmeye basladi
Abi biraz var ama bugün iyi yağdı yağmur sıkıtı yok gibi ama

Çevrimdışı Anıl

Almeida çıkmasa Portekiz alıcaktı da, sakatlandı ;D

Çevrimdışı Efe

fotolara baktım dağ gibi yeni açık hafriyatı bitmiş bugünleride gördük şimdi sıra numaralıda :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: