Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8373299 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Çiçekler ay sonuna kadar loca katları ve numaralı tarafı köşeyi bitirip son kat krişlerine geçmekte kararlı görülüyor :) Artık yenı açıktada harfiyat bitti sayılır numaralıya ve arka tarafa dogru genişler..  Ay sonuna kadarda numaralıda temel atılırsa ozaman tadından yenmez

Çevrimdışı SDemirsoy

inşaat yavaş yavaş artık genişlemeye ve belirginleşmeye başladı  :)

Çevrimdışı Szgn_26

Prekastçılar yine yatışlarda yine tek bi tane takılmamış  >:(

Sezgin napacaksın prekast'ı kapalı daha bitmedi ki kapalı üst bitince hızlıca yerleştirilir zaten.

Bu arada kapalı üst ikinci çıkış kapısı yapılmaya başlamış sevindim valla  :)
Aga kapalı üst bitmesin kapalı alt bitik şu tribün çıkışlarını ve loca basamaklarını niye prekastlamıyorlar  incesi başlar oralar bitse üst kattan bizene oraya bitince başlarlar ztn kaç gündür bi tane takmadılar  aynı tabloyu görmek her baktığımda içimi karatıyor

Çevrimdışı siyah-1903

Mimarın geçen sene bir roportajı vardı. Kendisi çatının tamamen şeffaf olmasını istediğini fakat başkanın kabul etmedigini soylemişti.
Umut birde bizim Mimarın Fb li olduğunu duymuştum doğrmu acaba :)

başkan bunu pek takmıyo anlaşılan.. hiç bi dediği olmuyo :)

o başkanın hatası.. tamam yöneticisin ve popülist olman lazım, ama işin prosefyoneli ne diyosa doğrusu odur, onun dediği şekilde olmayan şeyler projenin değerini düşürecek şeyler olacak. bakın göreceksiniz.. onun için inşallah ocağa yetişir ama yetişmezse de adam gibi olsun seneye olsun..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Arkadaşlar Selamun Aleykum, bi kaç sorum olacaktı;

- Stadımız önümüzdeki sezonun 2. yarısına yetişir mi sizce ? Başkan stadı aceleye getirip kaliteden ödün vermiyordur değil mi ?
- Kapasitenin 42 binden fazla olma ihtimali nedir ? Kapasite artımı daha sonra ki yıllar mı olur ? ve ilerleyen yıllarda olursa bu artım nasıl olacak koltuklar mı ufaltılacak.

Saygılar

Çevrimdışı Szgn_26

Prekast takılmasda olur obitaş yavaş olsada olur kapalı üst yavaş gitsede olur herkes halinden memnun bi ben memnuniyetsizim durumdan herhalde enteresan

Çevrimdışı emrekhvcgl

Koltuk renkleri...
BURADAKİ GİBİ DAMALI ŞEKİLDE Mİ OLACAK?
YOKSA MAKETTEKİ GİBİ ALT KAT BEYAZ, ÜST KAT SİYAH MI OLACAK?

Çevrimdışı eski inönü

Mimarın geçen sene bir roportajı vardı. Kendisi çatının tamamen şeffaf olmasını istediğini fakat başkanın kabul etmedigini soylemişti.
Umut birde bizim Mimarın Fb li olduğunu duymuştum doğrmu acaba :)
ziyanı yok adamın eseri ortada :))

Çevrimdışı izorlu85

Herkes kafaları eğmiş,bastığı yere baka baka yürüyor.

Başkan maaşallah evinde gibi, etrafa baka baka yürüyor :)

demirden korksak trene binmezdik hesabı  ;)

Demirden korksak sünnetçiye açmazdık hesabı :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı eski inönü

Prekast takılmasda olur obitaş yavaş olsada olur kapalı üst yavaş gitsede olur herkes halinden memnun bi ben memnuniyetsizim durumdan herhalde enteresan
çoğu kişi kendini diğer sezona hazırladıgı için olabilir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Koltuk renkleri...
BURADAKİ GİBİ DAMALI ŞEKİLDE Mİ OLACAK?
YOKSA MAKETTEKİ GİBİ ALT KAT BEYAZ, ÜST KAT SİYAH MI OLACAK?

yüksek ihtimal maketteki gibi olacak hocam

Çevrimdışı Szgn_26

Arkadaşlar Selamun Aleykum, bi kaç sorum olacaktı;

- Stadımız önümüzdeki sezonun 2. yarısına yetişir mi sizce ? Başkan stadı aceleye getirip kaliteden ödün vermiyordur değil mi ?
- Kapasitenin 42 binden fazla olma ihtimali nedir ? Kapasite artımı daha sonra ki yıllar mı olur ? ve ilerleyen yıllarda olursa bu artım nasıl olacak koltuklar mı ufaltılacak.

Saygılar
A.s kendi düşüncelerimi yazayım
1- bence mümkün değil en erken nisan veya mayıs ayında oynanır yani gelecek sezon hiç bir maçı inönüde oynayamayız bu hızla maalesef görünen o hızlı gitmesi kaliteden ödün verilmesi anlamına gelmez ztn hızlı olup kaliteli bi stad da olur pekala ben kaliteden ödün verileceğini düşünmüyorum sadece çatı konusunda hayal kırıklığım var şeffaflığın sadece uç kısımda olmasından dolayı
2-kapasite 42 binden fazla olacak görünen köy kılavuz istemez 42 bin bile olsa zamanla artırırılır böyle kalmaz

Çevrimdışı BRK

alin size bizim muhtesem dedigimiz cati... rezil oldu koskoca stad

Çevrimdışı Serkan7738

yalnız değilsin :)

Çevrimdışı Oktay A.

bjk_mabet

Stada gelen celik konstrüksiyon yapı eski acik taki kapının sağında ve solunda bulunan iki tane buyuk yuvarlak kirişin icerisine yerleştirilecektir.( 19 mayıs kapısı )

orası neresiymiş ya mustafanın resimlerden gösterebilecek var mı

bu arada forum gittikçe güzelleşiyor mabete ayrı yerin olması harika oldu
Aynen abi bende bulamadım  :)

O Çelik bloklar büyük ihtimalle eski açıkta bulunan eski Demir kapının olduğu bölümdeki o tuğladan olusan giriş kaldırılarak yuvarlak kolon yapılacak ve eski açığın üstünü kapatacak duvarı tutacak iki büyük yuvarlak kolonun icine destek amacıyla yerleştirilecek stad animasyonunda kapıdan girilince sag ve solda görünüyordu o iki kolon diye hatırlıyorum
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı bjk_mabet

Konu dışı olarak iddaa topiği yok mu? Bu almanya portekiz macini sorucam.  Lutfen burdan yazmayalim konu uzamasin baslik varsa ben bulamamis olabilirim :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Fikret baskan adamim ya bu kadar ilgili bi baskan gormedim inmis demirlerde yuruyor o kiyafetlede zor orda yurumek demirlerin icinde adam herseyini adamis biran once biter insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Szgn_26

alin size bizim muhtesem dedigimiz cati... rezil oldu koskoca stad
Maalesef benim içinde çok büyük yıkım oldu bu görsel hep lansmandaki gibi hayal etmiştim bununla lansmandaki arasında dağlar var resmen neyse buna da alışacaz yapacak bşy yok diğerinin olabiletisi varken bu yapılıyorsa cidden yazık olur

Çevrimdışı Szgn_26

yalnız değilsin :)
Sevindim :)

Çevrimdışı Serkan7738

Konu dışı olarak iddaa topiği yok mu? Bu almanya portekiz macini sorucam.  Lutfen burdan yazmayalim konu uzamasin baslik varsa ben bulamamis olabilirim :)

Almeida %100 2 tane gol kaçırır dk 60 ta oyundan çıkar Almanya 2-1 alır bu arada iddia topiği yok topik de nası bi kelimedir sevimsiz :)

Çevrimdışı Szgn_26

Bizim almedia kazması varken evi atabayı sat gir almanyaya mabet şimdiden bol kazançlar

Portekizde dezavantaj olarak Almeida faktörü olduğundan Almanya'ya yüklü girdik :D

Çevrimdışı Anıl

Abi beni dinle, Portekiz alıcak maçı  ;)

Çevrimdışı SDemirsoy

Anıl Almanyaya Böbreğimi basacam direkt...eminmisin ? 8) 8)

Çevrimdışı Szgn_26

Anıl Almanyaya Böbreğimi bastım direkt... 8) 8)

Akıllı adamsın böbrekte iyi para eder ha ara ara satmayı düşünmüşümdür hep kredi borcunu kapatmak için çare böbrek :)

Etiketler: